A pornószínésznő

Szavazás átlaga: 7.21 pont (39 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 15.
Hossz: 9 865 karakter
Elolvasva: 683 alkalommal
Botond átölelte párját, miközben Gabriella szürcsölve figyelte, amint a nagydarab, izmos, kopasz férfi nyalja a szőke nő punciját a színpadon. A pornószínésznő kéjes sikolyokat hallatott, Gabriella pedig a pultra könyökölve, mosolyogva figyelte őt. Az járt a fejében, hogy a férfi tudhatja a dolgát, ha ilyen reakciókat vált ki a pornószínésznőből.
Először jártak együtt erotika – és pornókiállításon, s az egész a fiú, Botond ötlete volt. Hónapokig győzködte barátnőjét, Gabriellát, míg végül a lány igent mondott. Nem bánta meg. Merengő tekintettel figyelte a színpadon alakító pornós párost, a bepucsító nő arcáról őszinte örömöket olvasva le.
A kigyúrt férfi még egy darabig a kisminkelt pornószínésznő mögött guggolva nyalta a nőt, s mialatt Gabriella figyelte a jelenetet, puncija egyre jobban nedvesedni kezdett, barátja keze pedig egyre jobban zavarni kezdte a vállán. Teljesen elbűvölte, amit látott, s annak örült volna a legjobban, ha mindenki más eltűnt volna körülötte. Csak ő lett volna ott, és a pornósok.
Fehér rövidpólót és fekete nadrágot viselt. Nem akart feltűnően öltözködni, nem akarta, hogy megbámulják. Így is bejött, amit sejtett; rengeteg kiéhezett férfi jelent meg a rendezvényen, lányokból pedig alig akadt egy tucat.
Botond, a barátja kissé féltékenyen figyelte a nőből előtörő sóhajokat, s azt, ahogy barátnője figyeli az eseményeket.
Amint a kigyúrt férfi felegyenesedett a nő mögött, Gabriella ujját szájához érintette, ajkai pedig egyre jobban kezdtek szétnyílni. Gondolatban elképzelte a férfi hatalmas hímtagját ajkai között, ahogy utat tör magának torka legmélyére, s komoly tekintettel nézte, amint a férfi rácsap egyet a nő popsijára, majd farkát a pornószínésznő szeméremajkaihoz igazítja.
Ekkor találkozott Gabriella és a vadállat férfi tekintete. Az első másodpercben tudták, hogy szexelnének egymással, s ahogy a férfi a nő puncijába mélyesztette péniszét, Botond barátnőjének ujja már fogai közt járt, s vággyal teli, kacér pillantásokat küldött a férfi felé, aki kegyelmet nem ismerő, elszánt tekintettel nézett vissza rá, mialatt farka járni kezdett partnernője vaginájában.
Gabriella 19 éves volt, a férfi pedig negyvenes évei közepén járt, a korkülönbség azonban csak fokozta a pornószínész vágyát, s kőkemény merevedését Gabriellának is köszönhette, ahogy ujját még mindig szájában tartva figyelte őt bamba szemekkel, merev, kívánós tekintete pedig hatással volt a férfi férfiasságára is, aki eszeveszetten kúrni kezdte a nőt, miközben csupán néhány méter választotta el a fiatal lánytól.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.21 pont (39 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. április 16. 07:15
#9
Gabriella rész ellett sietve.
1
sztbali
2024. április 16. 01:26
#8
A pornószínész cím talán jobb lenne.
1
kivancsigi
2024. április 15. 16:21
#4
Engem érdekelne a folytatás is, hogy Botond hogy reagált az akcióra.
1
frankie
2024. április 15. 13:02
#3
Nekem hiányzott az átkötés, hogy Gabriella hogyan került fel a színpadra... lehetett volna még finomítani a cselekmény(eke)t, de az érzés átjött...
3
Titti
2024. április 15. 10:00
#2
Hát igen. Ez a „jól vigyázz mit kívánsz, mert a végén megkapod" esete! .😂
A mondanivaló átjött, de elfért volna ebben több is. Azért egy 9-est adnék rá, ha szavaznék. 😀
3
T
Törté-Net
2024. április 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1