A+ A-

Tanulj meg puncit nyalni

TheChronic írta a fórumon, hogy szívesen olvasna a "deepthroat"-útmutatóhoz hasonlót, de a puncinyalásról. Olvastam már elég sok útmutatót angolul, úgyhogy előkerestem a puncinyalásosat és lefordítottam, persze kicsit kiegészítettem, hogy azért tükrözze a saját véleményemet és tapasztalataimat is.
Nagyon tisztelem és méltányolom azokat a férfiakat, akik szeretnek puncit nyalni, mert sajnos nem sokan vagytok, legalábbis azok akik értik is a dolgukat ezen a téren. És nem én vagyok az egyetlen nő, aki ezt állítja. Szóval ez a kis útmutató biztosan hasznára válhat a férfitársadalom képviselőinek.
Amikor egy nő talál egy olyan férfit, aki jól bánik a nyelvével puncitéren, az kincset talált és nem is fogja kiengedni a kezei, vagy inkább combjai, közül egyhamar. Mivel ritka az ilyen, mint a fehér holló, és ezt a nők nagyrésze tudja. Sőt, jobban teszi, ha még a barátnőinek sem beszél róla, mert könnyen válhat szeretője a város legnépszerűbb hapsijává. Általában a férfiak nagyrésze egészen kielégítően kefél, de amelyik még puncit is jól tud nyalni, az főnyeremény.
A legtöbb nő kissé szégyenlős a testével kapcsolatban. Annak ellenére, hogy a világ leggyönyörűbb nőjével bújsz is ágyba, ő aggódni fog, hogy vajon tetszik-e neked a teste. Hiába, mi nők is hiúk vagyunk, mégha annyira nem is mint a férfiak. Tehát első, hogy dicsérd meg, milyen gyönyörű, mondd el neki, testének melyik részét szereted legjobban, szóval beszélj neki bármiről, amitől bizalmába fogad téged, a lábai közé enged és feltárja előtted egyik legrejtettebb testrészét, a punciját.
Itt most egy kicsit álljunk meg és nézzük meg mit látsz. Gyönyörű, nem igaz? Nincs más dolog ami egyedibbé tenné a nőt, mint annak puncija. Én tudom. Sokat láttam és kóstoltam is közülük. Különböznek méretükben, színükben és alakjukban. Van amelyik begyűrt, mint egy kislány nunija és van amelyiknek vaskos, buja ajkai kilógnak rejtekükből és így köszöntenek téged. Van amelyik sűrű bokor alatt fészkel, de van melyet csak áttetsző pihe fed. Szóval méltányold a nőd egyedi jegyeit és mondd is el neki, hogy mik ezek. Higgyétek el, értékelni fogják!
A nők sokkal beszédesebbek a férfiaknál, főleg szerelmeskedés közben. Sokkal inkább reagálnak is a verbális kedveskedésre, mármint, minél többet beszélsz hozzájuk, annál könnyebben tudod levenni őket a lábukról. Ezért előjáték és puncisimogatás közben próbálj minél többet beszélni hozzá, arról amit éppen csinálsz vele.
Most térjünk vissza a fő témánkhoz. Lágyan húzd szét puncijának ajkait és figyeld meg a kisajkakat. Ha szeretnéd, lágyan meg is nyalogathatod őket, de ebben a tevékenységedben ne legyen semmi követelőzés, illetve behatolási vágy, legyél valóban gyengéd és izgató. Ezután a puncijának felső részét simítsd kétfelé úgy, hogy megtaláld a csiklóját. Minden egyes nőnek különböző méretű csiklója van, mint ahogy a férfiaknak is más és más a farokmérete. Persze nálunk nőknél ez nem párosul egymás iránt érzett irígységgel és természetesen a méret semmi befolyással nincs az élvezet mértékére. A másik dolog, hogy akinek a csiklójából kevesebb látszik, annak általában a fityma alatt több rejlik.
Amikor megérinted egy nő csiklóját, előtte bizonyosodj meg róla, hogy az ujjad nedves. Megnyalhatod vagy megnedvesítheted a saját puncilevével is. Mindenesetre mielőtt hozzáérsz legyen nedves az ujjad, mert a csikló magától nem nedves és egyébként is rendkívül érzékeny, ha az ujjad száraz, akkor az nagyon fájdalmas lehet. Bár igazából ebben a fázisban még korai a csikló megérintése. Addig még sok "munka" vár rád, hogy izgalomba hozd. Azelőtt még túl kényes pont ahhoz, hogy bevond a játékba. Lassan közelítsd meg a puncit. A nők talán még a férfiaknál is jobban kedvelik ha felizgatják őket. A comb belső oldala az egyik legérzékenyebb pontjuk. Nyalogasd, csókolgasd, rajzolgass rá a alakzatokat a nyelved hegyével vészesen közeledve a puncijához, de az utolsó pillanatban kalandozz másfelé. Ezzel azt érheted el, hogy ő fogja siettetni a dolgot, bárcsak hozzáérnél már féltett kincséhez.
Most nyald a hajlatot, ahol a combja és a puncija találkozik. Arcoddal simogasd meg a szőrpamacsát (ha nincs, akkor annak helyét). A síkos ajkaiddal simítsd végig a vágatát anélkül, hogy belenyomnád tovább izgatva őt. Ha a nődnek nincsen ellenére a popsijának kényeztetése, akkor minden további nélkül nyald végig a popsivágatot is, a lyukánál kicsit elidőzve, de ne hatolj be a nyelveddel a hátsó nyílásba.
Néhányszor végégjárhatod nyelveddel a puncija felső régióitól egészen a popsilyukáig. Amikor ezeket végigcsináltad, akkor elértél arra a pontra, mikor kedvesed felpattan a székéből és teljesen felizgulva többet akar majd tőled. Ekkor az ajkaidat formáld a puncivágatához. Lágyan kezdd el csókolni, mintha ugyanezt a szájával tennéd, majd egyre erőteljesebben csókold.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (327 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#67 feherfabia 2015. 04. 25. szombat 06:14
Nagyon igaz!
#66 A57L 2014. 05. 1. csütörtök 08:36
Nem rossz.
#65 papi 2013. 07. 27. szombat 08:23
Szégyelje magát az a férfi aki ezt mind könyvből tanulja.
#64 Anonymus 2009. 07. 7. kedd 01:40
ez így jó,ezen nincs mit módosítani!
#63 Morvi 2009. 02. 4. szerda 04:50
Jó, úgy hogy van.
#62 Valér 2006. 02. 2. csütörtök 22:00
Ez egy 20 pontos dolgozat. Kösz.
#61 dr.greenthumb 2003. 12. 9. kedd 23:20
úgy úgy firewall
#60 TheChronic 2003. 07. 19. szombat 11:49
Nem tudom,kev,mi a problémád,de biztosan komoly gondjaid vannak,ha ilyesmi "utalásokat" látsz bele ebbe az írásba.Érdekes módon én semmi sértőt,vagy feminint,vagy nősovinisztát nem olvastam itt.És örömmel tanulok mind Dórától,mind más lányoktól,nem érzem megalázónak,hogy megismerjem az álláspontjukat,és meghallgassam a tanácsaikat.Azzal én csak több és értékesebb leszek,ha megismerem annyira a nőket,hogy megérthetem őket,és megtalálhatom azt a lányt,aki engem kiegészít.A nők és férfiak közti kapcsolatot nem kellene mindig osztályharcnak beállítani.

Ja,és nagyon "cool" volt a hozzászólásod,ez igen!

TC
#59 Firewall 2003. 07. 15. kedd 12:23
hát nemtom... ha kimaradnának ezek a nagyon feminim megnyilvánulások .. talán lenne 2 pont de így csak 1
#58 kev 2003. 04. 30. szerda 17:50
Jajj istenkém, Tátray Dóra megmondta a frankót, _nekünk_ hiú férfiaknak... oh mondd meg mit tegyek, kérve kérlek kedvesem... Ezeket a kis elejtett utalásokat itt, ebben a formában feltétlenül el kellett helyezni, hogy jóóól odavágjon nekünk, férfiaknak, ami természetesen sikerült is, nyilván mindenki magába szállt (komment?). Tátray Dóra most sejtésem szerint pokoli büszke, és elégedett - van is mire, nyilván....

@szánalom.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Komolyan szólva: minden aktuális és jövendőbeli cikkírónak erősen tudom ajánlani, hogy ne kanyarodjon el a tárgytól ilyen mértékben - még csak fél mondat erejéig sem. Bárki is ír történetet, mellőzze a fölösleges "adalékokat", és maradjunk a témánál... Pontosan annyira lényegtelen, és főleg nem kívánatos, mintha politikát csempésznének egyes szerzők az irományaikba. Nem ide való. Pont. Ámen.
#57 Word 2003. 04. 25. péntek 18:38
Magicboy, a szeretkezésről útmutatót kb 1000et találsz ezen az oldalon, de azt meg amúgy se lehet "könyvből tanulni".
Tiger én kíváncsi lennék rá.
#56 Tiger-T 2003. 04. 25. péntek 18:12
Lefordítottam egy anális szexről szóló útmutatót, ha érdekel titeket, elküldöm Törté-Net-nek. Elég részletes és jól érthető.
#55 Tiger-T 2003. 04. 24. csütörtök 21:10
Ja és persze Tanulj meg franciázni 2. (lányoknak)
#54 Tiger-T 2003. 04. 24. csütörtök 21:08
Sokan keresték a férfiakra vonatkozó részt, íme a címe: Tanulj meg franciázni 1. (lányoknak)
#53 Robi 2003. 04. 22. kedd 03:11
Kedves Dora, gratulalok - es koszonet!
Magam sem vagyok tul rossz e teren - a holgyek szerint - de ilyen tokeletes es alapos oktatasbban nem volt reszem eddig...Olvastam hasonlo szandeku cikkeket angolul, de azokat ferfiak irtak. Ez volt az elso eset szamomra, hogy egy no, intelligensen, gatlasok nelkul es alaposan, majdhogy tudomanyosan vallalkozott arra, hogy az altalaban (kivetelek vannak!) elegge tudatlan ferfinepet kicsit kioktassa. Beleertve az aktus utani fontos perceket, amikor a him, emberi, vagy allati, hirtelen almos lesz es fizikailag, de legalabbis lelkileg "otthagyja" a nostenyt. Mint emberek, kotelessegunk, ha szeretjuk tarsunkat, hogy tultegyuk magunkat ezen es "aldozzunk" egy kis idot szamara. Vegsofokon magunk is hasznat fogjuk latni ennek hosszutavon - marmint amikor a hosszutav erdekel minket...
Megegyszer: sok koszonet!
#52 morlox 2003. 04. 17. csütörtök 02:13
Király... megvan a gépemen angolul is, eddig csak úgy ismertem, de így is király. 10p
#51 A Hegylakó 2003. 04. 17. csütörtök 00:06
ez nálam is 10 pont :)
nagyon király!
#50 zso 2003. 04. 12. szombat 19:49
ertekelheto
#49 x-men 2003. 04. 10. csütörtök 22:31
Érdekes a nők ilyen szókimondóak lennének?
És segítesz a tanítványoknak az elsajátításban?
#48 Xcal 2003. 04. 10. csütörtök 17:58
Érdekes amit a végén írtál:
"De a nők, természetükből adódóan kedveskedést igényelnek a szex utáni pillanatokban.
"
Ez azért furcsa számomra, mert eddigi barátnőim közt többfélével is találkoztam, de ilyennel egyel sem.
Volt aki elaludt (Nő létére :) )
Volt aki kis pihi után követelözni kezdett újra és újra (mondanom sem kell sexmanias volt)
Volt aki rögtön rohant tisztálkodni..
stb
ez az utolsó a legzavaróbb szerintem!
Mivel kérted észrevételeinket, én ezt tenném hozzá:
Mi férfiak még sokkal jobban igényeljük egy fergeteges orgazmus után a törődést, ilyenkor a lehető legroszabb amit egy nő tehet hogy megszólal, és esetleg elindul valahova..
Ilyenkor oda kell bújni és csendben szuszogni..
Részemről 10 .