A+ A-

Elemi Ösztön

A nevem Beatrix, és egy Budapesti peremkerületben élek. Innen járok be nap - mint nap, a városba dolgozni. 30 éves vagyok, és testi adottságaim miatt állandóan a férfiak célpontjául szolgáltam, pedig beállítottságom miatt, nekem a lányok is nagyon tetszenek. A kinézetemről annyit, hogy 175 cm magas, vékony testalkatú, kis csípőjű és formás kerek fenekű, nagyon dús keblekkel megáldott, kék szemű, vörös hajú lány vagyok. A barátaim, akik eddig életemben megfordultak, mind nagyon büszkék voltak rám, és természetesen az alakomra.
Régebben a tömegközlekedéssel értem el a végcélomat, de mióta már nagyon zavar a férfiak vizslató tekintete, azóta saját kocsival járom az utamat.
De a történet, amit el szeretnék nektek mesélni, az még a régi BKV - s utazásaimból adódik.
Történt egy fülledt nyári alkalommal, hogy kora reggel várva a szép, kék, füstös szörnyeteget a megállóban, visszagondoltam az előző esti film "Elemi ösztön" egyes jeleneteire, és el kezdtem bosszankodni, hogy de jó is lenne olyan szabadon élni, és nem törődve a munkával, nem kelni föl kora reggel, és szerelmeskedni, vagy csak bámulni a kék tengert. De jó is lenne. E helyett csak a kék busz jövetelére várhattam már percek sora óta. A kis megállónk, már kezdett megtelni az álmos, korán kelő emberek sokaságával. Na míg én vártam a buszt, addig elméláztam a filmen, és a jeleneteket felidézve magamban, kezdett bizseregni előbb a hasam, majd kisvártatva a puncikám is. Szerettem ezt az érzést, de nem így, hogy tudtam, ismét fel kell majd szállnom a tömegektől zsúfolt, büdös, izzasztó buszra.
Mélázásom alatt, közbe befutott a busz, és kezdtem magam felpréselni a tömegektől hemzsegő buszra. Miután ez kisebb, nagyobb sikerrel sikerült, lassan felébredtem, hogy ez a való világ. Miután álmaim egyszerre szétoszlottak, lassan kezdtem körbenézni, hogy akad - e ismeretlen arc, a sok ismerős korán kelő embertömeg között.
Nos, ismeretlen arcot nem találtam, de egy régi, számomra csodálatos kis teremtmény arcát pillantottam meg, tőlem kb. egy méteres távolságra. Ez a kislány, akkori érzésem szerint, úgy kb. 23 - 25 év körül lehetett. Már többször is megcsodáltam titokban a gyönyörű alakját, a szép fiatal sima arcát, a feszes popsiját, a formásan kiemelkedő melleit, és a közönyét, amit velem együtt a férfiak tekintete ellen érzett. Végigfutott az agyamon, hogy közelebb kéne kerülnöm hozzá, ha már a sors, így ilyen közelre engedte hozzám. Kis vívódás után, a hasam, és a puncim egy elég erős vágytól vezérelve, kiadták az utasítást az agyamnak, és lábaimnak, és kezdtem közelebb helyezkedni a szépség felé. Nos miután közelebb kerültem, a sors csúnyán elbánt velem, és sajnos a lány háta mögé sikerült csak kerülnöm. Már izzott a testem, hogy valahogy meg kéne szólítanom, vagy jelét adnom annak, hogy ő, részemre, nem egy unszimpatikus egyén. Nos míg ezen tépelődtem, megéreztem a lány isteni finom illatát, amivel be volt fújva, és ez a jó érzés, hirtelen, beleborzongásba tört ki rajtam. Éreztem, ahogy a borzongás miatt a bimbóim kezdenek hatalmasra duzzadni, és mivel a blúzom alatt csak a melltartóm volt, így kezdtem okolni magamat, hogy úgy kell nekem, miért nem vettem föl magamra még valamit, hisz így még a vak is láthatja, mekkorára képesek megduzzadni.
A mellettem álló férfi, sajnos ezt észre is vette, és szájával, kaján vigyorral tudomásomra hozta, hogy képes lenne csillapítani a növekedésüket. Majd elégtem ott helyben szégyenembe, míg egy váratlan előzés miatt, rá dőltem kis istennőm hátához.
Rajta, egy kis aranyos rövidnadrág, és egy melltartó nélküli topp feszült. Majd elélveztem attól a ténytől, hogy azt a lányt, akit hónapok óta figyelek, végre megérinthettem. Nos, ez az érintés sem volt valami sikeres, mert a lány megérezte a topp el nem takart részein az én feszítő melleimből piramisként kiálló bimbóimat. Az arcát felém fordítva hátranézett, és meglepődve a szituációtól, köszönt nekem. Majd elégtem a szégyenembe, így én is csak köszöntem, és bocsánatot kértem tőle. Ő erre csak annyit válaszolt, semmi baj, és lassan előrefordult, és továbbra is bámult ki a nyitott ablakon.
Nekem ez a találkozás, és a váratlan szituáció, annyira gerjedelembe hozott, hogy éreztem, a bugyim nem a néhai bepisilésektől teljesen nedves, hanem a szituáció váltotta ki belőlem. Azon kezdtem el gondolkodni, hogy tudnám egy ici - picit megérinteni, hogy megvizsgáljam bugyim nedvességének állapotát. Mire arra lettem figyelmes, hogy a lány, a bájos napbarnította kezével, hátranyúlt a combjához, és a nadrágja szélét kezdte megigazítani. A sors, ismét melémállt, mert ebben a pillanatban a busz ismét tett egy váratlan manővert, és én ismét a lány hátán landoltam, de ebben a pillanatban megéreztem, hogy a bájos kis ujjak, nem csak a nadrág szélét igazgatják, hanem az én kissé szétnyitott lábam közé is becsúsztak a váratlan akció miatt. Ettől annyira megrémültem, hogy ösztönösen zártam lábaimat, és nem is reagáltam a következményekre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.51 pont (102 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#26 Andreas6 2017. 11. 28. kedd 07:34
Hát ez nem volt semmi!
#25 listike 2014. 11. 25. kedd 10:53
Jó.
#24 A57L 2014. 04. 15. kedd 07:53
Ez jó lett.
#23 Monocrome 2009. 03. 19. csütörtök 16:45
Sziasztok! Bocsi, kicsit hosszabb lesz a comment bár rég nem írtak ide, de muszáj megszakítanom a csöndet. Nem vagyok túl nagy grammar náci, úgyhogy én általában elsiklok a helyesírási hibák fölött, ám a párom nem. bevett dolog, hogy néha olvasgatunk ezen az oldalon szex előtt, mindenféle történeteket. most is ezt tettük véletlenül választottuk ki az írást. Bnőm olvas én előkészülök, kis mentális előjáték gyanánt, egyszer csak azt látom hogy a földön fetreng a röhögéstől, mondom mivan? Én már elolvastam azért annyira nem vicces, fulladozik csak fulladozik és a képernyőre mutogat, és olyanokat mondogat hogy "tangája! tangája! mindjárt megszakadok!" ránézek a képernyőre ott a mondat amiben az ominózus "tangálya" van! Mivel elég régen ismerem a párom szóviccekhez való hozzáállását leesett:
tan gálya - így értette az én párom! :-D szótári magyarázata valami ilyesmi lenne: "olyan evezős hajó, amin tanulni lehet"

Na gyorsan kerestünk egy másikat. Kedves Beatrix kárpótlásul adtunk így 6 év távlatából egy 10-est, mert a szex jó volt utána! :-)
#22 BlondHurricane 2003. 09. 21. vasárnap 23:31
Ez a pisi dolog azért gáz...
#21 Niki 2003. 08. 8. péntek 23:03
Jól tetted hogy éltél vele:)) Erre a történetre tudtam eddig a legnagyobbat élvezni...
#20 Beatrix 2003. 03. 10. hétfő 20:06
Kedves Betty!
Lehet, hogy te nem hiszel nekem, de egy biztos! Ez a történet velem történt meg, ész szinte szórúl szóra így esett meg. Ha te, esetleg ilyen helyzetbe kerülnél, lehet, hogy nem így reagáltad volna le a helyzetet, de velünk, abban a pillanatban így estek meg a dolgok. Nem kell hozzá perverznek lenni, csak éppen az alkalom adta lehetőséggel kell élni. Én, így tettem, és nem is bántam meg a mai napig sem! Kívánom neked, hogy legyen ilyen lehetőséged, mert akkor egy olyan érzést érzel át, amit mások nem biztos, hogy átélnek.
Puszillak!
Beatrix ( Trixi )
#19 betty 2003. 02. 13. csütörtök 22:09
Kedves Trixike!
Van egy ostoba hozzászólás, amely szerint ilyen "soha nem történhet meg,
ezt valami idióta írhatta." Nos, én messze nem értek vele egyet, és csak
sajnálni tudom szegényes fantáziájáért!!
Én azt mondom, az írásod néhány hiteltelen jelenetétől eltekintve, igenis
megtörténhet ilyen fergeteges és visszafoghatatlan orgazmus...
Nekem is van(volt??)egy szerelmes barátnőm - igaz, csak virtuálisan, de már
közel egy éve tart közöttünk ez a levélbeli szerelem - és vele volt egy olyan időszakunk, amikor forró leveleket váltottunk, többek mellett, az
"aranyzuhanyról" is. Egyszer - a hátam mögött, az imádott nő, a valóságos
szerelmem - megírta neki, hogy nálam arról ismerhető fel, hogy ezúttal valami
rendkívülien erős orgazmusom volt, hogy olyankor az élvezésem pillanataiban
pár alkalommal néhány cseppes forró spricceléseim vannak. És a lány válaszában
azt írta, hogy boldog lehet a szerelmem, amiért egy olyan lányra talált, akinek
ilyen csodálatos adottságokkal megáldott puncija van. És, hogy Ő is boldogan
tartaná oda a száját a finom spriccelések befogadására.
Én is megírtam neki, már korábban, ha élvezéseink alkalmával előfordulna, hogy
esetleg pár kis sugár pisije is a szájamba kerülne lehet, hogy nem engedném
onnan kifolyni. Az egészséges ember vizelete nem fertőző, és csupán gusztus
dolga, meg egy kis apró perverzió kérdése, hogyan viszonyulunk hozzá...
Na meg a partner iránti nagyfokú felfűtöttség, nevezhetjük szerelemnek is!!!
#18 miyagi 2002. 12. 16. hétfő 14:57
Siráááááááááááály!!!!!!!!!!!!!!!
#17 Viktor 2002. 12. 12. csütörtök 10:28
Kedves Brix!!!
Visszafoghatnám magamat ahogy illik,de ezt most nem fogom megtenni.Ez egy kibaszott forró leszbi-sztory.Nagyon tetszik és nálam max pontszám!Szuper
#16 Andi 2002. 11. 27. szerda 18:39
:)
#15 Andi 2002. 11. 25. hétfő 22:27
Köszönöm Neked Bea!
A történet hiteles, és ha belegondolok, még most is felizgat a bestia.
Olvasás közben ismét beleéltem magam, és higgyétek el, nagyon izgató volt, az életben is.
#14 Costa 2002. 11. 25. hétfő 09:40
Nekem tetszett. Bizarr, de nagyon jó!
#13 freekz 2002. 11. 20. szerda 16:54
topos story!szentem mind1 hogy igaz e vagy sem!kool! f.
#12 HaZa 2002. 11. 19. kedd 15:15
Ez valami új és csodás ötlet igazi kélyes irás köszönöm az irónak.
#11 freedom 2002. 11. 17. vasárnap 15:39
szerintem nagyon jó a törtlénet. engem frankón felizgatott,gratulálok
#10 Tourboy 2002. 11. 17. vasárnap 15:12
Lehet, hogy mese, de nagyon király mese!
#9 FortNox 2002. 11. 17. vasárnap 11:38
Szerintem az egesz mese habbal!
Ez soha nem tortent meg, hanem valami idiota irhatta...
#8 dimitri 2002. 11. 16. szombat 19:05
Elég furcsán fejezi ki magát, és a barátnőjének tangája van,nem pedig "tangálya".
#7 LinkViki 2002. 11. 15. péntek 16:43
Szerintem ez nagyon jó volt...