Orgazmusprobléma

Szavazás átlaga: 8.1 pont (67 szavazat)
Megjelenés: 2023. október 18.
Hossz: 68 744 karakter
Elolvasva: 1 400 alkalommal
Ez egy régi sztori és picit talán hosszú. Elnézést kérek attól, aki a hosszút nem olvasni szereti. :) Bármilyen hihetetlen, valóság alapokon nyugszik. Természetesen a neveket megváltoztattam. Köszönet érte, ha végig tudtad olvasni.
Kislánykorom óta van olyan problémám, hogy elfog egy nagyon kellemetlen érzés, ha idegen fiúkhoz kell érnem. A kezüket a tenyeremben elviselem – bár nagyon izzad –, de ha csak a karomhoz nyúl már sikítani tudnék. Ha a nyakamhoz ér bármiképp, az meg már fájdalmas is. Fizikailag érzem a fájdalmat.
Férjemmel előzőleg három évbe telt, ameddig eljutottam az orgazmusig. Megismerkedésünk kezdetén legalább egy hétig nem érhetett hozzám ő sem. Szerencsém volt vele, mert volt annyira türelmes, hogy kivárta azt is, hogy három hónap után megpróbálkozzunk a csókkal. Addigra már én is nagyon kívántam, de valami mindig visszatartott.
Aztán megismerkedésünk után egy évvel megkérte a kezem. Igent mondtam, bár nem voltam benne biztos, hogy szerelmes vagyok bele.
Vele arra az időre már tudtam szeretkezni. Nem volt valami nagy érzés, így a szex továbbra sem tartozott a kedvenceim közé. Odaadtam neki magam, amikor akarta, de orgazmusom nem volt. Jó volt vele, mert figyelmes volt és sosem okozott fájdalmat.
Sajnos ő is észrevette rajtam, hogy nem érzem annyira jól magam, mint várta. Eleinte arra gondolt, hogy nem szeretem. Mást szeretek. Meg hasonlót. Sokat beszélgettünk erről. Én mindig őszintén elmondtam neki mindent. Barátnak is tekintettem, nemcsak udvarlónak, szeretőnek. Társnak. Tiszteltem és kedveltem, meg úgy éreztem szeretem is. Előfordult, hogy egy hétig nem tudtunk találkozni. Én akkor nem éreztem azt, amit ő. Nem hiányzott annyira mint férfi. Inkább mint olyasvalaki, akinek kiönthettem a szívem a mindennapi bajaimmal kapcsolatban. Persze ezt nem vallottam be neki és amikor találkoztunk, teljesen őszintének hangzott a számból a szó: szeretlek.
A szex viszont nem lett jobb. Pedig nagyon igyekezett a kedves. Egy alkalommal kipróbálta az orális kényeztetést is. Hosszan masszírozott mindenhol és tényleg kellemes érzéseket okozott a nyelvével. De ezzel se sikerült engem a mennyekbe repítenie – ahogy ő fogalmazott. Pedig majd egy óráig tartott. Nekem háromnak tűnt.
Neki minden alkalommal olyan érzése volt velem. Az ő testétől nem idegenkedtem. Sőt, nagyon is élveztem, amikor hagyta, hogy kényeztessem, masszírozzam és játsszak vele. Testének minden zegét-zugát felfedeztem a kezemmel és később a nyelvemmel, számmal is.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 32 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.1 pont (67 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Éva596
2024. február 18. 21:56
#12
Titti!
Nagyon jó ez a történet, tudom van valós alapja, és úgy van megírva, hogy fenntartás nélkül el lehet fogadni, akár az egészet valóságnak. Hoztad a szokásos magas színvonalat. 
JakeAmazinggal meg ne törődj, ne foglalkozz, az ő szavait használva: Botrányosan bunkó!
3
Andreas6
2023. november 28. 14:40
#9
nagon tetszett,köszönöm.
2
JakeAmazing
2023. november 3. 09:38
#5
Sajnos tényleg megszaladt a tollad :( Botrányosan hosszú lett.
1
kivancsifancsi
2023. október 20. 20:39
#4
Köszönöm, hogy megírtad és közkinccsé tetted. Nagyon színvonalasan megírt érzelmekkel telített gyönyörű történet. Kár, hogy nem fogják elolvasni akiknek hasznukra válna, mert, ha nem is érintést nemtűrő, de életében még nem **élvezett** Nő nagyon sok van, sajnos.  
3
Titti
2023. október 19. 11:32
#3
Köszönöm. 🙂
1
Ez egy válasz Álmoska5 2023. október 18. 02:54-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2023. október 18. 02:54
#2
Ez igen! Egy életre szóló tanulmány!
Emberi érzelem mindenféle árnyai kivehetők-e gyönyörű tartalmas, minden pillanatot részletező, megérthető aktusok összességéből. Rettenetesen magas színvonalon van megírva. Titti Kedves!  Gratulálok e nagyos szépen kivitelezett munkádhoz. További sikereket kívánok: 10.P.

"Álmoska5"


 
1
T
Törté-Net
2023. október 18. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1