A+ A-

Nevelőszülök

Figyelem, a történet homoerotikus részeket is tartalmaz!
Már a pólyában is fütyis Lajoskának hívtak. Állami gondozott voltam és csak három éves koromban fogadtak örökbe szüleim. Előbb senki sem akart, a hosszú pöcsöm miatt. Persze ezt az indokot csak később tudtam meg.
Ők szerettek és a nagy ágyukban, közöttük aludtam az esti mese után. Ketten két oldalról puszilgattak, simogattak, babusgattak. Ha beteg voltam mindketten aggódtak értem és ápoltak. Nagyon jó dolgom volt.
Persze közben cseperedtem, növekedtem. Az esti kádfürdést is felváltva csinálták, aki éppen ráért az ült be velem és szappanozott, majd törölt szárazra. Hamar felfedezte a mutter, hogy fityma szűkületem van. Elvittek az orvoshoz, aki belecsippentett és a szüleimnek mondta, hogy ápolni is kell otthon tovább a gyógyulásig.
Mutter és fater is fürdetés után sokat puszilgatták, hogy ne fájjon a törölgetés.
A puszilgatás szokása gyógyulás után is megmaradt. A közös fürdőzéseknél egy idő után feltűnt, hogy a fater fasza a forró vízben igen csak megnőtt.
Az enyém is nőtt hosszában, de mindig csak lógott lefele. Így is hosszabb volt, mint a fateré.
Tizekét éves voltam, amikor a muternek feltűnt, hogy nem csak hosszú a fütyim, hanem amikor Ő is fürdött velem és szép gömbölyű cicijei ott ugráltak a szemem előtt, néha a számat súrolva akkor a fütyim megkeményedve fejét kidugta a vízből.
Na, rögtön adott rá egy puszit. Mondta, hogy már nagyfiúnak számítok. A szárazra törlésnél még több puszit nyomott rá, és be is kapta szopizni egy kicsit. Villámgyorsan el is sült a faszom a szájában. Természetesen lenyelte szó nélkül és utána faternak újságolta, hogy nagyfiú lettem. Fater is örült a hírnek. Mutter azt is mondta, hogy a faszom hosszabb, mint a fateré és talán vastagabb is lesz annál.
Én nem értettem sokat e dumákból, de örültem a kisülésnek, ami elementáris erővel rázott meg de mutter is örült neki. Szó volt arról, hogy külön ágyba aludjak, de mutter ezt nem tartotta fontosnak, mert a szeretet fontosabb és lehetünk együtt ezután is a nagy francia ágyon, hisz én vagyok az Ő kis babájuk továbbra is.
Én is örültem ennek, mert jó volt este hozzájuk bújni elalváskor. Mutter elmesélte a faternak, hogy hogyan is gyógyította meg farkincám dagadását és ezen mindketten jót nevettek. Fater mondta, hogy majd Ő is fog kezelni ha újra előjön a bajom.
Persze előjött akkor is ha Ő fürdetett. A melegvíz és a meztelenség azŐ faszának látványa, engem is felcukkolt. Látta is az eredményt és mondta álljak fel a kádban. Pont a szájával egy vonalban volt a faszom. Nem tétovázott és mint a mutter Ő is bekapta és csak kisülés után engedte ki a szájából. Nekem ez is jó volt, de mondtam neki, hogy a mutter ezt jobban csinálta.
Nevetett és azt mondta, hogy a mutternak ebben nagyobb a gyakorlata. Érdekes módón az ágyba menés után ismét bekeményedtem, ha valamelyikhöz hozzábújtam. Mindig is meztelenül aludtunk, és így mutter is hamar észrevette húszcentisre nőtt faszom álló állapotát. Rám mosolygott és hátat fordítva a két combja közé fogta a faszom és az elől kiálló fejét simogatta. Nagyon jó volt, de közeledett a kilövelés. Szóltam is, hogy mindjárt spriccelek. Erre úgy megszorította a karima alatt, hogy lelombozódtam rögtön. Persze reggel is álló szerszámmal ébredtem.
Fater gyorsan leápolt és ment dolgozni. Mondtam neki, hogy most jobb volt mint a fürdetéskor. Belejövök ne félj, bíztatott. Így teltek napjaim nagy szeretettben. Fater kamionos volt és néha több napra is elment. Ilyenkor anyu vette át az ápoló szerepet. Egyik ilyen félmagányos estén a mutter nem a combja közé fogta a faszom, hanem beengedett a mennyországba, az édes puncikába. Anélkül, hogy kivettem volna a faszom a punciból háromszor spricceltem tele. Ő meg úgy táncolt és rázta a fenekét, hogy csak élvezni tudtam szinte egyfolytában. Megdicsért, mert szerinte jobban baszok mint fater és a faszom eléri a méhét is és ez neki frenetikus élvezetet okoz. És ezután nem a szájával fog kisütni, ha feláll a fütyim, hanem bedugja a puncijába.
Mikor fater megjött, egy kollégát is hozott magával aki itt is aludt, mert reggel korán együtt indulnak. Akkor a mutter elment a húgát ápolni és ott is aludt. Most persze nem aludhattam középen, mert ott fater volt a kolléga meg mellette. De nagyon nyugtalan volt az éjszaka a nyögések és sóhajok miatt, amelyek alig akartak véget érni. A zajokból rájöttem, hogy szopják egymás faszát, és ha már jó kemény, akkor seggbe basszák egymást felváltva. Hol a fater dug, hol őt dugja a kollégája.
Reggel a kolléga észrevette, hogy nekem is áll a cerkám. Keze becsúszott a takaróm alá és kitapogatta a méretet. Csettintett és engedélyt kért egy szopásra.
Fater rám hagyta a választ. Én meg nem álltam ellent az unszolásnak és kitakartam magam, hogy lássa teljes nagyságában a szerszámom. Huh, mondta és körbe nyalta a makkot. Azután nekiállt és szépen bólogatva, torkába jó mélyen beeresztve szopta a faszom és néha a nyelvével úgy ügyeskedett, hogy szívás közben még húzta is a farkincám.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.53 pont (119 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 zoltan611230 2018. 10. 3. szerda 07:56
Nem rossz.
#14 deajk2008 2016. 09. 20. kedd 12:49
imádom a családon belüli szexet és a homoszexet meg a pisiszexet is, 10p lett folytasd...
#13 jonnyjoker 2016. 02. 12. péntek 18:51
Nekem nem jön be ez az alpári stílus.
#12 rockycellar 2016. 02. 10. szerda 18:09
de nagy gyökéréség ez a történet
#11 veteran 2016. 02. 10. szerda 10:28
Lehetetlen történet.
#10 papi 2016. 02. 10. szerda 10:26
Olyan mintha másik három történetből lenne összeollózva, de azért nem rossz.
#9 zsuzsika 2016. 02. 10. szerda 10:14
Rossz a címke,rossz a történet.
#8 Kbelus 2016. 02. 10. szerda 08:00
Nekem tetszik, vicces 10p
#7 listike 2016. 02. 10. szerda 07:10
Nagy marhaság.
#6 cscsu50 2016. 02. 10. szerda 06:59
jó közepes
#5 feherfabia 2016. 02. 10. szerda 05:56
Hihetetlen!
#4 papi2007 2016. 02. 10. szerda 05:12
8p közepes
#3 A57L 2016. 02. 10. szerda 04:16
Ez a való élet.
#2 zoltan611230 2016. 02. 10. szerda 02:44
Ez hűlyeség...
#1 Törté-Net 2016. 02. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?