A+ A-

A Kelletés 1. rész

Én buján vörös Barátném!
Az a helyzet Kedves, hogy nem mindig vagyok ám én sem beszédes, levélírós hangulatomban. Ám ha van megfelelő inspiráció ;), akkor maguktól jönnek a sorok. Ritka alkalom, de örülök ha úgy érzed, hogy érdemes kivárni!
A téma, amit felvettél, most nagyon is közel van hozzám. Nem csak úgy általában, hanem időben is...
Várj, mindjárt megérted!
Ma úgy volt, hogy családlátogatok a város külterületén, de a sofőrünket megsajnáltam. Reggel mosatta le frissen a kocsit, amivel mennünk kellett volna. Arra felé meg csak földút van, és most nyakig érő sár. Így aztán abba maradtunk, hogy családlátogatás elhalasztva, mindenki elhúz a dolgára, és a lógást pedig betudjuk munkaidőnek. Így aztán a Te Sugurud tudott csinálni magának egy kellemes délidőt!
Tizenegykor átcsörögtem Krisztihez, hogy lenne - e kedve meginni velem egy kapuccinót... Tudnod kell, hogy ez a nyalánkság csak fedőnév és alibi. Épp ráért és kedve is volt. Általában van Neki :)) - fel is jött egy félórán belül a kéglibe.Nem nagy távolság, én két, ő egy sarokra lakik a "bűnfészektől", ahol randizni szoktunk. Amíg forrt a víz, és a poharakat rakosgattam, kerestem a cukrot, a hátamhoz simult. Majd leejtettem a bögréket, amikor a pólóm alá bújt és csókolgatni kezdte meztelen gerincem hosszát.
- Úgy szeretnék a bőröd alá bújni - nyúlt a nadrágomba - és magammal vinni az illatod!
- Kicsit mellé ment a forró víz. Ne csodáld, ha remegett a kezem! A farmerom már a térdemig csúszott, keskeny keze a boxer alsóm szárán siklott feljebb. Függőimet emelte a tenyerével, s a fenekemre is kaptam egy - egy puszit. Nagy - nagy baszás lesz a bünti, mert nem hagyod, hogy befejezzem a kávét!
- Azt nem hiszem - nevetett vissza - hacsak nem akarsz elázni tőlem...
- Jó, akkor legyél tisztességes kislány, és ne bizgass, mert a fakamra öntöm az egészet! Igaz, úgy legalább nem kell majd álló árbóccal hazaosonnom...
- Így sem fogsz, - fogott kézen - gyere menjünk be a szobába!
A konyha küszöbén megszabadultam az alsómtól, a pólóm szoba dohányzóasztalán landolt. Ott álltam anyaszült meztelen, ő az ágy szélén ült.
- Most pedig a bőröd alá bújok! - ölelte magához a csípőm.
A hajába túrtam. Ő a botom markolta körül, gyengéd harapások a feszülő heréken, majd tovább a dagadó ereken át a vessző hosszán végig.
Annyira kívántam már a száját... Aztán végre bekapta! A csípőm megrándult a kéjtől. Bizony, ha nem markolta volna a botot, a torka mélyéig lököm! A bőr hátra simult, a vöröslő makk alig fért a szájába. Gyengéden tolt hátrébb: nyelve cicázott a karimán, ott, ahol csupasszá lett és hátra siklott a bőr.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.36 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2015. 02. 7. szombat 08:17
Nem tetszett.
#8 listike 2014. 08. 22. péntek 14:49
Nem rossz.
#7 A57L 2014. 05. 12. hétfő 06:22
Gyenge lett.
#6 papi 2013. 10. 1. kedd 11:48
Nem rossz.
#5 genius33 2013. 05. 30. csütörtök 05:12
Elmegy smile
#4 masterboy 2002. 10. 25. péntek 19:01
hogy mi a véleményem_???
egyszerü: SZ*R szexybaby szavaival élve gagyi de nagyon 1pont
#3 Reflection 2002. 10. 22. kedd 19:06
Olvassatok el a Nagybacsi 9-et, majd dontsetek el, hogy mit keres ez mellette.
#2 szexy baby 2002. 10. 22. kedd 13:57
Nagyon rövid, és elég gagyi, erre ne pocsékoljuk a helyet!
#1 Törté-Net 2002. 10. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?