A+ A-

Titkos, vad irodai szex

Az én sztorim elég egyszerű, bár szép. Tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen, akivel már megesett ilyen történés.
Ott kezdődött, hogy felvettek életem első munkahelyére, ahol tudtam, hogy csak férfiak dolgoznak. Én irodai munkára jelentkeztem. Az első nap semmi szemrevaló pasit nem láttam, de pár nap elteltével megismertem minden kollégámat, nagy nagy örömömre... Mindenki nagyon aranyos velem, mint egyetlen nőt nagyon tisztelnek és szeretnek. És 2 korban is hozzám illő, fiatal, nem utolsó sorban jóképű srác is van köztük. Az egyik a főnököm, tehát tárgytalan. Nem mondhatnám, hogy rányomultam a másikra, de azért észrevettem, hogy én sem vagyok neki közömbös. Nos, nem szaporítom a szavakat, a lényegre térnék.
Egyik délután egyedül voltam az irodában, senki nem volt bent rajtam kívül, és tudtam, hogy egy jó darabig nem is lesz. Egyszer csak befutott Balázs. :) Kérdezte, hogy meddig vagyok egyedül, és hogy kifejezze sajnálatát, megsimogatta a fenekem a vékony szoknyámon keresztül. Nagyon jól esett ez a röpke érintés, kacéran rápillantottam és mosolyogtam, majd felültem az asztalra, lábaimat tudatosan egy kicsit szétnyitva. Tetszett neki a dolog. Egy ideig semleges dolgokról beszélgettünk, majd leült elém egy széket maga alá téve. Nagyon tetszett és izgatott a szitu, mert egyből megindult a fantáziám. Megsimogattam az arcát és lejjebb hajolva szájon csókoltam. Ő viszonozta, majd eltolt magától és élvezettel nézte a dekoltázsomat és melleimet. Felegyenesedtem, és ő nem vette le a szemét a kebleimről. Láthatólag élvezte, hogy egy kicsit zavarban vagyok, tetszett neki, hogy a vékony blúz alatt nincs rajtam melltartó, és mellbimbóim ágaskodnak felfelé, majd' átszúrva a vékony anyagot. Először csak a blúzon át simított végig, aztán lehúzta rólam. Felállt és végig döntött a főnököm íróasztalán.
Fölém hajolt és nyelvével végig izgatva a nyakamat, dekoltázsomat, végre eljutott a mellemig. Szájába vette a duzzadó bimbómat, és szívogatni kezdte, mire én kéjesen felnyögtem. Aztán a másikat is kezelésbe vette, nyelvével pici köröket rajzolt rá. Elindult lefelé, le a hasamon, a köldökömön, - ott megállt egy időre és csókolgatta - , le, egészem a szoknyám aljáig, ami egy kicsivel a térdem fölé ért. Én fejemet hátravetve élveztem minden érintését, sóhajoztam, meg - meg remegtem közben. Felhajtotta a szoknyámat és jobb kezével benyúlt alá és nagy meglepetésére nem talált rajtam bugyit. Ennyit tudott mondani:
- Megőrjítesz!
Nem válaszoltam semmit, ránéztem, és pillantásommal elárultam, hogy csak folytassa még, sokáig. Ekkorra már tisztára be voltam gerjedve és nedvesedve egyaránt. Felállított és lehúzta szoknyámat rólam. Ott álltam előtte teljesen pucéran és nagyon tetszett neki a látvány. Visszaültetett maga elé az asztalra és combjaimat széttárva elé toltam a fazonra borotvált, csurom nedves puncimat. Felkönyököltem, hogy egy kicsit élvezhessem azt az arckifejezést, amit nyújt a látványom számára. Tetszett neki, mert megállt egy kicsit és gyönyörködött vörösen csillogó altestemben. Nem is tétlenkedett tovább, odahajolt és beszívta az illatomat, aztán hozzálátott a nyelv - munkájához.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.1 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 02. 1. hétfő 15:36
10 Pont!
#5 papi 2014. 02. 27. csütörtök 04:59
Nem nagyon rossz
#4 sztbali 2011. 11. 15. kedd 19:37
Az ilyen történeteknek miért van mi9ndig ilyen vége? Így tényleg elég tré.
#3 Sasha 2005. 04. 28. csütörtök 16:30
nem egy írói remekmű
#2 George 2003. 01. 4. szombat 20:31
Már bocs de elég tré volt. Nem árt ha gyakorolsz még.
#1 Törté-Net 2003. 01. 4. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?