Tanulj meg franciázni 2. rész - Lányoknak

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 7.61 pont (217 szavazat)
Megjelenés: 2003. január 16.
Hossz: 9 460 karakter
Elolvasva: 38 625 alkalommal
Leszopni egy férfi farkát, ez az életben megadatott egyik legtisztább élvezet. Szomorú azonban arra gondolni, hogy sok nő nem értékeli, hogy ez milyen szórakoztató tud lenni. Ennek az az oka, hogy nem tudják, hogyan kell helyesen csinálni, így aztán tényleg nem lesz szórakoztató a dolog. Mert ha rosszul csinálják, akkor a férfi nem fogja élvezni, a nő pedig kudarcként könyveli el magának.

Van viszont egy jó hírem: Könnyen meg lehet tanulni, hogyan váljék belőlünk kitűnő oboázó. A következőkben pontosan ezt fogom elmondani nektek.

Nem számít, milyenek a körülmények, lehettek otthon az ágyban vagy egy parkoló kocsiban, csak az a lényeg, hogy a számotokra szükséges mértékben vonuljatok vissza, ahol nyugodtan játszadozhattok és szexisnek érezhetitek magatokat. A mostani leírás kedvéért tegyük fel, hogy egy heverőt választottatok. Egyedül vagy egy férfival, akit szeretsz és akiről tudod, hogy jól esne neki most egy jó kis oboázás.

Csússz a padlóra a lábai közé és nyisd ki a sliccét. Nyúlj be és érintd meg a farkát. Ha odavan érted, már kemény lesz a szerszáma. Ha ideges, akkor esetleg még összekuporodva találod az alsónadrágjában. Fogd meg és tarts a markodban a farkincát, majd halolj fel az arcához és csókold meg! Figyeld, érzel-e valamilyen reakciót odalent. A legkisebb mozgás már jó jel.

Most húzd elő a farkát és nézd meg, hogyan áll. Ha egyenesen felfelé, akkor nagyszerűen csinálod, egyébként pedig ezt kell tenned: Fogd a golyóit a bal kezedbe, a farkat pedig a jobba. Gyengéden markold meg és vidd a kezed a rúd aljához, és készülj fel a szopásra.

Körözz a nyelveddel az ajkaidon, hogy jó nedvessé váljanak és nézz a párod szemébe! Nézni akarja majd, amint franciázol neki. A férfiak szeretnek leskelődni. Most nyisk ki egy picit a szádat, hogy evvel
k
alf
ín
alf
oz
alf
d
és hergeld a férfit, majd kerülj nagyon közel a farokhoz. Lélegezz rá, fújj rá forró levegőt! Megint dugd ki a nyelvedet és nyúlj vele a farok felé,
k
alf
ín
alf
oz
alf
d
!

Győződj meg róla, hogy jó nedves a nyelved, ezután kezd bele a rúd aljánál és nyalj felfelé, szép lassan! Fordítsd oldalra a fejed, és tégy úgy, mintha ki akarnál belőle harapni egy darabot: óvatosan ereszd a fogaidat egy picit a húsába! Nedvesítsd meg a farkat megint a nyelveddel és, akár a kezeddel, terítsd szét a folyadékot. Egy nedves farok sokkal szexisebben néz ki és sokkal szexisebb hangokat produkál, mint egy száraz.

Eközben a bal kezed a golyókat masszírozza, esetleg egy kissé meg is karmolhatod. Ha kedved tartja, a golyók alá, mögé is nyúlhatsz, hogy elérd a popónyílás előtti rendkívül érzékeny területet, vagy akár a popónyílás felett is kalandozhatsz nagyon gyengéden az ujjaiddal. Ez, mivel a merevedést okozó izom innen ered, rekciót fog kiváltani párod farkában.

Miután jó párszor végignyaltad a rudat és az már teljesen nedves és merev, a férfi csalódottságában elkezd izegni-mozogni, ha nem kezdesz komolyabb dolgokba. Egy gyors pillantás az arcára tudatni fogja veled, ha túl messze húzod a bevezetőt. A
k
alf
ín
alf
alf
s
persze nagyszerű... egy bizonyos pontig. Egy kis franciázási gyakorlat meg fogja tanítani neked, hogy mikor is éred el ezt a pontot. Egyik alkalommal, amikor felfelé nyalsz a rúd aljától a makk pereméig, ne állj meg! Folytasd a hosszú, nedves nyalást a farok tetején keresztül, egy picit elidőzve a középen levő lyuknál. Mártsd bele a nyelved hegyét, ha tudod, de még ne szopjad be a makkot! Most futtasd körbe-körbe a nyelvedet a makk pereme körül, egészen körbe, gyors áthaladásokkal a veled pontosan szemben levő puha bőrrésznél. Ez az a hely, ahol a legtöbb férfi a legérzékenyebb. De nem minden férfi! Ez egy olyan dolog, amit egy jó oboázónak meg kell tanulni, mihelyst kényelmesen érzi magát. Tegyél fel kérdéseket! Minden férfi egyedi, és egyedi az ő farka is!

Préseld végig a rudat és nézd meg, előbukkan-e valamilyen tiszta folyadék. Ha igen, mártsd bele a nyelved hegyét, majd húzd el lassan. Ki fog nyúlni, ahogyan a nyelved távolodik, és ez nagyon erotikus látvány a partnered számára. Mostantól csináld úgy tovább, ahogyan neked tetszik. Közelíts rá a makkra, mintha csokifagyiból lenne, és vedd a teljes makkot forró szádba! Tartsd ott pár másodpercig! Figyeld, ahogyan felnyög a partnered! Most gyorsan menj lefelé, és vegyél a farkából akkora darabot a szádba, amekkorát csak tudsz! Ne aggódj, nem fogsz megfulladni! Ha pont a megfelelő módon hajlítod a nyakadat, akkor simán a torkodba csúsztathatod!

Maradj így egy pillanatig, a farokkal lent a szádban. Érezd, hogy ott van benned! Ez majdnem olyan érzéki, mintha a puncidban volna. Meg fogod kedvelni ezt az érzést!

Ezen a pontos sok lehetőséged van. Íme az egyik: Csússz vissza, fel a farok hegyéig és verdesd neki a nyelvedet. Szeretőd mostanra már nagyon felizgult, és azt akarja, hogy párszor még vedd a torkodba a szerszámát. De ne hagyd magad megfélemlíteni! Ha engedelmeskednél neki, akkor két perc alatt vége lenne az egésznek, és ez miért volna jó?

Olyan gyors mozgással, ahogyan partnered bírja (ne engedd még elélvezni! ), csússzál fel és le a farkán, mintha dugnátok! Ha partnered túl közel kerül az elélvezéshez, akkor állj meg, de legalábbis lassíts le. Ha nem érsz le egészen a rúd aljáig, a jobb kezeddel csalhatsz egy kicsit, hogy úgy nézzen ki a dolog, mintha a farok a torkodban volna. Így is olyannak látszik, mintha az egész szerszám a szádban volna, és még az érzés is olyan. Az O alakúra formált ujjaidat is csúsztathatod a rúdon, fel és le, a szopással megegyező ritmusban.

És egy újabb dolog. Amellet, hogy csupán a szádban van a farok, szívhatod is, ami egészen más. Vannak mély szívások és pici szívások és mindkettő marha jó érzés. Lehetséges persze, hogy partnered valamelyiket jobban szereti, ezért figyelj a reakcióira!

Vedd csak a makkot a szádba, és szívd úgy, mintha az egy mellbimbó vagy szívószál volna. Ez annyira jó érzés a férfinak, hogy benedvesedik a puncim, ha csak rágondolok. A másik típus a hosszú, pásztázó szívás, amikor az egész farkat beveszed, és szívod felfelé menet egész végig, mint egy nyalókát, majd visszamész az aljához és újra ugyanígy teszel, és lefelé menet is mindvégig szívod.

Egy fontos tudnivaló: Ezek közül a mozdulatok közül mindegyik nagyszerű érzés az első néhány vagy több alkalommal, de egy idő után ideje lesz a következő játékodra továbblépni. Nem azt akarod, hogy ellustuljon a farkinca. Azt akarod, hogy állandóan ingerelve legyen, majdnem, de nem egészen az orgazmus pontjáig.

És most éppen itt tartunk. Jobb kezedben ott a merev farok, a bal kezedben pedig feszes heregolyók. Hajolj hátrébb és vess rá egy pillantást! Gyönyörű, ugye? Vidd a jobb kezedet egészen a rúd aljához és szorítsd meg ott! Ettől a rúd megtelik és megvastagodik, és mostanra már a makk sima és csillogó lesz. Folytasd a farokkal a játékot, vedd a szádba, szívjad, szopjad, próbáld ki a különféle mozzanatokat, amíg úgy nem érzed, hogy a férfi már nem bírja tovább és pillanatokon belül spriccelni fog.

Hogy most mit teszel, az rajtad és a partnereden múlik. Én személy szerint szeretem látni a kilövellést. Képeket merítek belőle szexuális tartalmú álmaimhoz, és mellesleg, felvillanyoz a spriccelő geci látványa. Bámulatos, milyen sok kijön ebből a nedűből és milyen messze ellő. Ha te is látni akarod, érezni fogod a közeledtét a jobb kezeddel, és ebből tudhatod, mikor kell elhátrálni. Meg is próbálhatsz elkapni belőle valamennyit a nyelveddel, ha elég gyors vagy.

Nyugodtan le is nyelheted, vannak lányok, akik így tesznek, és rengeteg srác szereti, ha partnernője lenyeli a spermáját. Ügyelj azonban arra, hogy ne felejts el visszahúzódni egy picit, amikor belespriccel a szádba, mert különben köhécselni fogsz tőle, az pedig nem túl romantikus. Vedd a spermát először a szádba és tartsd ott, aztán nyeld le!

Egy másik, szintén izgalmas lehetőség (hacsak nem olyan helyen szeretkeztek, ahol nem maszatolhattok össze semmit), az, hogy a meleg, csodálatos nedűt engeded a szádba spriccelni, majd lefolyni a már amúgy is nedves farok mentén. Ez a farkat nagyon csúszóssá teszi, és ilyenkor gyönyörűséges még megérinteni is! Futtasd végig a kezeidet a szerszámon, érezd a kemény farkat felfelé haladva, elsimítva a fénylő ondót a makk felett. Ez is nagyszerű, buja látvány, számodra is és szeretőd számára is.

Most egy olyan franciázást adtál elő partnerednek, amit nem fog egyhamar elfelejteni. Hidd el nekem, ha követed a tanácsaimat, ez a fickó sokkal gyakrabban akar majd látni tégedet. Férfiaktól azt hallani, hogy ötven nő közül egy tudja igazán, hogyan kell jól farkat szopni. A többi úgy tesz, mintha ez egy szívesség volna. És erről is meg kell jegyeznem valamit: Ha nem szeretsz oboázni, pedig már megpróbáltad megszeretni, de még mindig nem megy, ne add fel! Lehet, hogy jobban fog tetszeni, amint egy kicsit idősödsz. A férfiak szerint az idősebb nők sokkal jobbak a francia szexben. De figyelmeztetlek, hogy sok olyan nő van, akik szeretnek farkat szopni, és mi igenis kemény versenytársaitok leszünk nektek, akik ehhez félénkek vagytok. Még olyan nőket is ismerek, akik el tudnak élvezni farokszopás közben.

Egy végső megjegyzés, ezúttal a férfiak számára: Ne erőltessétek! Nincs annál szörnyűbb, ha a nő fejét a férfi lenyomja oda. Nyugi! Ha a partnernődnek kedve van hozzá, úgyis hozzá fog látni, bár lehet, hogy csak a második szeretkezésetek alkalmával. És ha elég időt hagysz a számára, meg fogja tanulni szeretni. Ha a partnernőd nem élvezi a dolgot, talán több szerencséd lesz a következő szeretőddel.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.61 pont (217 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2022. január 5. 03:56
#44
Jó tudnivalók mindenkinek.
1
én55
2021. március 10. 10:01
#43
Ez is jó lett.
1
p
papi
2015. október 6. 11:55
#41
Ezt ki kell próbálni
1
f
feherfabia
2015. április 25. 06:35
#40
Nagyon igaz!
1
feherkalman1
2015. március 8. 07:40
#39
Hasznos kis írás kezdőknek.
1
a
A57L
2014. május 1. 08:37
#38
Jó kis írás.
1
tutajos46
2013. október 26. 07:09
#37
Remélem ma is le fog szopni valaki miután alaposan kinyaltam.
1
István
2009. január 2. 09:21
#36
nina78!A hiba biztos nem "az ön készülékében van"? Esetleg a partner-választásban.Nekem azt mondta egy nagyon tapasztalt és inteligens hölgyismerősöm, hogy csak azzal szeretkezni(és nem baszni - ha érzitek a különbséget..?)akinek a lába ujjától a feje bubjáig bármilyen testrészét örömmel érintem bármely testrészemmel!Így több,mint harminc év távlatából,csak megerősíteni tudom ezt a véleményt!
1
nina78
2008. október 28. 23:58
#35
Ez a szöveg baromi gáz. ' Ha már próbáltad, de nem szeretted meg a franciázást, akkor csak folytasd, mert imádni fogod' ?! Ennél gázabb szöveget még nem hallottam. Mellesleg, az egy dolog, hogy mi megtesszük ezt, és ti? A pasik egyáltalán nem értenek a nyaláshoz.
1
Zsiráfman2000
2008. június 25. 09:26
#34
Napi 5-6 szopás?
Hétvégenként 30-40?
20 évesen?
A 13 éves unokahúg meg 40 éves pasikat szop, és már análban is otthon van?
Te jó ég, ha ez igaz, akkor ezek mekkora ribancok...
1
judy88
2008. május 29. 10:52
#33
A legtermészetesebb dolog lenyelni, sőt nagyon ciki ha a lány keresi a módját hogyan szabadulhatna meg tőle. Sok sráccal folytatott többezer ilyen aktus után (minden éjjel 5-6, hétvégén 30-4o)állithatom, semmi hátrányos következménye nincs a lenyelésnek.A cikben foglaltak közül csak azzal nemtudok egyetérteni, hogy az idősebb nők jobbak a franciában.Barátnőm két unokahuga (13-l4 évesek) már néhány hónapja müveli az orális szexet. 30-40 éves pasikkal is (a mi társaságunkból) és őszerintük felülmúlhatatlanok a felizgatás technikájában. Mindemellett szüzek, bár az egyik análisan már nem.A szexet teljességében kell megélni, a atrtózkodás egyes fajtáitól csak fölösleges gátlást ébreszt az emberben. Egyik fél sem tesz szivességet a másiknak felizgat kielégit, felizgul kielégül, ennyi...
1
Xtina-baby
2008. április 29. 11:06
#32
Én is nagyon szeretek szopni,először tartottam tőle,de aztán magamról szántam rá magam,a pasim egyszer sem kért meg rá...mikor először csináltam neki aztmondta milyen profi vagyok holtanultam? :) pedig azvolt az első :) azota pedig rengeteget fejlődtem sztem és tegnaaaaaappp húúú nagyon kivégeztem :))))nagyon szeretem a golyóit szopogatni meg a fején lévő lyukat kinyalogatni?
és azthiszem,a fent irtakat még ma kiprobálom rajta :)))) lemég nem nyeltem a "naturált" ,mert undoritonak tarom,ő pedig nem is várja el tőlem,de őt nagyon szeretem,és lehet egyszer arra is rászánom magam :)
1
Zsó
2008. április 6. 21:55
#31
persze borotválom a zacsit, úgy jobb nekem is meg a partnert sem ingerli
1
Zsó
2008. április 6. 21:54
#30
Én nagyon bírom, hogyha kitérnek a heréimre is, és a szájukba veszik a lányok, szopkodják finoman a golyókat, vagy nyelvel ingerlik a zacsit
1
pistike
2008. február 11. 14:27
#29
Jó a folytatás ?
1
Cannibal
2008. január 15. 20:16
#28
Örülök neki, hogy ezt már a csajok neten is olvashatják :) had tanuljanak. Nehogy már ne tudjanak leszopni rendesen, és ha már leszopnak, akkor nyeljék is le, nem ezért dolgozok :)
1
Torkos
2007. október 17. 17:31
#27
Lányok! A gyönyör kölcsönös műfaj. Amit magadnak okozol, az csak neked fontos. Amit csak más érdekében csinálsz, az szolgáltatás. Amikor megtalálod azt a formát aminek az eredményétől magad is feldobódsz(azaz elélvezel), az az élet értelme. Ezért vagy a földön.
1
tamara
2007. október 17. 13:12
#26
Jó ezt a megtapasztalt instrukciót olvasni, mert végül is nálam, s ne másnál keresse a Társam azt, amire vágyódi. Ezt ketten egymástól nem tudnánk megtanulni.DE!!! Fontos, hogy az én orális kielégítésem is ennyire önzetlen, rafináltan én értem szóljon. Kölcsönösen kell értenünk egymás testéhez, egymás rezdüléséhez, nehogy a nagy élmény egyszer csak egyoldalúvá, kizárólagossá váljon.
1
aniko
2007. április 6. 19:45
#25
szerintem eszméletlen a cikk, jó hogy ilyenről is lehet olvasni
1