A mázas fánk

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 5.24 pont (59 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 19.
Hossz: 13 481 karakter
Elolvasva: 605 alkalommal
Az egész akkor kezdődött, amikor 16 éves voltam, és éjféli műszakban dolgoztam egy Ohioi étteremben.
Általában hárman voltunk szolgálatban, és ez alól ez az éjszaka sem volt kivétel, azon kívül, hogy az üzlet rendkívül lassú volt.
Az én pozícióm az volt, amit portásnak vagy gondnoknak, mosogatógépnek, WC-súrolónak, szemetes ürítőnek hívtak, vagyis minden voltam.
Valószínűleg hajnali egy volt, amikor leültem az úgynevezett túlcsorduló étkezőben, amely mindig zárva volt, hacsak nem voltunk nagyon elfoglaltak.
Egy kólát kortyolgattam, amikor Donna bejött, harmincöt éves volt, öt láb (150 cm) magas, vékony, körülbelül 105 font (48 kg) súlyú csinos nő volt. Barátok voltunk, de mindez megváltozott azon az éjszakán.
Bejött, kihúzott egy széket az asztal alól, és a lábát a székre tette, hogy újra bekösse a cipőjét.
Az egyenruhák, amelyeket a nőknek viselniük kellett, különböző hosszúságúak voltak, és Donnának volt az egyik legrövidebb szoknyája a választékban.
Ahogy ott ültem, és néztem, ahogy beköti a cipőjét, nem tudtam nem észrevenni, hogy részben csak a szoknyáját láttam. Kicsit megmozdult, és megpillantottam a bugyit a harisnyanadrágja alatt.
Éreztem, hogy a farkam kezd kemény lenni, és először azt hittem, hogy ez csak egy ártatlan baleset, és hogy nem akart ilyen show-t adni nekem, kellemesen tévedtem. Körülbelül egy óra telt el, és minden feladatomat elvégeztem, így visszatértem az ebédlőbe, és ismét egy másik kólát kortyolgattam, és próbáltam ébren maradni, amikor Donna bejött.
A másik munkás a mellékhelyiségbe ment, így Donna fedezte őt, és az étterem alapvetően üres volt. Keringőzik, köszön, majd benyúl a szoknyája alá, és megigazítja a harisnyanadrágját. Kicsit felhúzta a szoknyáját, most már félig szabadon van a combja, és csak a bugyival borított fenekének alját látom. Mondanom sem kell, hogy az asztal alatti nadrágomban kavarodás folyt. Csak akkor nézek fel, amikor látom, hogy Donna egyenesen a szemembe néz. Lebukott, azt hittem, piros kézzel fogott! És akkor a legszemtelenebb mosoly jelent meg az ajkán.
Csak állt ott, és hagyta, hogy lássam a gyönyörű combját és bugyiját. Egy ügyfél jött le a sorban a pénztárhoz, és a show ilyen gyorsan véget ért.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.24 pont (59 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!