A+ A-

Poló, szék... és szex.

Beléptem a szobába, Ő az asztalnál ült, egyszál pólóban, olyan jó nagy, bőben, könyökéig illetve combja közepéig ért. Hihetetlenül izgató látvány volt. Odaléptem mögé, lehajoltam, megfogtam a vállát, és gyengéden csókot lehelltem nyakára. Erre felnézett, kiolvastuk egymás szeméből a vágyat, csókolózni kezdtünk, s csókjaink vadak voltak és forrók. Közben kezemmel végigsimítottam karját, majd átöleltem derekát, hogy utána jobb kezemmel apró köröket leírva járjam be testét felfelé haladva ujjaimmal, míg el nem értem melleit.
Faltuk egymást, s ennek ritmusára szelíden masszírozni kezdtem a mellét. Bal kezemmel pedig combjára tévedtem, annak belső felét markolásztam, majd egy hirtelen mozdulattal elindultam azzal is felfele, útközben megfogva a polót és húzva felfelé. Kibujtattam belőle, utána már két kézzel tudtam folytatni. Fejét hátrahajtva hagyta hogy simogassam. Ütemesen masszíroztam gyönyörű melleit, néha teli tenyérrel simítva, máskor picit megmarkolva, valamikor pedig csak bimbóit morzsolva szelíden. Közben óvatosan és lassan forgatni kezdtem a széket, mígnem teljesen szembe nem kerültünk egymással.
Ekkor megcsókoltam, közben kezeimet le nem véve melleiről, majd elkezdtem a támlát lassan hátra dönteni, közben mindvégig csókolva az elöttem elhaladó testrészeket: száját, állát, melleinek völgyét, végül pedig hasát. Mikor már teljesen leért, felegyenesedtem, lekaptam a pólóm és úgy hajoltam újra föléje, hogy elérjem még melleit. Először a jobb oldalit vettem tűz alá: simogattam egy picit, majd kezemmel alulról fogva megtámasztottam. Nyelvemmel körbetáncoltam a mellbimbót, majd számba kaptam egész mellét, és bent lassú, lapos mozdulatokkal nyaldostam körbe - körbe. Mikor elkezdtem kiengedni, ajkaimmal megfogtam még a bimbót egyszer, hogy nyelvem hegyével huncutul megnyalogassam. Most a másik mell felé tartottam, jobb kezemmel közben tovább morzsolgattam az imént elhagyott mellbimbót, majd átváltottam masszírozásra. A bal mellel is hasonlo játékot űztem: először körbecsókoltam, a bimbót is és az oldalát is, majd rövid tánc után bekaptam, s lassú, lapos nyelvkörök következtek, a bimbót alig - alig érintve. Csak távozáskor zártam rá ajkam, hogy nyelvem hegye tőle is elbúcsúzhasson. Befúrtam a fejem két melle közé, végigcsókoltam a völgyet fel egészen nyakáig, miközben kezeim hol mellbimbóit morzsolgatták, hol pedig a dombokat simogatták.
Kicsit eltávolodtam, majd gyors csókot hintettem mindkét mellére, és elindultam lefelé, megálltam köldökénél, ahova kapott egy édes kis puszit, majd tovább indulva az utolsó pillanatban kitértem oldalra, végigcsókoltam combját, majd annak belső felén indultam el vissza. Combjai közé érve, megérkezvén a gondosan nyírt, selymes, fekete kéjforráshoz, beszívtam puncija mámorító illatát, és megindultam, hogy csókjaimmal derítsem fel a területet. Közben kezeimet csipőjéről a feneke alá tereltem, megmarkoltam a formás popsikat, ő kezeim alá tette az övéit, megemelte magát. Belenyaltam a selyem - erdőbe, puncijának csak felső részét érintve, majd egy röpke pillanatra belemélyesztettem nyelvem a résbe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.02 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2018. 07. 10. kedd 04:07
Nem hozott lázba,nem tetszett.
#10 feherfabia 2015. 10. 29. csütörtök 06:15
Nagyon szép!
#9 zsuzsika 2015. 01. 8. csütörtök 07:55
Szépen megírt történet.
#8 papi 2013. 10. 5. szombat 07:57
Remek
#7 genius33 2013. 02. 22. péntek 14:50
Egynek nem rossz smile
#6 PiercingGirl 2003. 01. 4. szombat 08:47
Olvastam jobbat is :))
De elmegy 6pt
#5 Perfect 2002. 12. 29. vasárnap 18:44
Thael: Ne haragudj, de én minden nap ezt csinálom a barátnőmmel... A részletek jók, de egy kicsit másabb történet kellene. És mégegyszer bocs! 7pt.
#4 GutBesserWasser 2002. 12. 28. szombat 21:28
Haaat... Asz'szem, ilyet nem nehez irni, meg ha apaca is az ember :) 1p
#3 Thael 2002. 12. 28. szombat 02:44
Eszter: Orulok neki :) Ha van otleted, nyugodtan kuldj levelet, es irhatok akar Neked is egyet :]
#2 ESZTER 2002. 12. 28. szombat 01:15
NEKEM NAGYON TETSZETT EZ A POMPÁÁÁÁS TÖRTÉNET...
#1 Törté-Net 2002. 12. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?