A szomszédom lányának vigasztalása 1. rész

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 5.63 pont (70 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 7.
Hossz: 19 603 karakter
Elolvasva: 1 078 alkalommal
Négy hónapja költöztek be az új szomszédaim. Megszoktam, hogy a szomszédos ház üres, mivel az előző lakók néhány hónappal korábban kiköltöztek, ami nem volt nagy veszteség, mert soha nem jöttem ki velük. Úgy tűnt, hogy a család azt gondolta, hogy én vagyok a hibás azért, hogy a feleségem elhagyott, annak ellenére, hogy mindenki más tudta, hogy a feleségemnek volt viszonya, és elhagyott engem. Szóval jó volt, hogy volt egy üres ház az enyém mellett, de még jobb volt, amikor az új szomszédok beköltöztek.
Kimentem, hogy találkozzak Johnnal és Debbie Russell-lel, amikor először megérkeztek, és úgy tűnt, hogy jól kijövünk egymással, bár ez nem volt túl nagy meglepetés, mert a 40-es éveik közepén járnak, ami körülbelül annyi idős, mint én. John nyilvánvalóan túl sok időt töltött és nem elég testmozgással (velem ellentétben), mert jelentős pajka volt. Debbie azonban még mindig elég jól nézett ki, és elég nagy fogás lehetett John számára. Sokkal fiatalabbnak tűnt, mint a tényleges 43 éves, szép karcsú alakja volt, és puha szőke haját hosszú vállig viselte.
Azonban John és Debbie lánya volt az, aki a legtöbb figyelmet felkeltette, amikor másnap megérkezett, miután beköltöztek. Cindy csak néhány hónappal volt túl a tizennyolcadik születésnapján, és hihetetlenül szexi, mégis ártatlan kinézetű lány volt. Szőke volt, mint az anyja, és csodálatosan könnyű és rövid szoknyát viselt, amely megmutatta hosszú, sima lábait. Cindy nagyon csinos volt anyja kék szemével, és szűk felsői egyértelműen bizonyították, hogy fiatal és feszes mellei vannak.
Jó volt, hogy Russellék mellém költöztek, és bár szórakoztató volt nézni, ahogy Debbie és Cindy jönnek és mennek, nem állt szándékomban kapcsolatot létesíteni egyikükkel sem, annak ellenére, hogy a feleségem több mint egy éve elhagyott. Pedig jó álmokat csináltak. Tehát nem igazán számítottam másra, mint egy szomszédi kapcsolatra velük. Ismered az ilyesmit: vigyázni a házra, amikor nyaralnak, kivinni a szemeteseket, amikor elfelejtik, és átvenni a csomagokat, ha kint vannak.
Mindez megváltozott három hónappal azután, hogy Russellék beköltöztek.
Körülbelül este 8 óra volt, és éppen befejeztem néhány munkát, amit hazahoztam, amikor megszólalt az ajtócsengőm.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.63 pont (70 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!