A+ A-

Tanulj meg franciázni 1. rész - Lányoknak

A következőkben világos, egyszerű instrukciókat szeretnék közölni arról, hogy miképp tudod a párod péniszét teljes hosszában a szádba, torkodba venni. Ezt a technikát angol nyelvterületen a "deepthroat" (mély torok) névvel illetik, és az egyszerűség kedvéért én is így fogok rá hivatkozni.

A pozíció fontos szerepet játszik. Úgy tanácsos elhelyezkedned, hogy a nyakadat kinyújthasd, fejedet kissé hátrabillentve. Ilymódon a szád egyvonalba kerül a torkoddal, lehetővé téve a hímtag becsúszását. Kezdők számára a legjobb pozíció a következő: feküdj a hátadra, partnered pedig feküdjön melléd, hason. Támaszkodj a könyöködre.

A pénisz legyen ALAPOSAN NEDVESÍTETT! Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni! A merev szerszám sokkal könnyebben csúszik a torkodba a nyelved mentén, ha nedves. Amikor elhelyezkedtél, billentsd hátra a fejedet és nyelved hegyét nyújtsd ki annyira, hogy az alsó ajkadon épphogy egy kicsit túlérjen. Lapítsd le a nyelved hátsó részét, mint amikor az orvos kanállal nyomja le a nyelvedet, hogy a torkodat megvizsgálhassa. A nyelv kinyújtása elősegíti a nyelv hátsó részének a lelapítását. Nyissad tágra a torkodat, mintha ásítanál. Ez némi erőltetést igényel, és cáfolja azt a hiedelmet, miszerint a deepthroat elvégzéséhez el kell lazítani a torokizmokat. A nyelv hátsó részének a leszorítása és a torok kinyitása elnyomja az öklendezési ingert és nagyobb nyílást teremt a behatolás számára.

Végy egy mély lélegzetet és lassan csúsztasd be a hímvesszőt a szádba és tovább a nyelved mentén. Amikor úgy érzed, öklendezni fogsz, állj meg és tartsd ott, amíg csak tudod, és csak utána húzd vissza. Ismételd meg ezt a műveletet annyiszor, ahányszor bírod. Így egyre mélyebbre tudod majd bevenni, és a végén már teljes hosszában be fogod tudni csúsztatni a szádba és a nyelved mentén a torkodba. Egy fontos mozzanat, amire oda kell figyelni, hogy amikor a makk ténylegesen a torkodba ér, esetleg enyhe ellenállást érezhetsz, és ilyenkor egy kicsit erősebb nyomásra van szükség a teljes behatoláshoz. A nyelveddel is segíthetsz a hímvesszőt mélyebbre behúzni: amikor eléred azt a pontot, ahol öklendezni kezdenél, tarts egy pillanatnyi szünetet, majd a hímvessző kivétele nélkül nyújtsd ki még jobban a nyelvedet és utána húzd vissza a szádba a hímvesszővel együtt.

A kontaktlencse viselői minden bizonnyal emlékeznek az ösztönös pislogási kényszerre, amit az első néhány alkalommal éreztek a lencse feltevésekor, de a türelmes gyakorlás során a művelet roppant egyszerűvé vált. Ugyanez érvényes a deepthroat-ra is! Légy türelmes és gyakorold a technikáját minél gyakrabban!

Miután megtanultad a pénisz teljes hosszát bevenni, elkezdhetsz a haladó technikákkal foglalkozni, amik még több gyönyört fognak okozni. Ezek közül néhány azt fogja lehetővé tenni, hogy a partnered úgy élvezzen el, hogy közben a szerszáma teljes egészében a szádban, a torkodban van. Ha nem szereted a sperma ízét, akkor ez nagyszerű technika a számodra, hiszen a kilövelléskor a makk már bőven túljutott a nyelved hátsó részén levő ízlelőbimbókon. A torokmasszázzsal való ingerlés is lehetséges, ha a pénisz a torkodban van. Ez a technika partnered vad szenvedélyeit korbácsolja fel, amint a torokizmaid a hímvesszőt masszírozzák. Ezt egyszerűen úgy teheted meg, hogy nyelő mozdulatot végzel, miközben a hímvessző teljes egészében a torkodban van. Arra is képes leszel majd, hogy a herezacskóját megnyald ebben a pozícióban.

Összefoglalva: nedvesítés, kinyújtott nyelv, a nyelv hátsó részének lelapítása, torokizmok megfeszítése a torok nyitásához, lassú mozgás és sok türelem. Előnyös, ha a deepthroat tanulása közben a hímvesszőt befogadó személynél van az irányítás, tehát ő határozza meg a behatolás mértékét és ütemét. Miután már nem jelent gondot számodra a szerszám mély bevétele a torokba, passzívabb szerepet is elfogadhatsz, amikor már a partnered határozza meg a mélységet. Erre egy kiváló pozíció az, ha a hátadra fekszel, fejed az ágy szélén kicsit lelóg. A partnered ekkor tetszése szerinti mértékben tud a torkodba hatolni. Ez a pozíció a nyak és a torok remek látványát is lehetővé teszi partnered számára. A deepthroat egyik legizgalmasabb vizuális aspektusa, hogy partnered figyelheti táguló, kidudorodó nyakadat, torkodat, amint merev szerszámát mélyen becsúsztatja.

Amíg tanulod a deepthroat technikáját, az a legjobb, ha teljesen ellazulsz előtte. Végy egy hosszú, forró fürdőt! Hallgass lágy zenét! Igyál egy pohár bort! Partnered hosszan, érzékien masszírozza végig egész testedet! A lényeg, hogy tedd azt, ami a legjobban ellazít. Minél relaxáltabb vagy a kezdésnél, annál könnyebb lesz megtanulni a deepthroat technikáját.

Bizonyára sokakat érdekelne, hogy milyen érzés a deepthroat a férfi számára. A legtöbb férfi egy kellemesen szoros gyűrűről számol be, a makk alatti rész kerülete mentén, és a legtöbb gyönyör a hímvessző alsó részén koncentrálódik, a makk és a rúd találkozásánál.

Mint korábban is említettem, a nedvesítés roppant fontos. A nyál is megteszi, de vannak olyan síkosítószerek, amik simábbak, egyenletesebbek és tovább tartanak. A legjobb, amit találtam, az Albolene, ami egy make-up leszedő! Teljesen szagtalan és íztelen, és természetesen nem mérgező. A pornófilm-iparban ezt már évek óta használják nedvesítésre. Egy másik trükk, amit a deepthroat-ot művelő sztárok használnak, az, hogy helyi érzéstelenítőt spréznek a nyelvük hátsó részére és a torkukba. A Lidocaine spré a legelterjedtebb, de ezt csak receptre lehet kapni. Lidocaine-t használnak az orvosok is, ha a nyelvet és a torkot el akarják tompítani a gyomor endoszkópos vizsgálatánál. A Lidocaine-t olyan emberek számára is felírják, akiknek súlyos torokfájásuk van, vagy akiknek fekély, seb van a szájukban. Könnyebben beszerezhető, de hasonlóan jól használható szer az Axon, ami torokfájás elleni aerosol.

Remélem, hasznosnak fogod találni ezt a kis útmutatót. Sok sikert!
Szavazz Te is!

Átlag: 7.02 pont (174 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#39 feherfabia 2015. 04. 25. szombat 06:22
Nagyon jó lehet!
#38 A57L 2014. 05. 1. csütörtök 08:37
Nem rossz írás.
#37 tutajos46 2013. 10. 20. vasárnap 06:10
Szívesen segítek lányoknak gyakorolni.
#36 papi 2013. 10. 5. szombat 15:13
Egész jó.
#35 Zita79 2009. 02. 16. hétfő 12:47
Nem veszélyes a mély torok?Nem okoz sérülést?Valaki válaszoljon rá!!!Zita!!
#34 Autobahn polizei V. 2009. 01. 1. csütörtök 22:24
nekem teljesen sikerült de nem veszélyes?
#33 judy88 2008. 05. 29. csütörtök 10:42
Nagyon szeretem csinálni az orális szexet és egy ideje a mélytorok technikát is. Ezt nem azért mert undorodom az ondó izétől, éppen ellenkezőleg, nagyon szeretem és szeretnék minél többet megkóstolni. Ami a Lidocain sprét illeti ezt egy korábbi fiúm használta, hogy tovább birja elélvezés nélkül.Ő körül volt metélve. Aztán valahol azt olvastuk, hogy edzeni kell a makkot és akkor tovább birja. Tippet is adtak hozzá, igy ezt követve elmentünk egy bozótos helyre nudizni, és mindketten befutottunk csakúgy pőrén a csalánosba.Először kicsit erős volt, de pár perc múlva egészen felizgultunk tőle. Később már egymás nemi szervét paskoltuk csalánnal és állatira beindultunk tőle.69-eztünk, később jöttek a barátaink és akkor a két fiú 1 lány felállást gyakoroltuk.
#32 lilla 2008. 03. 16. vasárnap 21:56
És ki az a hülye,aki "Le akar nyelni" egy péniszt??????????????????????????
#31 pistike 2008. 02. 11. hétfő 14:26
Jó cikk ! Nem ?
#30 pistike 2008. 02. 11. hétfő 14:25
Milyen ?
#29 Torkos 2007. 10. 18. csütörtök 08:11
Kedves Tamara! Azt hiszem, tisztázni kellene néhány dolgot.
1. Szerintem minden dolog természetes módon működik, ha a természetadta funkciója szerint működik.
Ami nem arra született amire használják, az különleges élmény nyújtására alkalmas lehet, de amint ez a dolog rendszeressé, rutinszerűvé válik, már nem ad különleges élményt, tehát céltalanná válik. Leegyszerűsítve a dolgot. A szoprán által produkált magas C egy szakmai bravúr, de önmagában magas cékből nem állhat egy ének.
2. Ha a kedvesedet el akarod kápráztatni, akkor ezt elég csak egyszer bemutatnod. El fogja neked hinni, hogy bármikor képes vagy rá, de azt is be kell bizonyítanod neki, hogy a hatalmas és felhőtlen gyönyörhöz más út is vezet. Olyan ami a szűk keresztmetszeten történő behatolás érzetét kelti a párodban, némi járulékos élménnyel fűszerezve. Ez nem más mint maga a szopás. Ez a képesség természetadta képessége minden embernek. Sokféle módja van. Mint az éneknek. Az a megfelelő mód, amelyik akkor abban a helyzetben mindkettőtőknek a legnagyobb élményt nyújtja. A száj és az íny bármilyen szűk nyiláson történő behatolást képes imitálni. A szívás erőssége és a nyelv játéka pedig különleges hatás eléréséhez is a segítségedre lehet. A technikai bravúrra ritkán lesz szükséged. A "mélytorok" képességed kialakítása egyéb szempontból sem lesz haszontalan.
3. Te egy felkészült és belevaló nő vagy, aki amúgy nemcsak elszenvedi a szexet, hanem tevékeny formálója és irányítoja is vagy, mindenki gyönyörűségére. Ennek nem szenvedheted meg a passzív, tehát szín- és íztelen oldalát. Nem lehet belőle kellemetlenséged csak azért, mert valaki bedumálja neked, hogy neki mi a jó. Te majd megmutatod neki a különbséget. Kérlek reagálj, ha bővebben érdekel a téma. Folytathatjuk! Mások okulására.

#28 tamara 2007. 10. 17. szerda 12:27
Hasznos az "okítás", legalább tudom, miért járt a volt Párom (mint kiderült)a profikhoz. Megpróbálom mindenképp, de félek, hogy nekem nem lesz felhőtlen öröm, leginkább attól félek, hogy a szexuális életünk erre fog leszűkülni.
#27 Alrna 2007. 07. 10. kedd 21:03
most ugye viccelsz?:P
#26 Klau 2007. 06. 15. péntek 21:12
az orális szextól teherbelehet esni?
#25 sunny 2006. 10. 27. péntek 13:47
érdekesnek tartom,viszont lenne egy kérdésem..a Lidocaine-tól nem kezd el az ember nyáladzani?:D csak mert nem hiszem h túl izgató látvány lennék úgy:D
#24 kiscsillag 2006. 09. 16. szombat 14:17
Örülök, hogy van ez a leírás... Már lassan egy éve olvastam, és tanultam meg a technikát. Az akkori és mostani páromat teljesen lenyűgöztem vele. :)
#23 jocó 2006. 08. 5. szombat 10:39
gyere velem probáld ki
#22 Stang Tibor 2006. 07. 2. vasárnap 18:43
Nem megy a légcsöbe a himveszö,mert megfuladhatnak a lányok!
#21 Emmma 2006. 06. 10. szombat 19:59
ehhez a leíráshoz javaslok egy könyvet. Nemi örömszerzés enciklopédiája, ami ugyan humoros formában oldotta meg a felvilágosítást, de onnan vannak az előbbi íráshoz kiegészítő elemek.
Csendben jegyezném meg, hogy én, mint nő is élvezem ezt, úgy igazán...
#20 lulu 2003. 01. 13. hétfő 21:39
draga pici lama, nobol vagyok 100%ig. :)