A+ A-

Vadul

Aznap egy barátomnak kellett segítenem. Pontosabban a társaságunk egy lánytagja költözött új lakásba és ő kért meg, hogy ha éppen ráérek menjek át segíteni a berendezkedésben.
Belementem a dologba, mert arra a napra amúgy sem volt más programom és ráadásul Andit is kedveltem. Állandóan „húztuk” egymást, ha egy társaságban voltunk soha nem bírtuk ki, hogy ne poénkodjunk a másik rovására. Szerencsére mindketten legalább olyan jól tűrtük azt is amikor kapunk, mint mikor adunk.
Andi egyébiránt egy nyúlánk, vékony lány volt /gyakran hívtam Ropicseknek/, akkoriban éppen vöröses fekete hajjal és pici, de szép mellekkel. A legszebb azonban a popsija volt, mivel magas volt és vékony a kívánatos félgömbök pontosan férfitenyérbe illőek voltak.
Úgy tizenegy felé érkeztem meg a külvárosi lakásba a kép, ami fogadott olyan volt mintha hurrikán söpört volna végig a szobákon. A nagyobb bútorok már a helyükön voltak szerencsére, de a földön, a székeken, az ágyon, egyszóval mindenütt halmokba álltak a ruhák, könyvek és minden vacak, ami egy háztartásban megtalálható.
Andi egy amolyan egyberuhában fogadott, abban a zsákszerűben, ami majdnem térdig ér és mindent eltakar. Azt hiszem ez a ruhadarab minden férfi rémálma.
A megérkezésem után szinte azonnal munkához láttunk, kérésére én az ágyról kezdtem el a könyveket a polcra pakolni. Persze a szokásos csipkelődés most sem maradt el. Egyfolytában piszkáltuk egymást én leszóltam a lakást, és a könyvtárát, ő pedig a pakolási technikámat és tempómat illette színesebbnél színesebb jelzőkkel. Gyakran hasonlítgatva bizonyos csigákhoz illetve majmokhoz.
Ahogyan az idő előrehaladt úgy kezdtünk mi is egyre keményebb vicceket elsütni. Mivel itt nem kellett visszafogni magunkat mindketten kiélhettük a fantáziánkat. Egyre nagyobb „mélyütésekkel” bombázva a másikat.
Az egyik jobban sikerült megjegyzésemre, amiben az alakjával kapcsolatos célzás szerepelt, válaszul egy repülő zokni érkezett. /Szerencsémre éppen a ruháit rakosgatta, nem az étkészletet./ Már rutinosan hajoltam el, ez is hozzátartozott a mókához. Ő előbb utóbb mindig dobálni kezdett az első keze ügyére eső tárggyal én pedig, ha alkalmam adódott mindig megcsiklandoztam. Nagyon utálta, de eszméletlenül vicces volt, ahogy rögtön sikongatni kezdett, amint akár csak egy ujjal megérintettem a derekát.
Odakint lassan már délutánra fordult az idő mi pedig rövid cigi szünetekkel tarkítva pakoltunk és piszkálódtunk kitartóan. Ahogy kezdtük megunni a pakolást a megjegyzéseink úgy váltak egyre provokatívabbá, a végén már nem is dolgoztunk, csak üldöztük egymást a lakásban. Ő dobált én pedig csiklandoztam, a végén kifulladva rogytunk le.
- Együnk! –javasolta, ahogy alább hagyott a lihegése
- Ühüm, szóval menjek boltba? –kérdeztem gyanakvóan
- Jaj le ne szakadjanak a kicsi kezeid! –mondta - Ne aggódj, pizzára gondoltam azt kihozathatjuk!
Viszonylagos nyugalomba töltöttük el az időt a kaja megérkezéséig és az evés alatt is. Barátokról, munkáról, nyaralásról beszélgettünk. Evés közben megállapodtunk, hogy még segítek elrakni pár nehezebb dolgot, aztán a kiürült dobozokat felrakni a szekrény tetejére és végeztünk is. A többi holmit már ő is el tudja rámolni holnap.
Így tettünk, de most már sokkal lassabban haladtunk, mint eddig. Jobban lefoglalt mindkettőnket a másik. Fél szemmel folyton egymást figyeltük egyrészt, hogy mikor ad valami alkalmat a beszólásra másrészt pedig, mert valahogy jólesett a másikat látni. Gyakran csak összemosolyogtunk, - bár lehet, hogy inkább grimaszolásnak kéne hívni - , de ez mindegy is, a lényeg, hogy jókat nevettünk. Emiatt alaposan elment az idő, mire a dobozok rakodásához értünk már kezdett beesteledni.
Éppen az egyik dobozt bűvészkedtem fel a szekrény tetejére, mikor éreztem, hogy Andi mögém kerül.
- Na milyen érzés? –kérdezte és abban a pillanatban megcsiklandozott. Aki szintén csiklandós, annak nem kell magyaráznom, miért landolt a doboz a fejemen. Szerencsémre üres volt. Ezt én sem hagyhattam azonnali megtorlás nélkül:
- Most megkapod a magadét! –felkiáltással a nyomába eredtem.
Az előszobában értem utol hátulról átkarolva a derekát erősen magamhoz szorítottam és csiklandozni kezdtem. Sikítozott és kapálódzott, a gyönyörű feneke ütemesen dörzsölődött az ágyékomhoz, éreztem, hogy kezd merevedésem támadni. Még egy utolsót böktem az oldalába, aztán elengedtem, mielőtt ő is észrevehette volna az állapotom.
- Remélem, tanultál belőle! - mondtam vigyorogva és visszaindultam a dobozhoz.
- Igen, igen! –halottam a hátam mögül, de nem volt túl meggyőző.
Újra a kezeimbe kaptam a dobozt, most már óvatosabban, orvtámadásra számítva. Nem is csalódtam, alig emeltem a fejem fölé, mikor valami puha csapódott a tarkómnak. A doboz most elém esett, de én már nem fogalakoztam vele. Akkor már félúton jártam Andi felé, aki most egészen a konyháig jutott, mielőtt utolértem volna.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.2 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 01. 23. szombat 16:36
10 Pont!
#10 zsuzsika 2014. 11. 15. szombat 07:56
Közepes.
#9 genius33 2012. 10. 16. kedd 06:29
Jóóóó.
#8 mimoid 2003. 01. 4. szombat 02:29
én azon szoktam mosolyogni, hogy a férfiak meg vannak róla győződve, hogy egy nő megérzi a "mag pulzálását magában", és ettől megy el :) hááát :) nálam ez közepeske, kamaszos kis sztori.
#7 TheChronic 2003. 01. 2. csütörtök 15:31
Kivan: az érvelést elfogadom.De lelkes puncinyaló lévén,inkább némi "elözeteshez" ragaszkodnék...:))
#6 kivan 2002. 12. 30. hétfő 15:53
Kicsit sok nekem is ez a 3 ilyen gyorsan egymas utan, annak ellenere, hogy kulon-kulon nem is rosszak! Egyebkent, TheChronic, oruletesen jo tud lenni, amikor egy egesz napos huzas utan csak ugy bevagja valaki tovig...Mert az elejet akar egy napos elojateknak is tekinthetjuk...vagy meg hosszabbnak!
#5 TheChronic 2002. 12. 29. vasárnap 23:54
Penge: a felvetésed nem hülyeség...de akkor is maradi vagy! :)
Engem inkább az lepett meg,hogy kb. 25 perc alatt 3x ment el a srác...
elsö alkalommal meg minden elöjáték nélkül tövig vágta a csajba az asztalon,kefélte mint az örült(a száraz puncit!),és a csaj ment el hamarabb...ezek szerint a csaj ideális barátnö:bárhol,bármikor letéped a bugyiját és bevágod neki!...ahogy azt Móricka elképzeli :)))
Azért az átlagosnál jobb.Madafaka : ne húzz le mindent,légyszi! az eleje azé ismerös,mert már kismillió ilyen "lakásra mentünk,dumáltunk" kezdetü sztorit írtak.Bocs!
#4 Penge 2002. 12. 29. vasárnap 17:43
Ezek soha nem használnak gumit?
terhesség AIDS ...
De maradi vagyok!
Fujjj!
#3 Madafaka 2002. 12. 29. vasárnap 00:22
Eleg hasonloan indul, mint egy masik tortenet ugy 2 honapja.
Az egesz eleg atlagos, nalam .....
#2 GutBesserWasser 2002. 12. 28. szombat 21:49
Egész jó. 8 pötty
#1 Törté-Net 2002. 12. 28. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?