A+ A-

December 31.

Egy kertes ház pincéjében kerámiáztam negyed magammal. Fent az emeleten pedig egy bébiszitter tevékenykedet. Mikor elaludt a csöppség és éppen volt egy szabad pillanata akkor lejött hozzánk dumcsizni.
November volt mikor szóba jött, hogy szilveszterezzünk együtt. Mindenki benne volt. Enikő a bébiszitter meghívót minket, hogy nála bulizzunk és két - három napig maradjunk ott.
Aztán eljött december 30 - a az indulás napja. Buszra szálltunk és estére már lent is voltunk. Enikőéknél. Persze mi csak hittük azt, hogy befejeződött az utazás, mert Enikő és barátja Csabi vártak ránk. Bepakoltunk a kocsiba, hogy tovább utazzunk, de arra senki sem számított, hogy kicsi lesz a kocsi. Így fordult elő az, hogy Enikő ki a legkisebb volt a hátsó ülésen Tündi, Andi és Pali ölébe feküdt. Mindenki reménykedet, hogy rendőrrel ne találkozzunk ami sikerült is mert gyorsan megérkeztünk a házhoz.
Kiszálltunk s bevittük a csomagjainkat. Enikő és Csabi körbe mutatták a lakást és főleg a két szobát ami külön a fiúknak és lányoknak volt.
Kipakoltuk a holmijaink egy részét és leültünk beszélgetni. alig kezdtük el beszélgetni mikor csengettek. Újabb vendégek érkeztek. Enikő ment ki eléjük. Közben Csabival egyre jobban össze barátkoztunk és nem vettük észre, hogy Enikőék már bent vannak a házban. Akkor lepődtünk meg mikor nyílt az ajtó és bejöttek.
Enikő bemutatta az újonnan jötteket. Három lány és egy fiú jött. Anikó, Angi, Gabi és Tibi. A lányok már bulihoz készültek a ruházatuk alapján ami különböző hosszúságú rövid - ami inkább mini szoknyát viseltek, laza pólóval. Feltűnt, hogy mindenki ismeri a másikat csak én nem ismerek senkit sem annyira, de nem zavart. Remekül elbeszélgettünk. A téma folyton változott, majd egyre gyakrabban került szóba a szex és a szerelem. Végül már csak arról beszélgettünk. Előkerültek a rejtett szex magazinok, majd a video filmek.
Valami miatt a lányoknak nem volt elég és aztán lassan rájöttem, hogy az egész szilveszteri buli egészen más lesz mint aminek eddig hittem. Az újságok kikerültek a kézből, a videót is kikapcsoltuk és helyette két csomag francia kártya került elő.
A lányok egy új játékot találtak ki vele. Összekeverték és mindenki húzott egy lapot magának amolyan alapszámnak. Ha volt olyan lap amit már valaki kihúzott akkor újat húzott az illető. A maradék lapot újra össze keverték és széjjel osztották, de senki sem nézhette meg a lapjait. Ekkora mindenki leült a földre és onnantól játszottunk. A három számomra új lány, próbálták eljátszani a szégyenlőségüket, de túlságosan átlátszónak bizonyult. Mindegyik a lábára ült, de a mini szoknya ekkor mutatta meg valódi nagyságát, hogy mit nem tud eltakarni! A lányok mintha szándékosan ültek volna le így.
A játék kezdetét vette. Mindenki rakott egy felfordított lapot a paklijából középre és akinek a legkisebb volt a különbség a lapjánál amit elsőnek húzott, az megszabadult egy ruhadarabjától. Volt, hogy többen is ugyan akkora különbséget sikerült kirakni, így egyszerre lett vetkőzés. Minden ruha külön számított egynek, így a zokni is. Legelsőnek én szabadultam meg teljesen a ruháimtól. A lányok kíváncsian nézték fütykösömet mely igen csak kicsi volt és csak lifeget. Szerencsére még tudtam magamon uralkodni, de már nem sokáig. A lányok csalódottak voltak a látvány miatt. Azt hitték, hogy amilyen nagy vagyok ugyan olyan nagy is a szerszámom. A többi fiúnak állt mikor ők is pucérak lettek. A lányok csak a végére szabadultak meg a ruháiktól, de ekkora már nem tudtam uralkodni magamon.
Én a lábaimon ültem és így el tudtam rejteni, a többiek viszont inkább kitárulkoztak. A lapokat újra kevertük és széjjel osztottuk.
Enikő vékony alacsony teremtés volt. Kicsike mellekkel, de formásak voltak. Punciját sűrű fekete szőr borította akárcsak Tündinek, ki kicsivel volt magasabb mint Eni és Anikó, ki középmagas vékony testalkatú és kerek mellei voltak mintha valaki az ideális nőt teremtette volna meg benne. Tündinek is kerek mellei voltak, de valamivel nagyobbak mint Enié. Angi középmagas lány akinek igen nagy mellei vannak a többiekhez képest, de mégis oly csodálatosan néznek ki. Öle szőrös volt, de nem annyira, hogy őserdőnek lehessen nevezni mint Eniét. Andi is egy hasonlóan megtermett lány volt, de ő magas volt, majdnem olyan magas mint én csak az a tíz centi hiányzott neki a kettőhöz mint amennyivel én voltam magasabb a kettőnél. Andi mellei átlagos volt nem volt semmi olyasmi ami megfogta volna egy pillanatra a fantáziámat. A cicusát ugyan borította szőr, de fazonborotvált volt és csak egy kis tincs szerűség volt rajta.
Gabi pedig egy fiatal szűzre hasonlított, de csupaszra nyírt cicussal. A fiúk egy magasak voltak kivétel én. A farkuk már igen csak meredezet és a lányok gyakran elidőztek a nézelődésükben. Persze mi is néztük őket amolyan kölcsönös formában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 deajk2008 2016. 09. 23. péntek 07:44
nekem ez tetszett és kiváló lett... folytasd 9p
#2 zsuzsika 2015. 01. 13. kedd 07:54
Nekem nem tetszett.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?