A Jégmadár röpte 2. rész

Szavazás átlaga: 7.92 pont (51 szavazat)
Megjelenés: 2024. június 11.
Hossz: 14 398 karakter
Elolvasva: 748 alkalommal
Egy 30-as férj néhány évnyi gördülékeny és kompromisszumkész házzasság után ráveszi magát, hogy belenézzen pornósztár felesége munkásságába. A döntés lavinát indít el az életében.
Ott tartottam, hogy hevertem, lustálkodtam a kanapén, a szoba pedig valósággal visszhangzott a kefélés műsikolyaitól. E ponton annyira már nem érdekelt, hallják-e a szomszédok. Ajna, drága kis jégmadaram keményen lovagolta meg a drabális, börtöntöltelék küllemű hapsit, ütemes csattogás hallatszott és nem tudtam eldönteni, mi adja ki. Ajna feneke, ahogy a fickó szétgyúrt, undorítóan eres és csupaszra borotvált combjaihoz verődik? Vagy a fickó szintén borotvált zacskója, amire a kamera valamiért újra meg újra ráközelített, ahogy himbálózik?

Ilyen gondolatok közepette meglestem, mennyi van még a videóból. 43 perc. 43 perc?? Mégis minek? Ajnát a pasas már kinyalta, persze úgy, hogy többször jó bő nyállal belecsulázott a puncijába, amit az ilyen filmek "rendezői" valamiért izgatónak találnak. Illetve benyálazta az ujjait és durván megdörzsölte a feleségem ágaskodó csiklóját kétszer-háromszor. Ez az egész tartott új másfél percig. Aztán Ajna füle mögé simított pár tényleg izgalmasan kusza, vörös hajtincset, hogy hozzáférjen az ogreszerű partner duzzadó makkjához, először csak finoman csókolgatta, majd pár nyalintás után eljutott a kő kemény szopásig. Fröcskölt a fehérre köpült nyálhab, csorgott az előváladék az ajkairól, ő pedig lehetetlen hangokat adott ki. Ez ment úgy tizenkét percig. Azóta meg... hát. Bassza. Ennyi. Megy a baszás. És ez még 43 percig?
Erre gondoltam. De, ha már itt voltam, végig akartam nézni, mi történik. A csávó, aki úgy nézett ki, mint egy hatalmas, túlfőtt sonka, úgyis úgy festett, mint aki előbb kap szívrohamot, minthogy elélvezne.

Eszembe jutottak azok az idők, amikor azt hittem, Ajna csak párszor megsimogatta magát itt-ott a kamerák előtt, esetleg összebújt pár helyes lányzóval. Sejtettem, az igaz, hogy történt egyéb is, de még könnyen be tudtam csapni magam. Kis kihagyás után a szex is kezdett javulni köztünk. Mindaddig, amíg fel nem bukkant a Kolléga.

Ajna egyszer bejelentette, hogy átjön egy barátja vacsorára. Már ez felpiszkált valamit bennem. Aztán rákérdeztem:
– Melyik barátod?
– Az irodából. – mondta hanyagul, kicsit elfordult a konyhapulttól, ahol ő a zöldséget szeletelte, míg én vajjal kentem át a tepsit.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.92 pont (51 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. június 15. 03:05
#10
Szánalmas pasi.
1
Arya
2024. június 14. 15:15
#9
Értem a megkülönböztetést a nő és nőstény között, bár nem hinném, hogy e kettő elválasztható lenne. A nemiséget vagy felvállaljuk, vagy nem. Az igaz, hogy mindenben mértéket kéne tartani, de ettől még nem lenne rossz a sztori. Egy elbeszélő költemény is lehet tetszetős, mondjuk tájleírásnál, de ha minden eseményt egy narrátortól tudunk meg az számomra zavaró. Hitelesebb lenne némi párbeszéddel. Ebben a részben olyan nincs és a többiből is azt hiányoltam. Pedig sok dolgot lehetne bemutatni úgy élvezhetőbben. Ráadásul azt sem értem miért fél a pasi a kommunikációtól! Igaz, ahhoz bátorság is kell. Persze, ha nem sérti a felesége viselkedése, akkor érthető. Akkor viszont a férfi nem egy szerethető ember. Egy gyáva pasi sem az esetem. Az nem lehet magyarázat, hogy már ismerte a foglalkozását, amikor elvette. Ő abba mást gondolt bele. De amikor megismeri az igazságot és szó nélkül elmegy mellette... Ebből már kitalálható a vége, mert a kommunikáció hiánya megmérgezi a kapcsolatot. A nő meg vígan folytatja majd, egyre vadabbul és eltávolodnak emiatt egymástól. Na jó. Nem árulom el a végét. 🙂
A stílusa amúgy tetszene, választékosan ír olyan dolgokról, amikről más beszélni se merne. Igaz, ő is csak nekünk mondja el nem annak, akinek kellene.
2
Ez egy válasz Andreas6 2024. június 11. 21:25-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. június 11. 21:41
#7
Várjuk ki a végét, lesznek itt még olyan változások, amik neked is tetszeni fognak. Nekem az is tetszik, ahogyan ezt az egészet tálalja. Reménykedem, hogy lesz itt még szerelem is.
3
Ez egy válasz Andreas6 2024. június 11. 21:25-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. június 11. 20:06
#5
Magával ragadó, életszerű történet. Profi a megfogalmazás, szemléletes az érzelmi háttér bemutatása. Továbbra is tetszik. 10 p.
3
Andreas6
2024. június 11. 08:16
#3
Jó írás egy szánalomra méltó pasiról.
2
Lolamacko
2024. június 11. 00:36
#2
Nagyon jó. Nekem nagyon tetszik. Repült a 10 pontom.
3
T
Törté-Net
2024. június 11. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1