Megdugtam a lakótársam pasiját, miután szakítottak

Szavazás átlaga: 6.68 pont (25 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 11.
Hossz: 27 618 karakter
Elolvasva: 436 alkalommal
Fordítás
Az egyetem második évében (22 éves voltam akkor) már egy nyíltan meleg diák voltam. Három másik emberrel közösen béreltünk egy lakás egy házban, az egyikük egy nagyon mogorva heteró lány volt, aki soha nem csatlakozott a bulikhoz, de azért alkalmanként lógtunk együtt.

Egyszer egy rövid ideig randizott egy szuper cuki bárpincérrel. Ő 19 éves volt, elég magas, talán 180 centi, sötét bőr, nagy, bájos mosoly. Sovány, de izmos, tetovált alkarokkal, és annyi energiája volt, mint egy Golden Labradornak. Nem úgy tűnt, hogy hogy a csaj annyira kedvelte őt, mivel gyakran gonosz és elutasító volt vele. Nyíltan beszéltek arról, hogy csak a csókolózáig jutottak és nem is akarnak tovább menni, amíg a dolgok komolyabbá nem válnak.

A srác párszor csatlakozott hozzánk a buliban és az ivászatban, és ennek a csaj nem örült túlzottan. Már pár hete randízhattak, amikor egyszer megláttam a szobámból kilépve, és nagyon levertnek tűnt. Elmondta, hogy a csaj dobta őt. Megöleltem és megkérdeztem, hogy miben tudok segíteni. Megkérdezte, hogy elmennék-e vele inni valamit. Elmentem, elég sokat beszélgettünk, de szóva sem hoztam a csajt, és ez használt, tényleg felvidult.

Kicsit becsípve elindultunk vissza a szállásunkra – történetesen ő is ugyanarra lakott. Félúton lelassított, és megkérdeztem, mi a baj, mire azt mondta, hogy nem akar hazamenni. Megkérdeztem, hogy nem akar-e visszajönni hozzánk, és videojátékozni vagy valami ilyesmit. Mivel már este 11 körül volt, a lány, aki dobta őt, valószínűleg már aludt az emeleti szobájában. Ő lelkesen beleegyezett. Körülbelül hajnali kettőig játszottunk, és én már fáradt voltam, de úgy tűnt, hogy ő tényleg nem akart elmenni. Sőt, észrevettem, hogy játék közben valahogy közelebb húzódott hozzám, közvetlenül mellettem ült, a lábaink egymás mellett, és amikor abbahagytuk a játékot, a karját a kanapé háttámlájára tette, mintha átkarolt volna. Gyönyörű szemei vannak, sötét és csillogó, és nagyon halk hangon beszélt, mert nem akartuk, hogy bárki felébredjen. Megkérdeztem tőle, hogy haza akar-e menni, mire ő megrázta a fejét, és várakozóan nézett rám. Megkérdeztem, hogy akar-e a szobámban jönni, és igent mondott. Aztán előrehajolt és megcsókolt. Nagyon óvatos és gyengéd csók volt, de szuper dögös, és mivel én már régóta bele voltam zúgva, lelkesen viszonoztam.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 13 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.68 pont (25 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kaliban
2024. április 11. 18:11
#2
Lesz folytatás? Nekem tetszett!
1
T
Törté-Net
2024. április 11. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1