Aisa

Szavazás átlaga: 7.27 pont (85 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 8.
Hossz: 56 239 karakter
Elolvasva: 649 alkalommal
Aisa remegve ült egy árok mélyén, és a hangokra figyelt, amik az erdőben körülvették. Már napok óta úton volt hazafelé és nem tudta, hogy egyáltalán hazaér-e valaha. Megpróbált ellazulni és koncentrálni, de nagyon fázott. Már tudta, hogy a hideg nagyon fáj. Lehunyta a szemét és arra gondolt, hogy nyár van, és ő kinn ül a tengerparton. Egyre melegebb van, a lábát égeti a forró homok. Érezte, hogy a meleg lassan kúszik föl a lábán, a gerincén, már a nyakánál érezte a meleget, égett az arca. Csodálatos volt, mert megszűnt a remegése, de nagyon kellett koncentrálnia, hogy a meleg megmaradjon, aztán minden hirtelen eltűnt, a tenger, a homok és a meleg. Lépéseket hallott a fák közül és őt a zajok ismét a hideg, nyirkos erdőbe vitték vissza az árok mélyére a sárba. Még a levegőt is visszatartotta. Félt és újra fázott. Aztán a lépések eltávolodtak, és újra mert lélegezni. Lehet, hogy az, aki ott elhaladt ugyanúgy félt, mint ő, de nem mert kockáztatni.

Nem mert újra relaxálni, inkább fázott és remegett tovább. Félt rettegett attól, hogy fölfedezik, attól is félt, hogy mit fog találni otthon, amikor hazaér.

A szülőfalujából azt a hírt kapta, hogy betörtek a fegyveresek és gyilkoltak, romboltak, raboltak válogatás nélkül. Rögtön elindult mikor az a parasztember a elmondta neki a rossz hírt. Beszólt a kollégiumba, hogy elutazik egy rokonához vidékre, aztán összeszedett néhány meleg ruhát és némi kekszet, és már indult is. A városból könnyen kijutott, mert ott sok autó és lovaskocsi közlekedett, de amikor a harmadik falut elhagyta már barátságtalan felégetett tanyák mellett haladt el, és egyre többször hallotta a távolból a puskák hangját. Nagyon várta a reggelt és az nagyon nehezen jött, aztán mikor már kezdett belenyugodni, hogy ezután már mindig sötét lesz, kezdett végre derengeni az ég alja. Sokáig figyelt, amíg meg mert mozdulni, aztán elindult újra hazafelé. Tudta, hogy már aznap haza kell érnie, és az öröm helyett egyre nagyobb szorongást érzett. A szomszéd falu közelében járt már, mikor a hegyről indult lefelé és egy csapat gyerekbe botlott. Mosolyogva közelített, de azok elszaladtak előle. Felnőtt hangokat is hallott és abba az irányba indult. A fák között fólia sátrakat látott és néhány bizalmatlanul néző szempárt. Megpróbált velük szót érteni, de azok ellenségesen méregették. Elmondta, hogy hová igyekszik, de azok akkor sem enyhültek meg.
– Itt már nincs több hely – szólt rá egy idős nő.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 26 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.27 pont (85 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. szeptember 8. 10:55
#11
Egy jó közepes írás.
1
JakeAmazing
2023. augusztus 30. 17:54
#6
Meg akkor is, amikor le voltak tiltva a kommentek.
1
Ez egy válasz Andreas6 2023. augusztus 8. 07:45-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2023. augusztus 9. 22:07
#5
Jelezni szeretném - még élek - nekem ez a történet 10.P. - ot ért!
Nagyon is megértem kaliban véleményét , hasonlóan, gondolkodom, csak én rudam kifelé áll!

"Álmoska5"
1
kaliban
2023. augusztus 8. 08:47
#4
Nagyon tetszett. Megrázott, de élveztem olvasni az első betűtől az otolsóig.
1
Andreas6
2023. augusztus 8. 07:45
#3
Pontozás után visszatértem: Akármennyire is nem illik ide a történet, de ez nem indokolja a háromszor 1 pont "szakértői" értékelést, amivel találkoztam. Én is adtam már - nem sűrűn - 1 pontokat, de mindig csak akkor, ha minősíthetetlenül trehány munkával, értékelhetetlenül gyenge helyesírással, illetve (számomra) undorító szexuális praktikákkal szembesültem. 
-1
Andreas6
2023. augusztus 8. 07:35
#2
Megrázó történet, de nem ez az oldal az, ahová való.
1
T
Törté-Net
2023. augusztus 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1