A+ A-

Hamu alatt szunnyad a parázs

Hamu alatt szunnyad a parázs
Elfojtott vágyak kergetőznek
- Szikrákat csihol az esti szél -
Azután újra elrejtőznek
Mint láthatatlan angyalok
Bújnak a hasábok között
A hamu alatt vörös izzás
Mezítelenre öltözött
Csupasz idegvégződések
Sikolya száll az éjben
Piroslik újra a parázs
S lángol a lélek
A kéj tüzében
Már alig vártam, hogy kifizessem a két teát és felmenjünk hozzá. Ez volt az első randink, most láttuk egymást először szemtől szemben, mégis úgy éreztem, ismerem és ő is engem. Az Interneten chatelgetve találtunk egymásra. Ártatlan párbeszédnek indult. Szimpatikus volt a reglapja vagy egyszerűen átsugárzott a sorok között a lénye? Magam sem tudom. Megírtuk, mit csinálunk, hol és hogyan lakunk, mit végeztünk. Hogy mi érdekel. Szóval a szokásos tapogatózás. Na igen, ezek a kétértelmű szavak. Így folytunk valahogy át észrevétlenül izgalmasabb vizekre, s kezdtünk szexuális témákról beszélgetni.. Kis célzások, egy - egy arcpirosító megjegyzés, de természetesen az ízlés határain belül. Fokozatosan megismertük egymást, tudtuk, mi lakozik a másik lelkében és hogy őszintén megnyílhatunk.
Végül megemlítettem, hogy találkozhatnánk. Tudtam, éreztem, hogy nem fog elutasítani, érett már a dolog. Megbeszéltük, hogy beülünk egy belvárosi teaházba. Utána pedig szívesen lát szerény hajlékában. Mondanom sem kell, hogy a lélegzetem is elakadt. Nem is tudtam rögtön válaszolni, mert a szemem előtt máris képek kezdtek villózni. Láttam őt ruha nélkül, illetve elképzeltem, hiszen még nem láttam soha.
Éreztem, ahogy megcsókol, kezével végigsimítja karom... s éreztem, hogy kezd szűk lenni rajtam a nadrág az asztal alatt. Imádkoztam, hogy a főnök nehogy éppen most hívasson magához, mert a farkam jóval előttem érne oda.
Vettem egy mély levegőt, óvatosan nyeltem egyet, s igyekeztem természetesen viselkedni, mégis úgy éreztem, hogy a munkatársaim engem néznek és minden az arcomra van írva. Ő megérezhette, milyen állapotban leledzhettem, mert válaszom hiányában küldött egy újabb üzenetet: : - ). Én is elmosolyodtam és végre az ujjaim is elindultak a billentyűzeten. Megbeszéltük a találkát.
Kinyitottam az ajtót és kiengedtem magam előtt, ahogy az egy gentlemanhez illik. Nyújtottam felé a kezem, hogy megfogjam. Ujjaink félúton találkoztak. Nem szóltunk semmit, csak egymásra mosolyogtunk. Néztem azt a gyönyörű kék szemét és olyan boldog voltam, hogy engem néznek. Hihetetlen, de engem. Egymás kezét fogva a metróhoz sétáltunk. A szerelvény berobogott az alagútba, de mi nem szóltunk egymáshoz, csak néztük tükörképünket a szemközti ablakban és mosolyogtunk átszellemülten. És megszorítottuk egymás kezét, érezve, ahogy lelkünk kezd eggyé olvadni.
Kinyitotta az ajtót, feloltotta az előszobavillanyt. Levettük a cipőt, felakasztottuk a kabátot, majd követtem őt a szobájába. Leültetett, megkínált egy kólával, majd szólt, hogy egy percre eltűnik a fürdőszobában. Körülnéztem. A lakás albérlet volt, de látszott, hogy igyekezett szobáját otthonossá tenni. Jácint virágzott és illatozott egy vázában, a polcon egy családi kép, ő volt rajta a szüleivel egy kertes ház diófája előtt. Az ablakon a sötétítő függöny gondosan behúzva. Nem mondta, de tudtam, hogy ő készítette elő a terepet még délután. A lakásban volt még egy szoba, de a lakótársnője szerencsére üdülni ment.
Kortyoltam az üdítőből, de már meg is jelent az ajtókeret négyszögében. Elmosolyodott, kis izgatottság látszott a szemében. Parfümje kellemes illatot árasztott. Letettem a poharat, felálltam, odaléptem hozzá, megálltam előtte. Megfogtam kezeit és csak gyönyörködtem benne, üde szűziességében. Aztán megöleltük egymást, fejét a mellkasomra hajtotta, én révetegen néztem el a válla felett. Ő csak bújt, mint egy védtelen gyermek. A hátát simogattam gyengéden, de védelmezőn. Éreztem pórusaiban azt a két pólusú izgalmat, ami a vágya és a várakozás teli félelme között feszült. Vibrált körülötte a levegő.
Felemelte fejét, s miközben ajkaink egymáshoz közeledtek, láttam, ahogy lehunyja a szemét. Forró csókban egyesültünk. Gerincemen kellemes bizsergés futott végig. Lassan a nyelveink is felfedező útra indultak egymás szájában, egymást kerülgetve, táncolva. Éreztem, amint férfiasságom keményen közénk furakodik, míg két puha, de erősen csúcsosodó domb feszül a mellemnek. Még szorosabban öleltük egymást, kezem lejjebb kalandozott, meg - megmarkolásztam ruganyos, formás fenekét. Ő sem maradt tétlen, a pulóvert kezdte lehámozni rólam.
A nyakát kezdtem el csókolni, halk sikkantás jelezte, hogy érzékeny pontra találtam. Gyorsan lekerült rólam az ing, a fejemen keresztül húzta le rólam, míg így, félig vakon kigomboltam a blúzát, mely hangtalanul a földre csusszant. Tovább csókoltam, közben kikapcsoltam melltartóját, s végre meztelen felsőtestemen érezhettem mellei édes halmát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 01. 23. szombat 10:40
Erre 10x 10 pontot lehet adni.
#8 listike 2013. 12. 27. péntek 16:18
Gyönyörű volt.
#7 genius33 2013. 02. 15. péntek 08:00
Igen szerintem is smile szép.
#6 v-ir-a 2012. 11. 3. szombat 21:16
nagyon szép volt...romantikus, szerelmes smile
#5 Múzsád 2003. 01. 25. szombat 20:38
Gyengéd és romantikus...
Nemcsak egy fizikai aktus, hanem két ember gyönyörű, közös élménye.
#4 Teknosbika 2003. 01. 24. péntek 09:41
nagyon szép, és men biztos hogy mese.nekem is volt olyan partnerem, aki majdnem szűz volt, asszem egyszer már megdugták, de nem úgy, ahogy kellett volna. na mindegy, amit az író leírt, az szerintem technikailag abszolút helyes, és a többi rész is hihető, nálam 10-es
#3 vogel 2003. 01. 23. csütörtök 14:13
Talan kisse tul siman ment minden, de azert jo volt. Ha nem lettel volna ennyire romantikus "lelkünk kezd eggyé olvadni", szerintem meg jobb lett volna.
Reszletes leirast olvashattunk az aktusrol, nagyon vizualis volt.
Csak igy tovabb.
10 pont
#2 Géza 2003. 01. 22. szerda 22:59
Mese, de szép mese.
#1 Törté-Net 2003. 01. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?