A+ A-

Claudia erkölcsös nevelése 2. rész

Míg az ágyat nyomod ráérsz gondolkozni. Apád jut eszedbe, nem érted, hogy hogy tehetett veled ilyet. Mindig szigorú volt veled szemben, de ezt sose gondoltad volna róla. Már ez is több volt a soknál, de bele sem mersz gondolni, hogy még mi jöhet. Sajnos Pierre - t sem tudod elfelejteni. Bármennyire is szeretnéd a fejedbol, szívedbol kiuzni, nem tudod. Visszaemlékszel a templomban történtekre, a csókjaira. Még mindig szerelmes vagy belé.
Sebeid ugyan szépen gyógyulnak, lassan a nyomuk sem látszik, de lelkedben hatalmas vihar dúl. A nevelésed során kapott leckék és a Pierre - rel átélt élmények nagyon szemben álltak egymással. A szíved Pierre - hez húz, de az eszed azt súgja: az apácáknak van igaza. Persze az apácák azon vannak, hogy nekik higgy.
A teljes felépülésed után pár nappal megint a pince kínzótermébe visznek, hogy tovább folytassák a nevelésed. A szokásos elokészítés után megint a terem közepén találod magad. A fotisztelendo anya így szól hozzád:
- Claudia, ma azért büntetünk meg, mert a nemi szerved mutogattad a templomban egy férfinak. Ezért 20 vesszocsapást kapsz rá! Kezdjük novérek!
Csuklóidon és a bokáidon levo ovekre köteleket kötöznek, és ezeket átvetik a plafonon található csigákra. Eloször a kezeidnél fogva húznak fel a magasba, majd a lábaidat is a magasba emelik terpeszállásban. A karjaidnál és a lábaidnál fogva, a hátaddal lefelé lógsz. Pont úgy, hogy a széttárt lábaid között megfelelo célpont lesz a puncid. Az egyik apáca egy hajlékony vesszot vesz a kezébe. Jól megsuhintja, te meg már ettol félni kezdesz. Aztán beáll a labaid közé.
- Várj még! - szólal meg az Úrnod. - Emeljétek egy kicsit feljebb Claudia karjait, hogy jól lásson!
Amikor a megfelelo helyzetbe állítanak, elkezdodik a büntetés. Az apáca magasba lendíti a karját, és lesújt a pinusodra.
- Ááááááááá! - kiáltod.
Igen fájdalmasak az ütések, az apáca igen ügyesen céloz. Sikerül mindig a nemi szerved eltalálnia, bár te megpróbálsz kitérni valahogy az ütések elol. A legjobban az fáj, amikor a vágatba hatol a vesszo. Élesen csíp. Amúgy már pár ütés után felszakad a puncid finom bore. A húsz ütést fájdalmas jajgatások közben szenveded el. Amikor vége szakad a záporozó ütéseknek az Úrno így szól:
- Most pedig megmutatjuk neked, hogy milyen kínokat is tud okozni ott, lent, a nemi szerved! A férfiak el akarják hitetni a nokkel, hogy milyen jó is nekik, milyen boldogságot tud okozni, pedig.
Leengedik a lábaidat, és széles terpeszben kötözik ki, úgy, hogy a kezeidnél fogva a levegoben lógsz. A puncidból a verés utáni égeto fájdalom árad. Arcod meggyötört, könny áztatta, szemeid vörösre kisírva.
- Eloször ezt szúrom beléd! - mutatja kezében a foapáca a fémbol készült tut.
- Áááááááá! Isteneeem! - kiáltasz fel, amikor a puncidban levo kis érzékeny "pöcökbe" szúrja. Lassan nyomja mind mélyebbre. A szemébe nézel, és úgy látod, mintha nagyon élvezné ezt a dolgot.
- Kérem a csipeszeket a súlyokkal!
Két csipeszt rak fel a szeméremajkaidra, amelyeken apró súlyok vannak. Amikor elengedi oket, érzed, ahogy húzzák a borödet.
- Most a csikót! - parancsolja.
Egy bakot hoznak be, amelynek tetején egy háromszög keresztmetszetu deszka van. Ezt tolják alád, majd a puncid ajkaid széthúzva lassan ráeresztenek. Amikor a súlyod is rákerül a lécre, élesen vág a nemi szervedbe.
- Novéreim most pedig egyórás imával könyörögjünk testvérünk bünbocsánatáért!
Mire eltelik az egy óra, te már teljesen kimerülsz. A könnyeid rászáradnak arcodra, már sírni sem tudsz. Az apácák leemelnek a kínokat okozó eszközrol, és támogatva fektetnek le. Kihúzzák a tut, és leszedik a csipeszeket nemi szervedrol. Magadhoz igazán csak a celládban térsz vissza.
Pár napig békén hagynak, csak a napi teendoket kell elvégezned. De az egyik reggel megint "leckére" visznek. A szokásos elokészületek - borotválás, beöntés - után már rettegve várod, hogy a Fotisztelendo Anya megjelenjen.
- Jó reggelt leányom, már amennyire jó lesz neked! Ma azért kapod a büntetésed, mert egy férfi mocskos nemi szervét a kezedbe, sot, a szádba vetted! És mindezt egy templomban, és még a kéjnedveket is az arcodra szórtad! Ezért ma víztortúrában részesítünk! Novérek, kezdhetik!
Egy falapot hoznak be, amin vasból készült bilincsek vannak. Leteszik a földre, aztán nem túl nagy terpeszben kell rátérdelned. Alsó lábszáraidat a laphoz bilincselik, aztán hátradöntenek úgy, hogy a könyökeiden támaszkodj, és a lábaid mellé fektetett alkarjaidat szintén rögzítik. A fejedet a hajadba font karika segítségével feszítik hátra. Eléggé kényelmetlen egy póz.
- Nyisd ki a szád! - parancsolják.
A kitátott szádba egy fémtölcsér száját dugják. Majdnem öklendezni kezdesz, amikor a torkodhoz ér. Az egyik novér két, vízzel teli kancsóval lép melléd.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.79 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas1953 2016. 10. 3. hétfő 08:29
Ugyan már Papi, ismersz egyáltalán egyet is személyesen? Biztos vannak ilyenek is, de szerintem nem azok alapján kellene megítélni őket, mint ahogy a papságot sem a pedofil disznók határozzák meg. Az írás egyébként eléggé beteges, de mit lehet várni egy átlagos firkálmánytól EZEN AZ OLDALON?
#8 papi 2013. 05. 8. szerda 06:12
Már jobb, de még mindig zúl erőszakos, persze az ember mit várhat az apácáktól?
#7 kikie 2007. 10. 21. vasárnap 11:50
jó lett
#6 bm 2003. 05. 7. szerda 16:27
Az előző rész egész jó volt, érdekesebb folytatást vártam.
#5 pg 2002. 12. 26. csütörtök 17:02
várom a folytatást
#4 fiser 2002. 12. 23. hétfő 15:07
hát ha nem váltott volna át egy pontott nem kapott volna,de igy nem rossz annyira
#3 Penge 2002. 12. 22. vasárnap 19:40
Szörnyű!
#2 TheChronic 2002. 12. 22. vasárnap 15:51
Az egyre durvábbá válo kínzásokbol még idöben átváltott a leszbikus vonalra.Nagyon jó az utolsó egyharmada!
#1 Törté-Net 2002. 12. 21. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?