A+ A-

Dóri és Ági

Havas teli idők járnak mostanában, mert hiszen karácsony estéje a mai dátum, ilyenkor ugye mindenhol együtt a család, és így töltik ezt a szép ünnepet.
A külváros egy piszkos városnegyedében, már vagy fél éve laknak együtt albérletben egy öreganyónál Dóri és Ági, a két legjobb barátnő. Mindketten már elvégezték a közép iskolát és munkaviszonyban vannak Dóri a fővárosi Skála áruház egyik elárusítónője, Ági pedig egy belvárosi cipőboltban tevékenykedik már több mint egy honapja. Keresetük elég jónak számit a mai viszonyokhoz képest, ezért úgy döntöttek, hogy eljönnek otthonról, na meg a másik dolog, a szülői veszekedések mentek már az agyukra.
Két napja voltak a Jazmin téren fenyőfát vásárolni, akkor látták őket utoljára, legalábbis kint az utcán.
Dóri és Ági, mind a ketten jó formában lévő, csinos, szexi lányok, modern ruhaviselettel, és olyanok, mint egy mai modern lánynak kell lennie. Tehát tekintsünk be a két barátnő karácsonyába, ami egy kicsit szokatlan, hiszen ők nem a családdal töltik az ünnepet:
Tehát a külvárosban vagyunk, egy kopott házban, melynek második emeletén a 23. számú ajtó mögött zajlanak az események. Már minden készen áll, a fenyőfa is fel van díszítve, sőt sütve és főzve is meg van minden.
A nappaliban ülnek és bontják az ajándékokat.
Dóri egy vibrátort kapott, és Ági pedig vénusz golyókat.
- Ági te, próbáljuk ki, hát ha selejt, és vissza kell vinni...
- Rendben (mondta Ági)
Az ágyon fekszenek teljesen meztelenül, ahol a két vad szexi lány játszadozni kezd.
- Ági érintsd a mellemhez a műfaszt.
- Milyen érzés ?
- Jaj de izgató (s közben a puncijával játszott, a szeméremajkait dörzsölte)
- Tedd be, tedd be a pinámba, olyannyira kérlek...
Így csúsztasd bele, így finoman, jaj de jó göröngyös, ah, mélyebbre, tök jó, most húzd kifelé, ahhhh... de jó...
Ági nem bírta és a másik kezével a pinájához nyúlt itt - ott.
Kb.10 perc telt el, és...
Ahhh csináld, gyorsabban, ohhh.. most így vedd ki, akarom, hogy kinyaljál. Áginak sem kellett több és ráhajtotta fejét Dórika puncusára. Csak úgy cuppogott, és nyalt Ági lányunk mikor Dóri, már nem bírta tovább visszafogni magát és:
AAAHh elmegyek, most csorgok, ahhh,...
Ezt követően helyet cseréltek és Ági szétrakta a lábait:
Dóri belecsúsztatta a műfaszt Ági lyukába és élvezték tovább. Ági megjegyezte, hogy jobb lenne az igazi fasz az ő picsájába. Ahogy ezt kimondta, csöngettek.
Dóri felkapta bugyiját, de a nagy sietségben a melltartóját elfelejtette. Ajtót nyitott. Az ajtóban egy kb.16 eves srác állt, aki szegény, nem tudta hogy most hova nézzen. Elkezdett nyögdécselni valamit, hogy az egyik barátnőjéhez akart menni és ezt a címet adta meg neki, és most nem érti ezt az egészet. Na erre a lánynak sem kellett több, és behúzta magával.
Az ajtó mögött a fiúnak ezt mondta: De aztán nehogy elmond, hogy hol voltál.
A fiú nem szólt és beljebb ment. Nagyon meghökkent mikor meglátta Ágit a puncijával játszadozni. Ági ránézett és azt mondta neki, gyere fiam, gyere baszni. A fiú nem tudta mit csináljon, fusson vagy meneküljön, de mire feleszmélt kétségei közül már csak egy szál szlipi volt rajta az is duzzadt mit a duzzadék. Dóri rátette kezét a fiú szlipijére és
vidám hangon megállapította, hogy ennek a fiúnak már áll a fasza. Már lenn is volt a gatya a fiúról és ő ott állt meztelenül álló fasszal. Dórika elkezdte szopni a srác farkát, úgy, hogy csak úgy cuppogott. Ági a pinájával játszott. A srác közben nézte Ágit és igen csak
megkívánta őt.
Mikor Dórika megelégelte, azt mondta, gyere feküdj le Ágika mellé. Ő persze nem ellenkezett és már az ágyon is feküdt.
Ági így szólt: Nem akarod érezni a melleimet ?
De, válaszolt a fiú, nagyon is. Ekkor már a fiú a kezével életében először simogatott női melleket és nagyon de nagyon tetszhetett neki, mert már szájába is vette őket, és úgy játszott velük - közben Ági Dórira nézett és elmosolyodott, minthogyha csak azt mondták volna egymásnak, csak hadd játszon, úgysem volt még senkivel a szűz fiú.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sztbali 2017. 09. 10. vasárnap 11:15
Nem rossz.
#4 zsuzsika 2015. 02. 9. hétfő 10:40
Nagyon gyenge.
#3 listike 2014. 03. 26. szerda 13:32
Elmegy.
#2 A57L 2013. 10. 11. péntek 04:28
Egész jó.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?