Utazások a világban 7. rész- A zürichi szendvics csillapítja az éhséget

Szavazás átlaga: 8.26 pont (31 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 18.
Hossz: 41 876 karakter
Elolvasva: 653 alkalommal
Anna letette a telefont, a svájci útjukat beszélte meg a zürichi villa tulajdonosával, ahová takarítani kell menniük, és nagyot sóhajtott. Tudta, hogy ha Zürichben lesz, akkor összetalálkozhat Pier Paoloval és ez még mindig fájó pont volt neki. Zitáéktól hallotta, hogy a férfi újra együtt van a feleségével, és ez nagyon megviselte őt.
Rögtön hívta is Évát, és a lány lelkesedése eltörölte az aggodalmát. Szerencsére a meghívóik bőkezűek voltak és mehettek repülővel, méghozzá nem fapadossal. A Swiss Airline járatára foglaltak jegyet. Éva el sem akarta hinni, hogy utaznak, mindent fizetnek nekik és a végén még pénzt is kapnak. Anna már évek óta járt Zürichbe lakásokat takarítani. Akikhez megy, azoknak van egy szerb bejárónőjük, de amikor Anna nekiáll a munkának, akkor szokott kiderülni, hogy mennyire hanyagul látja el a munkáját, ezért félévente egy teljes nagytakarításra hívják ki a lányt. Most megmondta, hogy nem egyedül lesz, és beleegyeztek, hogy Éva utazását és ellátását is fedezik. A megrendelője St. Moritzi házát is ketten tették rendbe, amivel a tulajdonos nagyon meg volt elégedve. A hab a tortán egy plusz munka volt, ahol szintén takarítani kell, egy teljes emeletet elfoglaló, lakóközösségben élő négy fiú lakásait teszik rendbe.  
A két lány élvezte a repülést, bár a végén eléggé viharos leszállásuk volt, mert a város fölött keringtek egy ideig a közben kitört vihar miatt. Az óriási fekete felhők, és az azt megvilágító villámok lenyűgözőek és félelmetesek voltak. Szerencsére, mikor kiléptek a reptér épületéből, már csak néhány pocsolya jelezte, nagy vihar volt. Taxival mentek az oberengstringeni villához, ahol lakni is fognak.  
Anna már többször is járt itt és azzal kezdte a megérkezéskor, hogy végig vitte a barátnőjét a házon.
– Csodás a villa, de azzal a szemmel nézd, hogy ezt mind végig kell takarítanunk – próbálta elvenni a lány lelkesedését.  
Egy közös szobát foglaltak le maguknak nagy franciaággyal.  
– Menjünk be a városba – javasolta Anna, aminek Éva is megörült.
Villamossal mentek a központi pályaudvarig, ahol a Banhofstrasse kezdődött, a város legelitebb utcája, olyan, mint Budapesten a Váci utca. Itt megtalálhatók a világmárkák üzletei, a mellékutcákban kellemes kis éttermek, bárok, elegáns szállodák. Kis olasz étteremben ettek, aztán gyalog mentek a közelben lévő házhoz, ahol a négy fiú lakott, akiknek elvállalták a lakásaik takarítását.  
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 20 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.26 pont (31 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2024. március 18. 20:43
#7
Jó volt olvasni, köszönöm,Macika!
2
kaliban
2024. március 18. 20:12
#6
No azért a mesebeli Éváért én tenném tűzbe a kezem. 😀 Az igaz hogy most Markó őt is maradásra bírta, de kérdés meddig tart ki a pillangóreptetés. Kíváncsi vagyok, folytatja-e Lolamackó és milyen fordulattal tudja még boldogabbá tenni a két kódorgó csajszit.
2
Ez egy válasz Éva596 2024. március 18. 19:21-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. március 18. 20:12
#5
Szívesen utazgatnék még, de tudni kell leállni. A férfiak is elnyerik méltó helyüket.
2
Ez egy válasz Éva596 2024. március 18. 19:21-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. március 18. 19:21
#3
Kedves Lola! 
Ez a történet a sorozat csúcsa lett. Olyan ötletekkel, váratlan eseményekkel, és mégis kerek egészben. Ahogy olvastam, valahogy úgy éreztem az új stílus és a régi romantikus Lola  egészséges keveréke. Olvasom Kalibant, de valamit nem vett észre. A druszám, Éva is szerelembe esett. Ami azzal járt, hogy a lánypáros ketté vált, mindketten megtalálva a szerelmet a boldogságot. Ezek szerint, most a befejező részt olvastuk? Ha ilyen szinten tudod folytatni, még szívesen olvasnék új utazásokról. De mi lesz akkor a két férfivel?
1
kaliban
2024. március 18. 17:15
#2
Nagyon tetszett! Örülök, hogy Anna és Paolo újra egymásra talált. Ezzel felkerült az i-re a pont, vagy lesz még valami csavar a történetben, lesz meg folytatás?
2
T
Törté-Net
2024. március 18. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1