A+ A-

Egy nap

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Kollégiumban laktam, a párom albérletben, de amikor csak tehettük, együtt voltunk, valamelyikünknél együtt aludtunk. Imádunk szexelni, gyakran naponta többször, minden elképzelheto és elképzelhetetlen helyen és módon, a kapcsolatunk is egy váratlan egymásbagabalyodással kezdodött, és azóta is a kezdeti hévvel esünk egymásnak.
A címbéli nap hetén csak futólag tudtunk találkozni, mind a ketten rohantunk, és a puncikám bizony egyre inkább követelte a magának valót, de még egy rendes magamhoz nyúlásra sem volt alkalmam, az emberek jöttek - mentek, és persze szobatársam is volt.
Péntek reggel a szobatársam hazautazott, kiürült a kollégium, és nem volt órám, sokáig ágyban maradtam, heverésztem, félálomban fantáziáltam, amikor az ember még nincs ébren és csak érzéseket és képeket lát és érez.
Hirtelen arra riadtam, hogy nyikorog az ajtó és valaki belép - a szobatársam elfelejtette bezárni, én meg egy olyan pici pólóban fekszek a vékony huzat alatt, mint egy zsebkendo. (Tavaszi félév vége volt, és olyan meleg, hogy már csak a huzattal takaróztunk). Egy csoporttársam volt, valami tananyagot akart elkérni, de erre azért o sem számított. Az eltelt néhány foiskolai év során gyakran fantáziáltam róla, és tudtam, hogy én sem vagyok közömbös számára, de persze azért nem támadtam le. (Még...)
Elvörösödve kihátrált a szobából. Én magamra kaptam egy kisnadrágot, visszahívtam, és elkezdtem elokeresni a kérdéses papírokat, az ágyon ült, nagyon közel hozzám; én álltam, és nyújtózkodtam, hajlongtam ahogy húzgáltam ki a fiókokat, és emeltem le a polcokról a mappákat. Bizseregtem, az ajkam megduzzadt, és nagyon érzékeny lett, ahogy néha hozzáértem a nyelvemmel, de próbáltam titkolni, pedig éreztem a feszültséget és azt a rengeteg vadító illatot a szobában, az orrom olyan érzékeny lett, mint csak nagyon ritkán, és a finom kis húsdarabok a lábam közt megduzzadtak, szinte fájt az ágyékom. Egyébként teljesen fesztelenül tudtunk beszélgetni sikamlós témákról is, most alig mertem rápillantani, és olyankor láttam, hogy o is szaporán veszi a levegot, és mintha valami duzzadna a nadrágjában... Végre megtaláltam, amit kerestem, odaadtam neki és o vörösödve szinte elrohant, én meg ott maradtam teljesen felizgulva, nem mintha számítottam volna rá, hogy történni fog bármi is, de a kisördög azért dolgozott bennem.
Felzaklatva felkaptam a törölközom, a tisztálkodószereket és a borotvám. A puncimat teljesen szortelenítem, csak a vénuszdombomon van egy kis pamacs. A zuhanyzóban szerencsére nem volt senki, és a csiklóm heves dörzsölésével pár perc alatt könnyítettem magamon, csak a feszültség levezetésére volt jó.
Felfrissülve, simán, csupaszon mentem vissza a szobámba, fölkaptam egy könnyu ruhácskát, a nap sütött, a fénye cikázott a szoba falán, és a kitárt ablakon keresztül még érezni lehetett az éjjel esett eso illatát, és én jól éreztem magam, várakozással teli, holnap már a párom is szabad, na és a reggel is érdekesen kezdodött...
Tanulást terveztem egész napra, de elotte még körül akartam nézni a neten, elolvasni a híreket, ilyesmik. Csakhogy a zuhanyzós "gyorssegítség" semmire nem volt elég, és én már a szexoldalakat nézegettem, és történeteket olvastam, és már megint az a bizsergés...Gyorsan bezártam az ajtót, és elovettem a legalsó fiókom mélyérol a vibrátoromat. A párom lepett meg vele kb. fél éve, hogy ne unatkozzak, ha o nincs, meg persze együtt is jól tudtuk használni. Rózsaszínu, hajlékony, és egy nem túl nagy, kb. 15 - 16 cm - es farkat formáz, jókora makkal.
Ledobtam a bugyimat, miközben egy épp akkor letöltött videót néztem, és a gyengén zümmögo szerkentyuvel a széttárt combjaim borét simogattam, néha épp hogy csak megérintve vele a pinusom. Szeretem a végsokig fokozni, mikor már követeli magának.
Egyre surubben köröztem vissza a szeméremajkakra, és egyre könnyebben siklott rajtuk a mostanra már surun patakzó puncinedvtol, szétnyíltak, és mikor hozzáért az elobújt csiklómhoz, mintha áram ütött volna, de már nem tudtam elvonni, ott kellett rajta tartanom, rezegtetnem, a másik kezem mutatóujját alaposan benyálaztam, és a popsilyukam masszíroztam, majd egy kicsit bele is nyúltam. Percekkel késobb már három ujjam volt a seggemben, nem nyúltam föl mélyen, csak tágítottam, és mikor már nagyon nem voltam magamnál, a vibri végét dugtam be az akkor már nyáltól és lecsorgó puncilétol síkos és remego segglyukamba, a csiklóm a kezemmel izgattam, gyúrkáltam, húzogattam tovább. Ezt már nem bírtam sokáig és végre egy jót élvezetem. De igencsak meglepodtem...
A párom ott állt tolem kb. 3 méterre és szélesen vigyorgott rám.
- Ez aztán igazán szép fogadtatás, Kicsim.
Neki is van kulcsa a szobámhoz, másoltattam neki, hát így jött be akkor, amikor én semmire nem tudtam figyelni, és mint kiderült, hamarabb eljöhetett a munkahelyérol, így gondolta meglátogat, és láthatóan nem hagyta hidegen a kis musorom, o is kiéhezett a heti "koplalásban". Odajött hozzám, a farka így pont az arcom elé került.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.96 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 t.555 2018. 03. 6. kedd 04:19
Tényleg vannak rosszabb írások is ettől.
#7 Andreas6 2017. 08. 26. szombat 09:34
Átlagos, vannak sokkal rosszabbak is.
#6 vakon53 2016. 04. 24. vasárnap 16:56
Ellehetett olvasni!
#5 zsuzsika 2015. 01. 14. szerda 07:43
Nem nagy durranás.5 pont.
#4 medve 2002. 09. 29. vasárnap 17:17
ez jo. megvan benne minden. allati oszton, szenvedely, torodes, szerelem(?). egeszen valosagos.
#3 rozsó 2002. 09. 29. vasárnap 16:50
Érdekelne, valyon milyen fogadtatása lenne egy német nyelvű honlapon, ha umlaut helyett a betű, sarfesz helyett b betű szerepelne.
#2 xy 2002. 09. 28. szombat 07:33
ismeros...
#1 Törté-Net 2002. 09. 28. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?