A+ A-

A feleségem unokahúga

A következő sztori megtörtént eset.
35 éves vagyok, a feleségemnek van egy 18 éves unokahúga Andi. Már többször javítottam a számítógépét, ilyenkor legtöbbször egyedül volt otthon. Nyáron lenge ruhában, többször csak egy hosszú, bő nyakú pólóban és aprócska tangában volt. Nem zavartatta magát, hogy belátok a pólója alá, vagy kilátszik a bugyija. Ilyenkor alaposan megfigyeltem a kerek melleit és vékony testét. Egyszer még zuhanyozás közben is sikerült megnéznem. Telefonon megbeszéltük, hogy érte megyek feljön hozzánk, de én a megbeszélt időpont előtt értem oda valamivel. Mivel nem működött a kapucsengő bementem a házba, akkor hallottam meg a zuhany hangját. Közelebb mentem a fürdőajtóhoz, ami félig nyitva volt. Az adrenalin mindjárt az egekben volt, lassan bekukucskáltam az ajtón. Megláttam Andit háttal nekem a zuhany alatt, kicsit hátrébb húzódtam, majd megint előre. Elkezdtem dörzsölni a farkamat majd elővettem a nadrágomból, és húzogatni kezdtem. Azon gondolkodtam, hogy odamegyek mellé, de arra gondoltam, hogy mégiscsak a feleségem unokahúga. De ekkor Andi elzárta a zuhanyt, én pedig gyorsan hátrébb léptem, és úgy tettem mintha most értem volna be. Andi kiszólt, hogy mindjárt jön. Leültem közben egy fotelba, és kőkeményre merevedett szerszámomat próbáltam takargatni. Egy perc múlva jött is egy törülközőbe csavarva. Azt mondta várjak egy kicsit, mindjárt felöltözik. Gondoltam egyet és óvatosan utána lopóztam, ahogy benéztem az ajtón már melltartóban és bugyiban volt, észrevett de egyáltalán nem zavartatta magát. Elkezdtünk beszélgetni közben, nekem meg majd kiesett a szemem. Felöltözött megszárította a haját. Amint készen lett elindultunk hozzánk.
Andinak aznap is épp rossz volt a gépe, ezért feljött hozzánk, hogy megnézzen valamit az interneten. A feleségem nem volt itthon a szüleit látogatta meg. Amíg a gép előtt ült én az ágyra feküdtem és bekapcsoltam a tévét. Egy tíz perc alatt végzett, közben beszélgettünk. Panaszkodott, hogy fájnak a lábai. Én persze egyből felajánlottam neki egy masszírozást. Amibe mindjárt bele is egyezett. Mondtam neki, feküdjön mellém az ágyra, amit rögtön meg is tett. Egy hosszú nadrágban és pólóban volt. Lassan elkezdtem masszírozni a lábát, majd a hátát is. Amikor a hátát nyomkodtam, fölé térdeltem úgy, hogy a két combja a térdeim között volt. Erre megszólalt, hogy nyugodtan nehezedjek rá. Éreztem, hogy a farkam pont a fenekéhez ér, Rögtön életre kelt, mert igencsak elkezdett keményedni. Ahogy masszíroztam a combját gondoltam egyet és elkezdtem maszírozni a fenekét is. Majd tovább haladtam a háta felé, kis idő múlva elindultam visszafelé most már tovább masszíroztam a fenekét, majd lejjebb a combját, egyszer egy kicsit feljebb csúszott a kezem és átsiklott a kezem a punciján. Azt hittem mindjárt szóvá teszi, vagy felugrik rögtön, de meg sem mozdult élvezte a simogatást. Közben felcsúszott egy kicsit a pólója. Ekkor áttértem vissza a hátához, de úgy, hogy most már a póló alatt masszíroztam, simogattam a hátát. Közben kikapcsoltam a melltartóját, hogy így jobban hozzáférjek a hátához, úgy simogattam, hogy már a melle oldalán is végighúztam a kezem. Én ekkor már a szívem a torkomban dobogott. Visszatértem megint a lábához, de úgy, hogy a nadrág szárán nyúltam be. Egészen a combja tövéig nem ért fel a kezem, így megint a nadrágon keresztül kezdtem el masszírozni a combját. Pár perc eltelte után már jóformán csak a punciját és környékét simogattam, úgy hogy egyre többször csúszott meg a kezem. Meg sem mozdult közben, ekkor már annyira elvesztettem az eszem, hogy már folyamatosan csak a punciját simogattam nadrágon keresztül. Ekkor benyúltam a nadrágjába, és bugyin keresztül kezdtem el simogatni a punciját. Ő egészen idáig mozdulatlanul volt, most megmozdult és rám nézett. Erre én odahajoltam hozzá és megcsókoltam. Csókolózás közben a másik kezemmel benyúltam a pólója alá, ahol most már hozzáfértem a csodás melleihez, ezt rögtön kihasználtam elkezdtem simogatni. Kicsit visszahúztam a kezem, és lassan becsúsztattam a bugyijába. Meglepődtem, mert teljesen sima volt a puncija, (mint utólag megtudtam frissen borotválta) és már nagyon nagyon nedves volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.62 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2016. 04. 2. szombat 08:36
Sajnos még a közepest sem éri el.
#7 listike 2014. 09. 7. vasárnap 10:50
Sablonos, gyenge.
#6 zoltan611230 2014. 02. 11. kedd 05:46
Jo
#5 papi 2013. 05. 23. csütörtök 05:28
AZtán felébredtél mert beleért a kezed a bilibe...
#4 tutalibermaliber 2011. 03. 14. hétfő 15:59
ha azt mondom, fos, akkor elhamarkodott vagyok. olyan szar volt, hogy nem tudtam végigolvasni, tehát ez eleje fos ... ha a végére összeállt, akkor még lehet szar
#3 gyuri0926 2011. 03. 11. péntek 09:28
Nagyon gyenge !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#2 Sagittarius0 2011. 03. 10. csütörtök 21:39
Messze nincsen kibontva a sztori, sablonosnak, életszerűtlennek hat, az alpötlet nem rossz.
#1 Törté-Net 2011. 03. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?