Anya fétise 1. rész

Szavazás átlaga: 7.53 pont (107 szavazat)
Megjelenés: 2023. április 6.
Hossz: 26 415 karakter
Elolvasva: 5 120 alkalommal
 Fordítás
 Eredeti történet: A naked submissive mother
Szerző: HeyAll (Literotica;  2019)
Anyám Front Office menedzserként dolgozik egy luxusszállodában. A főiskolai nyári szabadságom alatt részmunkaidős állást kaptam ugyanabban a szállodában. Ez azt jelentette, hogy kizárólagos hozzáférésem volt azokhoz a helyekhez, ahol anyám dolgozott.
Egy nap láttam, hogy anyám és a főnöke a konferenciaterem felé sétálnak. Kis távolságra voltak tőlem. Annyira normálisnak tűnt az egész, kivéve azt a tényt, hogy a főnöknő beletúrt az ujjaival anya hajába.
Néhány fontos részlet a főnök egy gyönyörű, 50-es éveiben járó spanyol nő. A neve Alejandra. Árad belőle a a magabiztosság, ő egy természetes vezető, és szoborszerű alakja van, amit megkoronáz a szigorú arca.
Ezzel szemben anyám minden tekintetben alázatos és engedelmes. Ugyanolyan kívánatos, de van benne valami finom lágyság.
Megdöbbentő volt látni, ahogy Alejandra anyja haját simogatja, miközben együtt sétáltak. Főleg, hogy Alejandra magas nő volt, anyám pedig olyan vékony. Nem számít, milyenek voltak a személyes érzéseim, egy átlagember számára ez szexuálisnak tűnik. Gyorsan átláttam, hogy bármiről is van szó, ez biztosan nem üzlet.
Mielőtt befordultak volna a folyosón, láttam, hogy Alejandra határozottan nyom egy nagy puszit anyám
homlokára.
Meg voltam döbbenve. Ki kellett derítenem.
A gondolatok kavarogtak az agyamon, ahogy követtem őket. Hogy tehette ezt anya a családunkkal? Hogyan tehetett volna mindent kockára a női főnökével való szexért? Ez különösen meglepő volt, mert mindig is nagyon konzervatív, családcentrikus embernek tartottam anyámat. Mindig eltakarta a testét, még a forró napokon is. Mindig meleg mosollyal üdvözölte az embereket, és mindig megtanított a helyes cselekedetre. És most itt volt ez...
A szálloda ezen része csak az alkalmazottak számára volt fenntartva. Senki más nem volt ott. A konferenciaterem pedig többnyire teljesen elzárt volt, de az üvegablakon kis nyílások voltak, ahová valaki bekukkanthatott.
Lassan mentem, remélve, hogy ez az egész csak egy őrült félreértés. Amikor a kis üvegen keresztül belestem a legrosszabb félelmem beigazolódott: hátulról láttam Alejandrát meztelenül, amint levette a ruháit. A főnök teljesen meztelenül nézett a másik irányba. És úgy tűnt, hogy valamit az ágyékára szíjaz.
Anyámra egy pillantást sem vetett amikor a főnöke elé lépett, miközben szintén teljesen meztelen volt. Ez volt az első alkalom, hogy anyámat meztelenül láttam. Olyan gyönyörű volt. A teste ínycsiklandó volt, és a főnök fel-le végigmérte.
Ha ez nem volt elég sokkoló, Alejandra megfordult, és láttam, hogy egy felcsatolható vibrátort visel. Ez a cucc 7-8 hüvelyk körül lehetett, az én kicsi anyámhoz képest.
Anyám megfordult, és csupasz melleit a tárgyalóasztalra fektette. Széttárta a lábát, mezítelen talpát a padlóra nyomva. Alejandra mondott néhány szót anya fülébe, mielőtt a szerszám hegyét az anya puncijához vezette.
Beletelt néhány másodpercbe, amíg Alejandra beillesztette a hegyét, mielőtt behatolt volna anyámba. Láttam, amint anya fellélegzik, valahányszor lökés volt. Alejandra megmarkolta anya derekát, majd té. Nyleg dolgozni kezdett.
A kontraszt elképesztő volt, Alejandra zamatos testével és barna bőrével, anya lágyabb testalkatához és vékony, fehér alakjához képest. Az arckifejezésük is megmutatta a kontrasztjukat, Alejandra vigyorgott, anyu arca pedig grimaszolt.
Megdöbbentett, hogy ez a vibrátor milyen mélyen elmerült anyám karcsú testében. Láttam, ahogy anya összeszorítja az állkapcsát a fájdalomtól, és összeszorította a szemét, amitől az arcán minden vonal kilátszott, és idősebbnek tűnt, mint volt.
Alig bírtam nézni. Ugyanakkor azon kaptam magam, hogy hihetetlenül izgatott vagyok. Elképesztő volt a tabu, amikor láttam anyámat intenzív szexuális környezetben egy másik nővel.
Amikor a közösülésük véget ért, Alejandra kihúzta magát, és a mű-faszt beborította az anyám puncijából származó tiszta folyadék. A főnöknő egy zsebkendővel törölte le, és adott néhány extra kendőt anyámnak, hogy megtörölje magát. Amikor anyám végre magához tért, felállt, és a zsebkendővel megtörölte a punciját.
El kellett osonnom. Ha elkapnak, a dolgok még rosszabbak lettek volna.

A következő nap.

Miután az elmúlt 24 órát azzal töltöttem, hogy anyám mélyen szexuális oldalának megszállottja lettem, tudtam, hogy tennem kell valamit, de anyát nem kérdezhettem meg erről. Nem hagyhattam, hogy ez, bármi is legyen ez, tönkretegye a családunkat. A legjobb, amit tehettem, hogy közvetlenül megkérdeztem anya főnökét.
Alejandra azonnal beengedett az irodájába, amint bekopogtam az ajtón.
– Szia – mondta barátságosan. – Hogy vagy?
– Rendben. Nos, többnyire rendben.
– Ó? Gondolkoztál valamin? Mit tehetek érted? Van valami probléma a munkával?
– Rögtön a lényegre térek – mondtam idegesen. – A... Anyámról van szó.
Alejandra hirtelen aggódónak tűnt.
– Minden rendben? Mi a baj?
Megköszörültem a torkom és vettem egy mély levegőt.
– Semmi baj..., hát..., ez bonyolult. Azt akarom mondani, hogy tegnap láttalak téged és anyámat.
Zavartnak tűnt.
– Igen, szorosan együttműködünk. Édesanyád nagyon fontos a szálloda vezetésében.
– Úgy értem... Hmmm... Láttalak titeket ketten a konferenciateremben. Láttam, hogy a haját simogatod, aztán láttam, mit csináltatok bent.
Azt vártam, hogy Alejandra legalább szégyellje magát vagy elborzadjon, hogy elkapták. Ehelyett megőrizte nyugodt arcát és szigorú viselkedését.
– Édesanyáddal különleges megállapodásunk van – mondta egyértelműen.
A reakciója lenyűgöző volt. Úgy tűnik, ez az egész annyira normális volt számára.
– Ez az? – Megkérdeztem. – Csak ennyit kell mondanod?
– Így van. Anyádnak van egy otthoni élete. Otthon, veled. És van egy munkahelyi élete, ami alattam van. Még jobban megdöbbentem.
– Feljelenthetlek emiatt.
– Azok, akik ezt a szállodát birtokolják, tudják, hogyan működnek a dolgok. Ezen kívül édesanyád és én nagyon különlegesen megértjük egymást.
– Hogy érted?
Alejandra elmosolyodott.
– Tudod, sok-sok éven át dolgoztam vele, és szorosan együttműködtem édesanyáddal. Megfejtettem őt. Tudom, hogy ő milyen, és mit szeret. Itt az ideje, hogy tanulj. Anyád az én meztelen, alázatos ribancom. Nézz szembe vele.
Amikor meghallottam ezeket a szavakat Alejandra mosolygó arcáról, parázsló érzés futott végig a gerincemen. Hihetetlenül erotikus volt hallgatni, pedig utálnom kellett volna.
– Nem hiszem el – fakadtam ki, pedig elhittem.
– Higgy, amit akarsz. – válaszolta. – Magad is láttad. Hallottad, ahogy nyög, és még többért könyörög? Láttad, hogy mennyire nedves lett?
Ezen a ponton azon kaptam magam, hogy minden szavára elragadtattam magam. Már nem dühös voltam, hanem kíváncsi és izgatott. Hallva, ahogy leírja azt a pillanatot, ahogyan megtette, kis borzongás futott át a testemen.
– Miért csinálod ezt? – kérdeztem.
– Mert megengedi. Én is vágyom rá, és édesanyád is. Imádja a dominanciámat, és én szeretem a behódolását. Szexuálisan kompatibilisek vagyunk.
Érzelmek hulláma kerített hatalmába ennek hallatán. Még mindig nem hittem el, hogy anyám ezt csinálja.
Azon kaptam magam, hogy még mindig kíváncsi vagyok minderre, és ugyanazokat az erősen erotikus érzéseket érzem, mint tegnap.
– Mióta tart ez?
– Néhány éve. Lassan és folyamatosan kiteljesedik..
– Ó...
Alejandra elvigyorodott.
– Miért nem hagytad abba, amikor lehetőséged volt rá? Élvezted nézni, igaz? Tetszett a látvány, ahogy megbasztam a meztelen anyádat? Fogadok, hogy rárántottál, amikor hazaértél.
Nem tudtam, hogyan válaszoljak, mert igaz volt, és nem tagadhattam.
Alejandra folytatta:
– Mondd el, pontosan mi késztetett arra, hogy nézz? Mindig is szeretted az anyádat? Vagy szeretted látni, hogyan birtokolok egy másik nőt?
– Gondolom, mindkettő – ismertem be kelletlenül.
– Nagyra értékelem az őszinteségét. Őszintén szólva, most átnedvesedtem. Mindig is érzékeny voltam az anya-fia dologra. Tudod, ha még egyszer néznél minket, az lenne a hab a tortán.
– Hogy érted? – kérdeztem, és azon töprengtem, hogy mi értelme van ennek az egésznek.
Alejandra elmosolyodott.
– Megmondom neked, értem, miért akarod, hogy véget vessek a dolgoknak az anyáddal. Mit szólnál, ha kitalálnánk valamit? Ha tudom, hogy nézed ahogy baszom, hamarabb befejezem a dolgokat anyukáddal. – Mit? – nyeltem egyet. – Hogy működne ez?
– Én vezetem ezt a szállodát. Megoldom, hogy nézhesd, amikor az anyukáddal vagyok. Soha nem fogja megtudni. Ez a mi titkunk lesz. Mit szólnál hozzá? Átázok, ha már csak rágondolok is.
Az az elképzelés, hogy ilyen alkut kössek anyám főnökével, undorító volt – kétségtelen. De ugyanakkor én sem tudtam ellenállni. Főleg mindazoktól az érzelmektől, amelyeket előző nap éreztem. Így hát elfogadtam ezt a kézfogással megpecsételt javaslatot.

A következő reggel.

Egyedül lenni Alejandrával az egyik magasabb kategóriás szállodai szobában, anyám elárulásának éreztem. Hamarosan azt fogom nézni, ahogy megbasszák. De bármennyire izgatott is, mindent ésszerűsítettem azon az alapon, hogy ez lesz a legjobb a családunknak. Minél hamarabb véget ér ez az ügy (vagy bármi is volt az), annál jobb lesz mindannyiunknak.
10 óra körül Alejandra SMS-t kapott anyámtól, hogy hamarosan ott lesz. Éreztem, hogy dobog a szívem.
– Maradj itt – mondta Alejandra, és kinyitott egy faszekrényt.
– Ez egy szekrény.
– Ez egy különleges szekrény. Ez a szoba hintázóknak és felszarvazottaknak való. A szekrényben van egy kis kukucskáló, tehát kémkedésre készült. A résztvevők tudják, de anyád esetében a legjobb, ha ő nem tudja.
– Mit fogsz csinálni vele?
– Meg fogom baszni, szép és nehéz lesz nézni. Ezért kértem meg, hogy találkozzon velem a szállodai szobában. Az ágy szép. Általában az anyád nyalja ki a puncimat az irodában, de ez egy másik sztori.
Nyeltem egyet. – Sok nővel csinálod ezt?
– Igen.
– Meddig fog ez tartani?
– Talán fél óra – mondta. – Elfoglalt nő vagyok, és ő is az.
– Biztos vagyok benne.
– Menj be most rögtön – mondta, és befelé intett. – Élvezd, amíg lehetőséged van rá. Tudom, hogy vonzani és taszítani fog egyszerre.
Beléptem a szekrénybe és Alejandra becsukta az ajtót. Ahogy az várható volt, volt egy kis kukucskáló, ahonnan kilátás nyílt az ágyra. Körülbelül 5 percet vártam ott, míg végre megérkezett anyám.
Anyám hangját hallottam. Anya hangja, mikor azt mondta, hogy „jó reggelt”, a domináns főnökénél úgy működött, mint egy kapcsoló.
– Csodálatosan nézel ki – mondta anya a főnökének. – Örülök, hogy ezt a szobát választottad. Tökéletesen illik egy remek faszhoz.
Ez volt az első alkalom, hogy anyámtól piszkos szót hallottam.
– Ahogy mondtam, a mai nap különleges lesz – válaszolta Alejandra. – Minden bizonnyal nagyon jól fogunk szórakozni. Ezen kívül az élvezet, amit adni fogok, túl kockázatos lenne a konferenciateremben vagy az irodámban. Ugye nem szeretnénk, ha bárki megtudná ezt?
– Nem, nem szeretnénk – mondta anyám lágy hangon. – Szeretnék a meztelen ribancod lenni itt a zárt ajtók mögött.
– Ezt akartam hallani. Most vetkőzz le, ott.
Most először láttam anyámat a kémlelőn át. Odament az ágyhoz közeli székhez, gyönyörűen és elegánsan nézett ki. Kezdtem mereven lenni, ahogy lazán levette a kabátját és a nadrágját, miközben még mindig úgy viselkedett, és mint egy előkelő hölgy, szépen összehajtogatta. A blúza következett. A teste fantasztikus volt. Izgatott lettem, amikor újra láttam a nagy, kerek fenekét és a gyönyörű combjait.
Aztán egy gyors mozdulattal kipattintotta melltartóját, lecsúsztatta a bugyiját, és a ruhája tetejére tette. A „hihetetlen” volt az egyetlen dolog, ami eszembe jutott, mivel anyám most teljesen meztelen volt.
A feneke kicsit laposnak tűnt a teste többi részéhez képest. És amikor szembefordult Alejandrával, láttam anya teljes meztelenségét. A melle és a csípője érzéki volt, és volt egy kis szeméremszőrzete. Amit a legjobban szerettem, az a nagy barna mellbimbói látványa volt. Zamatosnak tűntek.
Alejandra anyám felé sétált, szintén meztelenül.
– Nagyon szép. Kár, hogy egyenruhában kell dolgoznod. Jobban szeretném, ha mindig meztelenül lennél. Képzeld el. Az üzlet csodálatosan menne. Fogadok, hogy a férjed szereti ezeket a hatalmas mellbimbóidat.
Alejandra lehajolva megszívta anya mellbimbóját.
– Igen, élvezi őket – válaszolta anya halk nyögéssel.
Amikor Alejandra végzett, felállt, és egy pillanatig egymás szemébe néztek, mielőtt megcsókolta volna. Nem egy szabályos csók volt az ajkakon, hanem egy szenvedélyes csók, ahogy a kezük végigvándorolt egymás testén. Még azt is hallottam, ahogy a nyelvük csapkod. Anya a jegygyűrűjét végighúzta a főnöke meztelen testén.
A csók véget ért, és újra becsukták a szemüket.
– Foglalj helyet egy pillanatra – mondta Alejandra. – Biztos vagyok benne, hogy szomjazod a pinámat.
– Egész éjjel arról álmodtam.
Csodálkozva hallottam anyát így beszélni. De nézni, ahogy anyám leül, és a szájába temeti Alejandra punciját, az más volt. Anya szélesre nyitott szája mindent magába szívott. Ajkai a végletekig megfeszültek, miközben teljesen a szájába vette a főnöke hüvelyét. Behunyta a szemét, élvezettel csinálta. Szája szívása hihetetlenül erősnek tűnt, ahogy az arca behorpadni látszott.
Szürreális látvány volt, ahogy anya szolgálta ezt a latin istennőt. Szürreális volt nézni a fehér arcát főnöke barna bőrén. Úgy nézett ki, mint aki a tőle telhető legjobbat próbálja kihozni. Nyilvánvalóan jól érezte magát.
Néhány perccel később Alejandra anyja hajába csavarta az ujjait, és hátralökte; anya ajkáról folyadék nyoma lógott.
– Állj négykézláb – mondta Alejandra. – Meg foglak dugni.
Anya pozíciót váltott, és az ágy közepén térdre ereszkedett. A melle ebben a helyzetben lelógott. Ezúttal nyugalom ült az arcán. Szinte derűs. Készen állt.
Ez a derűs pillantás nem tartott sokáig, amikor Alejandra becsatolta a szíjakat, és anyám mögé helyezkedett. Anya arckifejezése megváltozott. Összeszorította a fogát, és megmarkolta a takarót, miközben Alejandra belenyomult a testébe. Elkezdtek dugni, úgy mint legutóbb. Keményen és durván. Ugyanaz az uralkodó tekintet Alejandra arcán, és ugyanaz a gyötrelem az anyuén.
Anya melle ide-oda ringatózik. Egyedül a hangja annak, amit csinálnak, orgazmushoz juttathatott volna; a nedves pina cuppogó hangja, ahogy basztak, és hallottam, ahogy anyám nyöszörög, mint egy kis
k
alf
öl
alf
alf
kk
alf
utya
, hüvelyében azzal az óriási dildóval.
Mindegyikük arcán izzadtság jelei jelentek meg.
– Egy piszkos kurva vagy – mondta Alejandra. – Te vagy a kedvenc feleségem és anyám.
Ezek a szavak mosolyt csaltak anya arcára. Alejandra ekkor kezdte igazán dugni, mélyebb és gyorsabb lökésekkel. Odáig jutott, hogy anyám már mindent megtett, hogy ne sikoltson, miközben könnyek gördültek le az arcán. Mindennek a tetejébe telt keblei hevesen ringatóztak ide-oda, attól a gyötrelemtől, amit el kellett viselnie.
Nem telt el sok idő, amíg anya teste megmerevedett, és a szeme kifordult. Folyamatos folyadéksugarat kezdett spriccelni, ahogy hátrahajtotta a fejét, lehunyta a szemét, és halk sikolyt hallatott. Élvezési leve úgy spriccelt ki a hüvelyéből, mintha vizelne, majd teste hirtelen teljesen elernyedt, és az arcát a párnába temette.
Anya összezuhant, Alejandra pedig ráfeküdt egy pillanatra. Izzadt testük egymáshoz nyomódott.
– Ez volt a legtöbb, amit valaha kifröccsentettem – mondta boldogan anya. – Hihetetlen.
– A piszkos ribancok élvezik, ha piszkos ribancként kezelik őket. Ezek után visszatérhetsz menedzsernek, aztán lehetsz otthon háziasszony és anya.
– Úgy lesz, ahogy akarod – mondta anya, és odafordult, hogy szájon csókolja Alejandrát.
– Most te is csinálj meg engem!
Alejandra levette a pántot, oldalra dobta, és hagyta, hogy anyám kiszolgálja a punciját. Anya úgy kezdett rajta dolgozni, hogy szopta mint régen, csak most mohó szomjúsággal.
A főnöknő lába megmerevedett, lábujjai pedig begörbültek. Aztán megnyugodott.
– Most már visszatérhet dolgozni – mondta Alejandra elégedetten.
Anya újra megcsókolta, majd felkelt meztelenül, és elindult a fürdőszoba felé, nem tudván, hogy a fia éppen szemtanúja volt ennek az egész eseménynek. Nem tudtam nem gondolni arra, hogy anya mennyire másképp nézett ki, mint amikor először bejött. Korábban ápolt haja most összekuszálódott, egykor elegáns arcát pedig elkenődött smink és izzadság borította. A szája és a szeméremszőrzete körül nedvesség nyomai voltak, valamint a lábán végigfolyt a saját kicsorduló nedve.

Alejandra kinyitotta a szekrény ajtaját, miután anya elment.
– Nyilvánvalóan jól érezted magad – mondta még mindig teljesen meztelenül.
Kiléptem a szekrényből.
– Megtettem. Nem számítottam ilyesmire. Ahogy beszélt. Ahogy mindent csinált. Meg vagyok döbbenve.
– Egy nő aki meztelenül alázatos akar lenni, mint az anyád, ezekkel a tulajdonságokkal születik.
– Igen, gondolom.
Felvette anyu bugyiját az ágyról és felém dobta.
– Neked adom – mondta. – Anyád mindig nekem adja a bugyiját, miután szórakozunk. Tartsd meg emlékül. Ha hazaérsz, szagold meg. Segít majd elcsendesedni, ha megrángatod magad.

Anya 16 óra körül ért haza. Az első dolog, ami eszembe jutott, amikor megláttam, az volt, hogy mennyire jól néz ki a történtek után. Miután letelepedett, lezuhanyozott, hogy ellazuljon és újra megtisztuljon.
Becsuktam a szobám ajtaját és lefeküdtem az ágyamra. Arra gondoltam, hogy édes és gondoskodó anyámat szexuálisan feldúlta a szexi főnöke. Kivettem anyu bugyiját a zsebemből, és először vizsgálgatni kezdtem. Megéreztem az illatokat, anyám használt bugyijának a szagát. Alejandrának igaza volt; anya illata afrodiziákum volt.
Hirtelen megszólalt az ajtócsengő.
Anya kiabált a szobájából a zuhanyozás után. – Édesem! Át tudod venni nekem? Csomagot várok! -
Gyorsan betoltam anya bugyiját a párnám alá, mielőtt leszaladtam volna az ajtóhoz. Ahogy az várható volt, a csomagja jött meg, amit várt.
– Igazad volt! – Kiabáltam, hogy anya meghallja az emeleten. – Neked jött, az a ruha, amit rendeltél!
Visszamentem az emeletre anyu szobája felé, de ő nem volt ott. A másik oldalra nézve láttam, hogy anya a szobámban ül az ágyamon. Fehér fürdőköpeny volt rajta.
Még feltűnőbb, hogy a bugyit tartotta, amit hanyagul a párnám alá próbáltam elrejteni. Az ajka remegett, ahogy közeledtem.
– Soha nem voltál jó a dolgaid elrejtésében – mondta remegő hangon.
– Anya... Nagyon sajnálom...
– Honnan vetted ezt? Honnan!?
Dühös volt, és nem tudtam hibáztatni.
– Kezdem az elejéről – sóhajtottam, mert tudtam, hogy mindent meg kell nyitnom, hogy megértsük egymást. – Láttalak a minap a főnököddel a konferenciaterembe menni. Én... Láttam, mi történt odabent. Amikor elmentem beszélni Alejandrával, elmondott néhány dolgot. És azt mondta, hogy hamarabb véget vet a dolgoknak veled, ha... Tudod... Leselkedek.
– És te? – kérdezte sértett hangon.
– Megtettem. Csak azért, mert apára és a családunkra gondoltam. Sajnálom. Azt hittem, ez az egyetlen út.
Anya összeszorította a száját és nyelt egyet.
– Ne aggódj apád miatt. Ő tud erről az egészről.
A hangja komor lett, és a szavai teljesen váratlanul értek. Szipogott egy kicsit, és visszanyelt egy könnycseppet. De végül úgy tűnt, megkönnyebbült. Mintha örült volna, hogy ezt a titkot levette a hátáról.
– Apa tudja?
– Tud a sötét oldalamról. Az az oldalam, amelyik mélyen alázatos. Az az oldalam, amelyik ezekre a dolgokra vágyik.
– Tud Alejandráról?
– Igen, élvezi a részleteket. Teljes szívemből szeretem az apádat, és ő is ugyanúgy szeret engem. Soha el nem hagyom. De az apád tudja, hogy nem tud mindenben kielégíteni. Tehát megengedi, hogy felfedezzem a vágyaimat, de csak két feltétellel.
– Mik azok?
– Először is, hogy az illető nő legyen. Nem akarja, hogy idegen férfiakkal is lefeküdjek. A második az, hogy... El sem tudom mondani...
– Semmi baj, bármit elmondhatsz.
Anya mély levegőt vett.
– A második feltétele az, hogy a domináns személy lehet egy családtag is, akár férfi, akár nő. Csak úgy kaphatom meg egy másik férfi farkát, ha rokon vagyok vele.
– Mit? – ziháltam.
– Jól hallottad.
Az örökkévalóságnak tűnő csend volt közöttünk, miközben azon gondolkodtunk, mit tegyünk vagy mondjunk ezután. Egyikünknek sem volt fogalma se róla. Ez feltérképezetlen terület volt minden anya-fia kapcsolat számára.
Hirtelen bűntudat kerítette hatalmába.
– Nagyon élvezted nézni ezt az egészet, igaz? Sokkal jobban, mint valaha is beismernéd. Valószínűleg ezért hívott meg először Alejandra.
– Mérges vagy, hogy megnéztem?
Odanyúlt és megfogta a kezem.
– Megértem, miért tetted. Nagyra értékelem, hogy a családunkat egyben akartad tartani. De előbb engem kellett volna megkérdezned, a főnököm helyett.
– Tudom. Sajnálom.
– Ne sajnáld – mondta. – Ez az én hibám.
– Még mindig találkozni fog vele?
– Drágám, muszáj. Ez a függőségem. Apád megérti ezt. Remélem, te is. Alejandra pontosan tudja, hogyan kell kezelni a szükségleteimet, és találkozunk a vágyainkban.
Eszembe jutott valami, hogy az egyetlen kényelmesebb dolog a munkahelyi dom/sub-szexnél, az otthoni. Velem. De leráztam magamról ezt az őrült gondolatot. Azt hittem, soha nem fog megtörténni.
– Értem.
– Ígérd meg, hogy nem ítélsz el emiatt! – kérdezte
k
alf
is
alf
ku
alf
ty
alf
a
szemekkel. – Még mindig az édesanyád vagyok. Nem akarom, hogy bármi megváltozzon közöttünk. Bár én is meztelenül alázatos típus vagyok.
Anya elmosolyodott, és ezen mutatta meg humorérzékét. Örültem, hogy megkönnyebbült, és úgy érezte, megbízhat bennem.
– Csak ha elmondod, milyen érzés volt? – kérdeztem játékosan, majd egy pofont várva.
Ő nevetett. – Arra a 8 hüvelykes pántosra gondolsz?
– Akkora? Jézusom.
Sóhajtott egyet, és lesütötte a szemét.
– Nos, ha tudni akarod, minden másodperc gyötrelmes volt. Éreztem ezt a dolgot a gyomromban. De ugyanakkor bevallom, ez volt oka annak is, hogy olyan keményen élveztem. Soha nem tapasztaltam ehhez hasonlót az életemben... Nem mintha ez a te dolgod lenne.
Mély levegőt vettem azután, amit a saját anyám mondott, és hirtelen újra izgatott lettem.
– Érezted ezt a gyomrodban? Jesszusom... Nem is tudtam, hogy ez lehetséges.
Kinyitotta fürdőköpenye alsó részét, és felém tárta a lábát, felfedve előttem szőrös hüvelyét a tátongó lyukkal. Hüvelynyílása még egyértelműen lábadozott a korábban kapott kemény behatolástól.
– Most már hiszel nekem? – kérdezte szélesre tárva. – Tudod, normális esetben nem szabadna látnod egy ekkora nyílást a hüvelyemből – még közelről sem. Alejandra tényleg szétszaggatott engem. De a hüvely varázslatos dolog. Vissza fog térni a normális kerékvágásba.
Gondolkodás nélkül odanyúltam, és a hüvelye tetejére tettem a kezem, megtapintottam a szeméremszőrzetét a kezemen, amire hirtelen rácsapott a kezemre, és összecsukta a köntösét.
– Ne nyúlj hozzá – mondta. – Többet láttál már a saját anyádból, mint amennyit egy fiúnak valaha is kellett volna.
Pusztán késztetésből és elfojtott frusztrációimból kifolyólag feltérdeltem anya lábai közé, és kezemmel simogatni kezdtem csupasz combjait, és közben újra kinyitottam a fürdőköpenyét.
Megint megkérdezte:
– Mit gondolsz, mit csinálsz?
– Emlékszel, mit mondott apa a kivételekről? Miért nem velem?
Anya zihált.
– Ezt most komolyan mondod?
– Emlékszel, amikor gyerek voltam; amikor zúzódást kaptam, mindig megcsókoltad, hogy jobban érezzem magam? Nos, most szeretném viszonozni a szívességet.
Ezzel a kezeimmel szétválasztottam a lábát, közvetlenül az arcom előtt tárva fel a hüvelyét. Csókokat kezdtem ültetni az ágyéka köré, majd a nagy csiklójára, és éreztem a szeméremszőrzetét az arcomon. Egy pillanatra jól megnéztem. A puncijának hosszú barna ajka volt, de belül élénk rózsaszínű, és még mindig nagyon nedves volt.
És ekkor megtettem: beledugtam a nyelvemet. A nyelvemen végig éreztem hüvelyének nedvességét és puha húsát. Nedvessége beszivárgott a számba, ahogy elkezdtem szívni, és éreztem a szeméremajkak és a csikló vastag méretét az ajkamon. Hallottam a nyögését, és minél erősebben nyögött, annál erősebben szívtam és forgattam a nyelvem.
Ez jó 10 percig tartott, amikorra teljesen felálltam. Éreztem, ahogy kezei a hajamon siklanak, és éreztem, hogy teste mocorog, ez csak fokozta a vágyat, hogy a kedvében járjak. Szerettem, és akartam csinálni. És szerettem azt, hogy ő is szerette. Éreztem, hogy a lábai feszülni kezdenek, ahogy visszafektettem az ágyamra, és szorosan megszorította a takarómat – felnyüszített.
A hüvelyéből hirtelen folyadék ömlött a számba, miközben hangosan sikoltozni kezdett. Ugyanolyan sikoly hallatszott a szállodában is, csak még hangosabban.
Felnéztem, és láttam, ahogy ott feküdt boldogan. A köntöse szinte teljesen nyitva volt, és jól láttam a jobb mellét, a nagy barna levegőbe meredő mellbimbóját. Hirtelen felült, és összecsukta köntöse felső részét. Zavartnak tűnt, ahogy csendben ült, miközben vártam, hogy mondjon valamit.
– Most mennem kell – mondta zavarodott arccal, mert nem tudta elhinni, mi történt közte és fia között.
Felállt, és teljesen bekötötte a köntösét, mielőtt elhagyta a szobámat, és visszament a sajátjába.

A családunk aznap este úgy vacsorázott, mintha minden hétköznapi lenne. De ez volt az első vacsoránk, ahol tudtam az anya és apa közötti tiltott titokról.
Utána elmosogattam, mielőtt visszamentem a szobámba laptophoz, míg a szüleim szokás szerint a nappaliban nézték a tévét.
Később kopogtatást hallottam az ajtómon. Anyám kérdezte, hogy bejöhet-e.
– Szia – mondta, és ugyanoda ült az ágyamon, mint korábban. – Szerettem volna beszélni arról, ami történt. Nézd, tudom, hogy mindketten élveztük, de ez nem változtat azon a tényen, hogy nem volt helyes. Csak azért, mert ismered a sötétebb oldalamat, ez nem jelenthet neked teljes hozzáférést a testemhez. De...
A hangja elcsuklott, és még soha nem tűnt ellentmondásosabbnak.
– Igen? – kérdeztem, és próbáltam kipréselni belőle.
– Beszéltem erről az apáddal. Mindent elmondtam neki.
– Tényleg? Mikor?
– Nem is olyan régen. És azt javasolta, ha érdekel, segíts a szükségleteimben. Apád szerint ez a legjobbat hozza ki belőlem.
Nyeltem egy nagyot.
– Hogy érzel ezzel kapcsolatban?
– Ma megsemmisítettél. Ennek soha nem lett volna szabad megtörténnie. De olyan volt, mint a mennyország.
– Én is nagyon élveztem.
– Apró lépésekkel fogunk haladni. Oké? Apránként intézzük a dolgokat. Ha minden sikerül, talán megfontolnám azt az ötletet, hogy a meztelen alázatos szolgád legyek, de csak amikor itthon vagyunk. Tetszik neked ez az ötlet?
Odahajoltam és szájon csókoltam. A szája kinyílt, és mindketten a nyelvünket használtuk. A szája olyan puhának és melegnek tűnt, mint a hüvelye, de az tette annyira mássá, hogy éreztem, a nyelve egy rövid pillanatra átremeg az enyémen. Hirtelen megszakította a csókot, és döbbenettel és hitetlenkedve nézett rám.
– Később folytatjuk ezt a beszélgetést... – mondta komoly hangon, miközben kiment a szobámból. – Kérlek, ne említsd ezt többször. És ne beszélj többet Alejandrával. Megbeszélem veled a dolgokat, ha készen állok, oké?

Folyt. Köv.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.53 pont (107 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
2023. április 24. 09:37
#17
Gratulálok. Tetszik a történet és aránylag szép munka a fordításod is. Nagyon nehéz a tipikus amerikai gondolkodásból teljesen magyarossá alakítani egy történetet.
1
didide
2023. április 17. 13:09
#16
Nagyon izgató
1
papi2007
2023. április 9. 17:53
#14
Ez nagyon jó történet, régen olvastam hasonlót, kérlek folytasd. 
1
veteran
2023. április 9. 02:31
#13
Kíváncsian várom a folytatást.
1
p
papi
2023. április 7. 15:24
#12
Szeretném azt hinni, hogy egy jó kis történet bevezetését olvastam.
0
Fluxus
2023. április 7. 13:54
#11
Tetszik a történet.
1
gyuri0926
2023. április 7. 10:37
#10
Nem értem miért pontozták le, én elélveztem rajta. 
0
salsa
2023. április 7. 07:55
#9
"nem tudtam eldönteni, hogy férfi, vagy nő a mesélő". Nekem pont ez a sokáig tartó bizonytalanság tetszett meg benne, mikor fordítottam. A mesélőnek még neve sincs.  A két rész egyben "túl hosszú" lett volna. Ezt gyakran megkapom. A második rész már konkrétabb lesz. A többi észrevételeddel egyetértek. Semmilyen szinten nem beszélem az angolt, nem profi fordító vagyok, csak egy amatőr. Ha becsúszok egy általam elvárt szint alá, akkor leállok.
1
Ez egy válasz doriangrey 2023. április 6. 23:42-kor írt üzenetére.
genius33
2023. április 7. 05:35
#8
Nekem bejött 🙂 Tetszik a történet. 
1
doriangrey
2023. április 6. 23:42
#7
ez lehetne egy nagyon jó sztori, de van pár alapvető hiba.. Kb a feléig nem tudtam eldönteni, hogy férfi, vagy nő a mesélő. Érdemes figyelni erre is, akkor is, ha az eredeti történetben is így van. Nyugodtan bele lehet és kell is javítani, ha észreveszed. Illetve a fordítás után hagyd pihenni pár napot és után újra olvasd át, észreveszed a mondatfűzés problémáit, hogy hol kell finomítani és magyarosítani a nyers verziót. Hacsak nem vagy szinkrontolmács. De nem vagy az. 🙂 
2
t
tomi19
2023. április 6. 20:51
#6
Nagyon izgalmas volt el olvasni ,ment a kedvencek közé.
2
lelkes
2023. április 6. 19:21
#5
Ez egy nagyon jó történet. Izgatottan várom a folytatást.
 
1
sportyman (alttpg)
2023. április 6. 11:10
#4
Méltatlanul kapott alacsony pontszámot a fordítás. Lehetne magyarosabb a gondolatfűzés, ez a gyengéje. Maga a szituáció nagyon izgató.
0
M
Málna
2023. április 6. 11:03
#3
Jó sorozat lesz és nagyon jó a fordítás is. Szép munka!
0
j
joco610920
2023. április 6. 10:05
#2
Tetszik,várom a folytatást 🙂
1
T
Törté-Net
2023. április 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1