A+ A-

Az utolsó busz

Magányosan állt a buszmegállóban. Bár közel volt a belvároshoz, az út szinte kihalt volt, ami nem is csoda, hiszen éjfél körül járt az idő. Kellemes nyári éjszaka volt. A kis parkban, mögötte, egy - két eltévedt, makacs városi tücsök ciripelt. Még az arra elsuhanó autók hangja sem nyomta el a kis bogarak zenéjét. A távolban feltűnt a busz első lámpájának fénye. Megkönnyebbülten felsóhajtott. Szerencsére ma is egy picit késik az utolsó busz. Ahogy az ajtó kinyílt, gépiesen mutatta fel bérletét a sofőrnek és ugyanazzal a közömbös pillantással nézett végig az utasokon. De egyszer csak, mintha szél söpörte volna ki az álmot a szeméből. Az egyik ülésen egy meglehetősen lenge öltözékű, csinos lány ült. Lopva végigmérte, ahogy elhaladt mellette. Szandál, karcsú, de izmos vádli, formás térd, csillogóan barna combok, miniszoknya, testhez simuló felsőrész, ami így felülnézetben szinte teljes belátást engedett kerek kebleire. Rögtön elöntötte a forróság. De hirtelen ki is józanodott, ahogy a busz rally autókat megszégyenítő sebességgel indult el a buszmegállóból.
Épphogy megtudott kapaszkodni és azzal a lendülettel bele is huppant a dupla ülésbe, rézsút a lány mögött. A lány a zajra hátrafordult, majd kedves, elnéző mosollyal a fiú szemébe nézett. Gyönyörű, incselkedő és sokat sejtető zöld szemei rabul ejtették. Nem tudott máshova nézni. Még a szája is nyitva maradt. Talán egy perc telt el, mire észbekapott és rendbe szedte magát és a gondolatait. A lány továbbra is őt figyelte, majd lassan visszafordult és folytatta a kezében lévő könyv olvasását. A busz közben észvesztő tempóban száguldott végig a városon, mintha a vezető nem tudná, most kellene csak igazán cammognia, hogy a fiú a látványt minél jobban kiélvezhesse. Fáradtan hátradőlt a székben és úgy gyönyörködött a lányban.
Hamarosan meg is érkeztek az utolsó előtti állomáshoz. A fiú arra gondolt, hogy ha a lány most nem száll le, akkor inkább gyalogol még tíz percet, de kideríti, hogy merre lakik. Szerencsére erre nem volt szükség. A lány felállt és az ajtóhoz lépett, majd leszállt és elindult épp arra, amerre a fiú is lakott. Ennél szebb látványban még nem volt része. A lány ringó léptekkel haladt előtte, formás feneke és tangája világosan kirajzolódott a szoknya alól. Öntudatlanul követte, amikor egyszer csak észrevette, hogy a házuk előtt jár. Megtorpant. Menjen tovább és derítse ki, hol lakik ez a szépség, vagy maradjon és bízza a szerencsére, hátha találkoznak még. Ez utóbbi mellett döntött. Részben a fáradtság miatt, ami újra elöntötte, részben amiatt, hogy nem akarta megijeszteni a lányt azzal, hogy késő éjszaka árnyékként megy utána.
Másnap estefelé a legjobb gatyáját és pólóját felvéve a buszvégállomáshoz ballagott. Megvárta az utolsó buszt és elindult vele a belváros felé. Leszállt az előző napi megállónál és ott várta, hogy visszajöjjön a busz. Nem kellett csalódnia. A lány a buszon volt. Amikor meglátta a felszálló fiút kedvesen rámosolygott. Hosszú és könnyű nyári ruha volt rajta. Ez felülről nem sokat mutatott, de ahogy a fiú leült a másik oldalra, örömmel konstatálta, hogy oldalról viszont szabad a belátás. A lány formás keblét nem takarta semmi, így akárhányszor felemelte a kezét, hogy egy makacs hajtincset kisimítson az arcából, mindig elővillant a csodálatos domborulat.
Ahogy megérkezett a busz a megállóba, egyszerre álltak fel. A fiú orrát megcsapta a lányból áradó illat. Mintha egy virágos mező közepén állna, úgy érezte magát egy pillanatra. Az illatot követve szállt le a buszról és sétált a lány nyomában. Ahogy mentek a sötét utcán a lány megbotlott egy repedésben. A fiú gyorsan odaugrott és elkapta a lány derekát. De a lendületet már nem tudta megakadályozni, csak a földet érést tompítani. Nagyot puffantak mind a ketten a földön. Ahogy egymásra néztek, elnevették magukat.
- Köszi, hogy megpróbáltad - szólalt meg a lány, ahogy a nevetése alábbhagyott.
- Semmiség, érted bármikor megtenném még egyszer.
Elhallgattak. A fiúnak valahogy nem volt kedve felkelni, a lány szintén nem mozdult. Nézték egymást, aztán a lány kinyúlt és óvatosan megsimogatta a fiú arcát. O önkéntelenül elfordította az arcát és belecsókolt a lány tenyerébe. A lány mozdulatlanná dermedt. A fiú egy pillanatig várt majd folytatta az apró csókokat. Ahogy végigpuszilgatta a lány ujjait, az becsukta a szemét. Erre felbátorodva megfogta a kezét és a kezétől felfelé indulva a karját kezdte csókolgatni. Ahogy közeledett volna a vállához ráeszmélt, hogy még mindig az aszfalton fekszenek.
- Fel kellene kelnünk - szólalt meg tétován.
A lány kinyitotta a szemét és mosolyogva bólintott:
- Igen, azt hiszem.
A fiú felpattant és felsegítette a lányt. Az, ahogy felállt, hozzásimult és kérdően ránézett.
A fiú átölelte és lassan megcsókolta. Először csak kóstolgatták egymást.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.62 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 03. 14. péntek 14:21
Aranyos.
#8 A57L 2014. 02. 19. szerda 04:46
Nem rossz.
#7 v-ir-a 2011. 10. 1. szombat 21:30
nekem tetszett
#6 boszi 2003. 02. 23. vasárnap 12:15
szerintem langyos
#5 GecyFosh 2002. 12. 13. péntek 01:24
Kiráy, sirály, qrvajó!
#4 freekz 2002. 12. 11. szerda 23:49
hé ez jó!nagyon szépen van írva, kár hogy a szeretkezés rész rövid!nekem teccik!f.
#3 devil xxx 2002. 12. 11. szerda 22:38
nekem nagyon tetszik gratulálok irolyának szerintem 1 tunemény hőlgy irta!
#2 beretta 2002. 12. 11. szerda 21:01
Hat olvastam mar egy par kevesbe jo novellat, de ez hal'Istennek nem tartozik kozejuk, ha finomitja a szerzo a szeretkezesrol szolo reszeket, barhol megjelenhetne...
#1 Törté-Net 2002. 12. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?