A ragadozó hálójában 1. rész

Szavazás átlaga: 6.52 pont (66 szavazat)
Megjelenés: 2023. május 9.
Hossz: 9 637 karakter
Elolvasva: 871 alkalommal
A férfi évek óta erre a napra készült. Azon a napon, amikor az a lány ideköltözött a környékre és meglátta, eldöntötte, hogy az övé lesz. Teljesen az övé.

Naponta figyelte, ahogyan fejlődik, nőnek a melle kis halmocskái, és végül gyönyörű nővé fejlődött. Mikor kicsi lány volt, már akkor látta rajta, hogy milyen szép, és tudta, hogy ez a nő kell neki.

Most eljött a nap, és izgatottan várja a lányt, mert tudta minden megmozdulását, hetek óta figyeli a programját. Este ezen az utcán fog hazafelé sétálni, és ő ott lesz. Amikor a lány végre megjelent a sarkon, a férfi már remegett a vágytól, de tudta, hogy türelmesnek kell lennie, mert ha valamit elront, akkor nem lesz lehetősége ismétlésre. A lány, ringó léptekkel közeledett feléje, és mikor a háza elé ért, ő kilépett a kapun, és elé állt. A hatalmas kék szemek csodálkozva néztek rá, és már éppen ki akarta kerülni őt, mert nem szólalt meg, de ekkor a terv szerint cselekedett.
– Tudna nekem segíteni? Egy kiscica beesett a pincébe, és nagyon nyávog, segítene kiszabadítani? – a lány természetesen gondolkodás nélkül ment utána a pincébe, ahol a kiscica tényleg nyávogott is, hiszen ez volt a dolga, ezért szerezte be a férfi. Amikor a lány belépett a pincébe, a férfinak olyat kellett tennie, amit igazából nagyon nem akart, de ha meg akarja szerezni a lányt, akkor ez az egyetlen megoldás. Legalábbis ez volt a terve. A lány mögé lépve, a szája elé tartott egy kloroformmal átitatott vattacsomót és már érezte is a lány testét, ahogy elnehezülve csuklott össze. Ezután már gyorsan kellett cselekednie, mert a kloroform hatása is véges. Vitte a lányt a berendezett kis szobába a pincében, és a kezeit és lábait is kikötözte. Megszabadította a ruháitól, és meztelenül széttett lábakkal, kezekkel rögzítette. Ott állt fölötte és nézte, annyira szép volt, és most már az övé volt. Megsimogatta a gyönyörű melleket, a hasát, a combjait. Nagyon föl volt izgulva, de nem akarta az lányt . Azt akarta, hogy a lány ébren legyen, mikor szeretkeznek, mert ő úgy tervezte, hogy szeretkezni fognak.

Kata a szokásos útvonalon ment hazafelé. Éppen az járt a fejében, hogy amikor hazaér, akkor írni fog a barátnőjének és kibeszélik, a délutáni eseményeket, mert mindkettőjüknek nagyon tetszett egy fiú, és a téren ott volt ő is a társaságban.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.52 pont (66 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kaliban
2023. május 22. 11:11
#6
Én sem nagyon kedvelem az erőszakos témát, de az írás tényleg jó lett.  Kíváncsi vagyok a folytatásra is.
1
l
laja.jl
2023. május 12. 10:28
#5
Akkor is erőszak, bármi lett a végkifejlet...
Nem jön be a téma, de az írás jó.
1
deajk2008
2023. május 9. 13:21
#4
Jó csak nagyon rövid
1
Fluxus
2023. május 9. 07:12
#3
Nekem sem jött be ez az írás.
2
Andreas6
2023. május 9. 06:36
#2
Undorodom!!! Az erőszakra nincs mentség. Azt pedig senki ne próbálja elhitetni velem, hogy ilyen körülmények között egy nő felizgul, és élvezi azt, amit elkövetnek vele. Sajnos, 1 pontnál kevesebbet nem lehet adni.
1
T
Törté-Net
2023. május 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1