A+ A-

Szexuális tanóra

Bécit mindig nagyon közel éreztem magamhoz. Ő két évvel volt idősebb nálam, minden téren sokkal tapasztaltabb volt, és rém jól nézett ki, sőt még nagyon szellemes is volt. Régóta ismertük egymást. De ez alapvetően különbözött a szokvány gyerekkori barátságoktól, mivel mi sosem beszélgettünk úgy a lányokról, mint ahogy a többi haverral ez elkerülhetetlen lett volna. Én rendkívül nagyra tartottam a tanácsait, feltétlen felnéztem rá és kikértem mindenről a véleményét, ezért nagyon hiányoltam az útmutatásait ezen a területen. Általában nagyon különös érzés fogott el, amikor lányokról kezdtem el mesélni neki. Rendszerint megkérdezte, hogy mi érdekeset találok abban a csajban, akiről éppen meséltem neki. Később bebizonyította, hogy semmi különös nincs abban a lányban, egyáltalán semmi olyan, amitől vonzónak kellene találnom. Minthogy én felnéztem rá, és feltétlen elfogadtam az álláspontját, egyre ritkábban emlegettem előtte a csajokat. Egyébként is nagyon szoros volt közöttünk a barátság, szinte minden szabad időnket együtt töltöttük, így nem sok időm maradt másokkal foglalkozni.
A családjaink szoros barátságban vannak nagyon hosszú évek óta. Ahogy visszaemlékszem, olyan öt éves lehettem, amikor eljöttek hozzánk látogatóba. Most én már 21 éves vagyok, ő pedig 23. Mindig nagyon jól éreztük magunkat egymás társaságában. 16 éves voltam, amikor szerelmesek lettünk egymásba, és mindjárt éreztük, hogy a viszonyunk csak jó lehet.
Először nem volt az más, mint egy kis puszi, ahogy finoman, lágyan éppen csak összeérintettük az ajkainkat. Ám rövidesen kiterebélyesedett hosszú, heves és szenvedélyes csókokká. Attól kezdve sokszor képesek voltunk órákon keresztül csókolózni, és így próbáltuk valahogy kiadni magunkból azt a hatalmas adag szeretetet, amit egymás iránt éreztünk. A hormonjaink megőrjítettek.
Egyik délután már vagy fél órája csókolóztunk, simogattuk egymást, miközben jól
éreztük a nadrágon keresztül is a másik izgalmi állapotát, amikor Béci váratlanul elkezdte lassan a nadrágom cipzárját lehúzni. Ahogy szétnyílt, ki is gombolta a derekamon, és a nadrágom szépen lecsúszott a földre. Ám nem állt meg itt, hanem leengedte a saját nadrágját is. Be kell valljam, hogy rettentő ideges voltam, de közben Bélus folyamatosan csókolgatott és nyugtatgatott, hogy minden rendben lesz, ne izguljak. Azt ígérte, hogy olyan élvezetekben lesz részem, amilyenről korábban még álmodni sem tudtam, csak nyugodjak meg. Rövidesen elérte a hatását, és már nem reszkettem. Ekkor a tenyerével megsimogatta az alsónadrágomon keresztül - mivel az még mindig rajtam volt - a merev dákómat. Őrült csókolózásba kezdtünk ekkor. Annyira felizgultam, hogy a nyelvét teljesen el akartam nyelni. Csak annyi jutott el a tudatomig, hogy a kezével körbefogja a kárémat, bőszen veri, amitől a lágyékom már szinte lángol. Béluska hirtelen abbahagyta a csókolózást, és letérdelt előttem. Letépte az alsógatyámat, majd terpeszbe nyitotta a lábaimat. Így a merev rudam felszabadulva, akárcsak egy vasúti sorompó meredt felfelé az arca előtt. Először éppen csak érintve a hegyét, óvatosan körbenyalta. Úgy éreztem, hogy ettől menten elélvezek. A nyelve érintése a mennyekbe röpített. Azt szerettem volna, hogy én is ugyanilyen élvezetekben tudjam őt is részesíteni, de nem volt erőm megmozdulni, és nem szerettem volna, ha akár csak egy pillanatra is abbahagyná a ténykedését. Ám nemsokára - gondolom ő is teljesen begerjedt már - Béci ledőlt az ágyára, és kérte, hogy feküdjek mellé. Megijedtem, hogy én nem fogok tudni ugyanolyan élvezetet nyújtani neki, mint amiben ő részesített. Ezért azonnal úgy helyezkedtem, hogy menten bekaphassam a farkát. Az is kő kemény volt már. Nem okozott gondot, hogy a számat a hatalmas, vörösen fénylő makkján csúszkáltassam fel - le. Ő erre azonnal kéjesen felnyögött, és a csípőjét fel - fel lökve, besegített a ténykedésembe. Ebből mindjárt tudtam, hogy jó neki, amit csinálok. Közben ismét megmarkolta a dákómat, és kellő érzékkel kezdte azt dörzsölni, masszírozni. Eddig avval csak én műveltem ilyent, és fantasztikus érzés volt, hogy most más teszi nekem. Egész testem bizsergett az élvezettől, és azt szerettem volna, ha megállna az idő.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.14 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 ádámkád 2014. 11. 16. vasárnap 10:09
Én sem vagyok se homo se biszex, nem is olvastam el, csak az utolso aktív topikoknál láttam, egy ilyen kölcsönös orális ban lennék max benne, de a korommal kicsi baj van
#8 A57L 2014. 11. 16. vasárnap 09:25
Nekem is tetszett.
#7 Sanyaboy90 2008. 12. 23. kedd 19:33
Jó a sztori.
#6 Lestat 2002. 11. 19. kedd 11:32
Én inkább egy kölcsönös orálisban lennék benne, de a sztori nagyon jó.
#5 st 2002. 11. 13. szerda 15:04
Kedves Gábor, pedig be lehet nedvesedni síkosító nélkül is, nekem már sikerült.
#4 Angel eyes 2002. 10. 28. hétfő 21:19
Curiosity: Találsz egy kulturált társat, aki hasonlóban gondolkodik, és kipróbálod.
#3 Curiosity 2002. 10. 27. vasárnap 23:20
Frankón nem vagyok homo,de 1x kipróbálnék egy ilyen dolgot!Hol lehet kulturált körülmények között???
#2 Gábor 2002. 10. 26. szombat 13:25
Nem rossz, de kamu a történet. Szerintem a vágyait írta meg a srác.
Nem tudom pl. hogy a segge hogy tud magától benedvesedni, én pl. síkosítót használok...
#1 Törté-Net 2002. 10. 26. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?