A+ A-

Az éjszakás nővér

Fordítás
Eredeti történet
Miután megérkeztem a kórházba, az éjszakai műszakra, bejelentkeztem, mint mindig. Semmi szokatlan nem történt, néhány új előjegyzés volt a délelőtti vizsgálatokra. Ez megszokott volt az osztályon, ahol dolgozom. Átfutva az éjszakai feladatokat, gondolatban készítettem egy listát, arról, hogy miket kell elvégezni reggel 7 óráig. A vizit alkalmával észrevettem, hogy az egyik vizsgálatra váró beteg, egy fiatal srác, akit nagyon helyesnek találtam, pedig éppen aludt. Ellenőriztem a kórlapját. A katonai szolgálat előtt szükséges rutinvizsgálatokra volt előjegyezve. Az én feladatom volt, hogy felkészítsem őt a holnapi röntgenre. Ez azt jelentette, hogy beöntést kellett neki adnom.
"Ó, micsoda öröm!" - gondoltam. "A betegek mindig is szerették a beöntést. Miért pont én?"
Bementem a szobába, hogy bemutatkozzam neki, hogy én vagyok az éjszakás nővér. Ahogy beléptem, már ébren volt.
"Szia!" - köszöntöttem. "Az éjszakás nővér vagyok, nekem kell felkészíteni téged a délelőtti vizsgálatra. Kaptál már régebben beöntést?"
"Nem." - válaszolta és mintha egy bátortalan mosolyt láttam volna az arcán.
"Biztos csak fantáziálok." - gondoltam, azzal elindultam összeszedni a szükséges kellékeket. "Talán ha túlesek a legrosszabbon, akkor már az éjszaka többi része gyorsabban elszáll."
Belépve a szobába, megkértem, hogy vetkőzzön le és vegyen fel hátul nyitott kórházi köntöst. Az állványt az ágy fölé helyeztem, a tartályt pedig fejmagasságban felakasztottam rá. Aztán a fürdő mentem, hogy feltöltsem langyos, szappanos vízzel.
"Hányszor végig csináltam már ezt?" - kérdeztem magamtól.
Amikor visszatértem, Paul már átvette a köpenyt, amit adtam neki. Rá kellett döbbennem, hogy mennyire vonzó és jól eső borzongás futott végig rajtam, amikor arra gondoltam, hogy meztelenül fogom látni. Közben folytattam a kellékek összerakását. Összekapcsoltam és rögzítettem a csövet, rátettem a lehető legkisebb beöntő csövet. Úgy vettem észre, hogy ahogyan magyaráztam, hogy mi fog történni, Paul egy kissé izgatott lett. Gyorsabban vette a levegőt, én pedig azzal nyugtattam magamat, hogy csak azért, mert kellemetlenül érzi magát. Míg nem észrevettem, hogy kidudorodik a köpenye. A szemeim elidőztek egy pár pillanatig az ágyékán. Észrevette, hogy bámulom, így inkább folytattam a magyarázatot és megpróbáltam minél szakszerűbb lenni. Hogy leengedjem, át kellett hajolnom az ágyon megnyomni a gombot. Láttam, hogy elmosolyodott, mert belátott a köpenyem alá és megpillantotta a kis hasítékot a lábam között. Észrevettem, hogy kezdek elvörösödni, ugyanakkor nagyon felizgultam.
"Milyen jó, hogy egyedül van a szobában, Ez még érdekes is lehet. Egy kicsit feldobja ezt az unalmas éjszakát." - gondoltam.
Megkértem, hogy kövessen a szobához tartozó fürdőszobába és vittem magunkkal az állványt is. Arra kértem, hogy vetkőzzön le és biztosítottam arról, hogy ez egy szokásos művelet és már legalább százszor elvégeztem. A mosdóban volt egy fürdőkád meg egy komód és a kettő között egy rozsdamentes acélból készült kapaszkodó. Mondtam neki, hogy álljon be a kádba és kapaszkodjon meg a korlátba és tegye ki a fenekét. Az állványt a háta mögé helyeztem, a csövet pedig megfogtam. Elővettem a vazelint, hogy megkönnyítsem a cső behelyezését. Megkértem, hogy nyúljon hátra és húzza szét a farpofáit.
Azt elmondhatom, hogy egy kicsit kínosan érezte magát, de azt is, hogy erekciója volt. Ez nagyon tetszett, így hát bekrémeztem a középső ujjamat és finoman bekentem vele a popsiját.
Miután megbizonyosodtam róla, hogy tökéletesen bekrémeztem, láttam az arcán, hogy teljesen elalélt, élvezte a dolgot. A farka már úgy állt, mint a cövek.
"Hmmm!" - gondoltam. "Ez tetszik."
Tovább maszíroztam a nyílást, majd hirtelen becsúsztattam a középső ujjamat. Vártam a reakcióját és kellemesen meglepődtem, mivel sóhajtott egyet. Magasba tartotta a farát, hogy könnyebben hozzáférjek. Abban a pillanatban teljesen megfeledkeztem magamról. Felhajtottam a köpenyem alját és a lábamat rátettem a WC - re, hogy lássa az egész combomat, egészen a csipkebugyimig. Lassan simogatni kezdtem a combon belső oldalát és néztem, ahogy megfeszülve figyeli a mozdulataimat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 vakon53 2015. 12. 21. hétfő 17:12
A történet tetszik bárcsak énkaptamvolna a beöntést.
#18 zsuzsika 2014. 12. 15. hétfő 08:38
Nem tetszik.
#17 listike 2014. 09. 24. szerda 17:08
Gyenge.
#16 A57L 2014. 02. 19. szerda 04:44
Elmegy.
#15 papi 2013. 12. 15. vasárnap 08:42
Nem rossz
#14 tiborg 2010. 10. 17. vasárnap 09:50
Egyszeru, de Nagyszeru ES lehetseges is.....
#13 skinhead88 2007. 09. 11. kedd 21:55
fasza! nagyon tetszett de az a sok perverz családi..........
#12 jatékos 2007. 04. 25. szerda 17:49
Nagyon jó! Adhatott volna a srác is beöntést a nővérkének, utánna meg seggbe dugja pl.
de jó lenne találni ilyen nővérkét :-)
#11 Any 2003. 05. 9. péntek 17:06
Karesz! Ha nem vetted volna észre, ez fordítás. Magyarul: lehet, hogy abban az országban így szokás.
#10 karesz 2003. 01. 21. kedd 10:34
a katonai szolgálat előtt miért kell befeküdni a korházba? de ettől jó a történet
#9 Mitugrász 2003. 01. 16. csütörtök 23:06
jerekek...legalább a neveket fordítsátok le és bele is nyulhatnátok néha hogy jobb történet jöjjön ki.. nekem tényleg jobban tetszenek a történetek magyar nevekkel:)
#8 po 2003. 01. 2. csütörtök 00:00
jo a töri csak igy tovabb
#7 Mari 2003. 01. 1. szerda 11:08
Jo
#6 pistacska 2002. 12. 31. kedd 22:38
A történet tetszik bárcsak énkaptamvolna a beöntést.
#5 BabeWare 2002. 12. 30. hétfő 11:06
tudatlan: Ez volt az eredeti szövegben.

Madafaka: Miért érdekes? Jó, lehet, hogy úgy jobb lenne, hogy "Láttam, hogy egy kicsit kínosan érzi magát...", de szerintem azért lehet érteni. Egyébként a köntöst nem az előtt vette fel, hogy a beöntés hatott volna, de nem fordíthatok bele olyan szöveget, ami nincs is benne.

Mynock: Nem tudom, én csak találtam és lefordítottam, mert nagyon megtetszett.

Azért köszi mindenkinek a kritikát.
#4 Mynock 2002. 12. 29. vasárnap 23:35
Ilyen van?
#3 Madafaka 2002. 12. 28. szombat 23:57
"Hányszor végig csináltam már ezt?" - kérdeztem magamtól.

Azt elmondhatom, hogy egy kicsit kínosan érezte magát
Erdekes forditas. A tortenet amugy nem rossz. Kar, hogy felvette a kontost a vegen, mielott a beontes hatni kezdett volna...
#2 tudatlan 2002. 12. 28. szombat 16:58
miért kell röntgen előtt beöntést adni???????????
#1 Törté-Net 2002. 12. 28. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?