Álom vagy valóság…?

Szavazás átlaga: 5.8 pont (46 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 8.
Hossz: 6 395 karakter
Elolvasva: 793 alkalommal
Reggel ez az álom ébresztett... Gondoltam megosztom veletek, ha már annyi jó történetet olvastam a többiektől.
Egy hosszú hétvégén voltunk valami nagyvárosban. Egy vacsorára indultunk egy szórakozó helyre. Indulás előtt a puncidba tettem a távirányítós vibrátort, megjött a taxi és kipirult arccal ültél be. Megígértetted velem, hogy nem sűrűn fogom bekapcsolni. Azért a bennem bujkált, már a taxiban elindítottam párszor...

Vacsora közben elvetted tőlem és az asztalra tetted, nehogy rosszalkodni tudjak. Finomat vacsoráztunk, . Rajtad egy selyem ing volt melltartó nélkül meg egy szoknya, rajtam szürke nadrág és egy világoskék ing.
Vacsi után felálltunk és az ablakhoz mentünk, amiből az egész várost látni lehetett, jó magasan voltunk és nagyon szép volt a kilátás. Én hátulról hozzád simultam, puszilgattam a nyakad, a melled simogattam, a bugyidba is benyúltam, ahol éreztem mennyire meg van duzzad a csiklód és milyen nedves vagy. Mondtad, hogy valaki néz minket, de nem hittem neked. Egyszer csak szóltál, hogy ne szórakozzak a távirányítóval, de mondtam, hogy nincs nálam az asztalra tetted. Mivel rezgett benned a vibrátor izgatott voltál és csak toltad a popsidat hozzám.
Kézen fogva elindultunk egy csendes helyre, ami igazából egy elsötétített szoba volt hangulatvilágítással. A szobában egy kanapé volt a fal mellett, egy nagy ágy közepén és egy kényelmes karfás fotel az ággyal szemben, a falakon meg mindenütt tükör.
Csókolóztunk, lassan levetkőzettelek, csak a bugyi és a melltartó maradt rajtad. Ekkor mondtad, hogy hunyjam be a szemem, mert be szeretnéd kötni. Egy fekete, selyem szemkötőt raktál a szemére, ami miatt csak körvonalakat láttam. Kigomboltad az ingem és a nadrágszíjammal babráltál. Ekkor mintha huzat lett volna, kérdeztem, hogy kinyitottad az ablakot? De nemmel válaszoltál.
Letérdeltél elém, de valami fura volt, mintha más lettél volna. Valaki óvatosan megszabadított a boxeremtől és finoman simogatott. Éreztem, hogy valami nem stimmel, mert furán más volt. Ekkor hirtelen abbamaradt a simogatás és a hangodat hallottam, de nem mellőlem, hanem távolabbról. Azt mondtad, hogy akkor most rajtam a sor... Kérdeztem, hogy mire gondolsz?
– Tudod te azt jól! Itt az alkalmon! – mondtad valahonnan a szoba közepéről. Ekkor oda mentem az ágyhoz, ahonnan a hangod hallani véltem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.8 pont (46 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. augusztus 18. 12:26
#7
Ez most nem nyerte el a tetszésemet.
1
l
laja.jl
2023. június 17. 08:55
#6
Köszi! Nem volt időm/kapacitásom kutatni a komment írásakor.
Van egy idézhető idézetek gyűjteményem, és az elején nem rögzítettem az idézetek eredeti "elkövetőjét". Megjegyezni meg nem mindet sikerül. Féltem is, hogy pontatlan lesz az idézet.

Ezúton köszönöm, hogy megtetted helyettem!
1
Ez egy válasz Lolamacko 2023. június 15. 20:55-kor írt üzenetére.
veteran
2023. június 8. 02:43
#2
Nem lehetett élvezettel olvasni,olyan zavaró, hogy bekötött szemmel látsz.
2
T
Törté-Net
2023. június 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1