Kertész voltam 1. rész

Szavazás átlaga: 7.52 pont (81 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 21.
Hossz: 14 453 karakter
Elolvasva: 1 386 alkalommal
Martin vagyok harmad éves egyetemista. Budapesten albérletben lakom. 22 éves vagyok, 190 cm magas, mindenki szerint jó kiállású, eléggé izmos, szinte kigyúrt testalkatú. A lányok folyamatosan keresik a társaságomat, de barátnőm nincs, rövid alkalmi kapcsolataim vannak. Napi szinten járok edzeni, szoktam indulni fittnesz versenyeket.
Szüleim tudnak segíteni a költségekben, de mióta fent lakom, minden évben diákmunkát végzek. Minden évben egyre jobban ment a tanulás, ezért egyre több munkát vállaltam. Harmadik év első szemeszteréig büfékben vállaltam különböző munkákat, de mivel ameddig otthon voltam, apám mellett házakhoz jártam füvet nyírni és kertet gondozni. A harmadik év tavaszán gondoltam egy merészet, és hirdetni kezdtem, hogy házaknál kertgondozást vállalok. Apám vállalkozása keretében hivatalosan tudtam dolgozni. Golfomat egy dobozos autóra cseréltem, apámtól kaptam szerszámokat, és egy fűnyírót.
Ahogy jött a tanasz, egyre több munkám lett. A Műszaki főiskola gazdasági karára jártam, a XI. Kerületben laktam, igy főleg a budai oldalon vállaltam munkákat. Nem kellett minden nap bejárni előadásokra, és azokon  a napokon sem végig, amikor oktatás volt, igy sok szabadidőm volt. Május környékén jó idő volt, már minden nap mentem dolgozni, több helyen már kezdték a medencéket is használni, igy már azok tisztítását, kezelését is vállaltam. Nappal bejártam az egyetemre, illetve dolgozni, éjszaka konditerembe és készültem a vizsgákra.
Pont egy budai villa kertében dolgoztam, amikor a telefonom.
Egy idősebbnek tűnő férfi keresett, hogy a szomszédjától kapta meg a telefonszámom, és érdeklődik, hogy elvállalom-e a kertjének és a medencéjének a karbantartását. Még volt valamennyi ráérő idöm, ezért megegyeztünk, hogy a késő délutáni órákban felkeresem.
Hat óra körül végeztem, és mivel nem voltam messze a házától, negyed hét körül már a megadott címen voltam. Egy magas fákkal, magas kerítéssel körbevett villa elött áltam. Kb. 30-40 méter hosszú volt az utcai kerítés, igy gondoltam, hogy a kert is nagy lehet. Semmit nem mondott, csak a címet, nem tudtam, hogy jó helyen járok-e ezért felhívtam a számot amiról hívtak. A férfi mondta, hogy kinyitja a kaput, és a bejáron keresztül hajtsak az udvar hátsó felére.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.52 pont (81 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!