Maszturbálás a munkahelyi WC-ben

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 5.78 pont (69 szavazat)
Megjelenés: 2002. október 18.
Hossz: 5 655 karakter
Elolvasva: 2 374 alkalommal
Gyakran előfordul, hogy a munkahelyemen a WC – ben vizelés után maszturbálok. Ebben az az igazán izgató, hogy tudom, hogy bármikor beléphet valaki ugyanakkor nem kell félnem a lebukástól sem, mert a kagyló úgy helyezkedik el, hogy nem lehet rálátni. Két kagyló van egymás mellett de közöttük van egy ajtó. A belsőben végezheti el az ember a hosszabb dolgait, a külsőben a kisebbeket. Én csak a külsőt szoktam használni, de kellőképpen takarásban tudok ahhoz maradni, hogy a belépő "ügyfél" ne vegye észre, hogy mást csinálok, mint amit egy ilyen helyen kellene. Többször is előfordult már, hogy rámnyitottak, ilyenkor rutinosan úgy csinálom, mintha most fejeztem volna be, elrakom a szerszámot és kimegyek.
Egy nap épp bementem ebbe a két betűs helységbe, hogy kiengedjem a fáradt olajat. Miután befejeztem jól leráztam és egy kicsit meghúzgattam a bőrt a makkomon. Mivel már egy ideje nem volt orgazmusom a farkam egyből reagált a mozdulatokra és merevedni kezdett. Gondoltam ha már itt vagyok akkor egyúttal maszturbálok is egyet, mert már rám fér. Megfogtam a bőrt a makkomon és lassan elkezdtem hátrahúzni. Így az elején még csak lassan szoktam csinálni, mert elég szűk a bőr a farkamon és amíg nem elég csúszós a makkom addig kicsit nehézkesen mozog a bőr rajta. Lassan és ütemesen húzogattam egyre jobban hátrahúztam míg a bőr már teljesen el nem tűnt és már csak a makkom csillogott a helyén az előnedvektől. Fogást váltottam és megfogtam a "kopasz" részt. Már elég csúszós volt így az ujjaim könnyedén mozogtak rajta. Megjelent egy újabb csepp a nyiláson és a mutatóujjammal szétkentem az érzékeny bőrfelületen, majd a markomba fogtam és a csupasz makkommat kezdtem el markolászni. Nagyon jól esett és az izgalomtól felhevülten egyre nagyobbakat rántottam a farkamon. Éreztem, hogy nincs már sok hátra ezért lassítottam a tempón és ismét lassan és óvatosan vertem.
Ebben a pillanatban zajokat hallottam a belső WC felől. Én hülye! A másik WC – ben végig volt valaki, csak gyanútlan voltam és nem tűnt fel, hogy be van csukva az ajtó.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.78 pont (69 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. február 8. 14:36
#6
Engem ez nem izgatott fel.
1
f
fgyik
2011. június 1. 00:18
#5
Ez velem ugy történt meg,hogy a mozi sötétjében egy izgató jelenet alatt a nadrágon keresztűl simogattam magam, mikor a mellettem ülő pasas félre tolta a kezem és mereven a filmet nézve benyúlt a sliccemen. A többi már hasonlóan zajlott.
1
TheChronic
2003. május 27. 18:08
#4
Hű,ez komolyan izgató!! Ehhez tényleg nem kell homonak lenni,ha elképzelem,annyira bizarr!
1
locco
2003. március 6. 18:49
#3
4pont
1
Gábor
2002. október 18. 23:55
#2
Hogy velem miért nem történik meg ilyesmi...
1
T
Törté-Net
2002. október 18. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1