A+ A-

Maszturbálás a munkahelyi WC-ben

Gyakran előfordul, hogy a munkahelyemen a WC - ben vizelés után maszturbálok. Ebben az az igazán izgató, hogy tudom, hogy bármikor beléphet valaki ugyanakkor nem kell félnem a lebukástól sem, mert a kagyló úgy helyezkedik el, hogy nem lehet rálátni. Két kagyló van egymás mellett de közöttük van egy ajtó. A belsőben végezheti el az ember a hosszabb dolgait, a külsőben a kisebbeket. Én csak a külsőt szoktam használni, de kellőképpen takarásban tudok ahhoz maradni, hogy a belépő "ügyfél" ne vegye észre, hogy mást csinálok, mint amit egy ilyen helyen kellene. Többször is előfordult már, hogy rámnyitottak, ilyenkor rutinosan úgy csinálom, mintha most fejeztem volna be, elrakom a szerszámot és kimegyek.
Egy nap épp bementem ebbe a két betűs helységbe, hogy kiengedjem a fáradt olajat. Miután befejeztem jól leráztam és egy kicsit meghúzgattam a bőrt a makkomon. Mivel már egy ideje nem volt orgazmusom a farkam egyből reagált a mozdulatokra és merevedni kezdett. Gondoltam ha már itt vagyok akkor egyúttal maszturbálok is egyet, mert már rám fér. Megfogtam a bőrt a makkomon és lassan elkezdtem hátrahúzni. Így az elején még csak lassan szoktam csinálni, mert elég szűk a bőr a farkamon és amíg nem elég csúszós a makkom addig kicsit nehézkesen mozog a bőr rajta. Lassan és ütemesen húzogattam egyre jobban hátrahúztam míg a bőr már teljesen el nem tűnt és már csak a makkom csillogott a helyén az előnedvektől. Fogást váltottam és megfogtam a "kopasz" részt. Már elég csúszós volt így az ujjaim könnyedén mozogtak rajta. Megjelent egy újabb csepp a nyiláson és a mutatóujjammal szétkentem az érzékeny bőrfelületen, majd a markomba fogtam és a csupasz makkommat kezdtem el markolászni. Nagyon jól esett és az izgalomtól felhevülten egyre nagyobbakat rántottam a farkamon. Éreztem, hogy nincs már sok hátra ezért lassítottam a tempón és ismét lassan és óvatosan vertem.
Ebben a pillanatban zajokat hallottam a belső WC felől. Én hülye! A másik WC - ben végig volt valaki, csak gyanútlan voltam és nem tűnt fel, hogy be van csukva az ajtó. Persze ez egyébként sem meglepő, hiszen miután kijön valaki, teljesen természetes, hogy becsukja maga mögött az ajtót. De én marha nem is gondoltam arra, hogy most is lehet bent valaki. Az is valószínű, hogy rájött, hogy én mit csinálok idekint, mert egy ideje már a csobogást sem hallhatta és talán még kisebb nyögések is elhagyták a számat. Próbáltam gyorsan visszarakni a nadrágom rejtekébe a farkamat és kifordulni a helységből, de mögöttem már nyílt is az ajtó és kilépett belőle a titokzatos idegen. Én a piszuár felé fordulva meredő fasszal a kezemben áltam és vártam, hogy mi történik. Lépett kettőt és megállt mögöttem. Nem mertem mozdulni sem. Próbáltam kierőltetni egy kis vizeletet, hogy "álcázzam" magam, de nem meglepő, hogy nem sikerült. A farkam kezdett ernyedni. Tudtam, hogy az idegen áll mögöttem és éreztem a tekintetét, de mozdulni sem mertem. Már teljesen mögöttem állt hallottam ahogyan szedi a levegőt és hozzáért a hátamhoz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.92 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 fgyik 2011. 06. 1. szerda 00:18
Ez velem ugy történt meg,hogy a mozi sötétjében egy izgató jelenet alatt a nadrágon keresztűl simogattam magam, mikor a mellettem ülő pasas félre tolta a kezem és mereven a filmet nézve benyúlt a sliccemen. A többi már hasonlóan zajlott.
#4 TheChronic 2003. 05. 27. kedd 18:08
Hű,ez komolyan izgató!! Ehhez tényleg nem kell homonak lenni,ha elképzelem,annyira bizarr!
#3 locco 2003. 03. 6. csütörtök 18:49
4pont
#2 Gábor 2002. 10. 18. péntek 23:55
Hogy velem miért nem történik meg ilyesmi...
#1 Törté-Net 2002. 10. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?