A+ A-

A harag gyönyörtánca

Összevesztem anyámmal, haragudtam én mindenkire akkor. Fájt a lét és üvölteni tudtam volna a kíntól. Haragudtam szerelmemre is, hiszen a minap nem adta meg nekem a testi gyönyör kéjét. - bár tudtam ő nem tehet semmiről; mégis... Hiányérzet tombolt lágyékomban és harag a szívemben. Nem tudtam, mit kezdjek az érzéseimmel...
Bekapcsoltam a rádiót és a leghangosabbra tekertem a pótmétert, hogy a zene lágy extázisba taszíthasson. A tánc, a dübörgés mindig elvette az eszem, nem figyelek senkire és semmire, mikor meghallok egy dallamot. Szinte fülrepesztő volt a zene, nekem mégis gyönyört és megnyugvást adott. Gondolataim elhagytak, tudatalattim is csak a dob vad táncára figyelt.
Örömömet egy lassúbb szám csitította. Leültem, hogy pihenjek egy kicsit. Ekkor megláttam magam a hatalmas tükörben, ami a szobám ajtaját díszíti. Figyelmem hirtelen a pólóm alatt ágaskodó mellbimbóimra terelődött. Majd egy újabb vad ritmus hangzott fel a rádióból. Szinte éreztem, ahogy a zene átjárja a testem, és teljesen beindulok. Végigsimítottam pólón keresztül a követelőző bimbóimon... Még erősebben kívánták az érintést és nem álltam ellent a kísértésnek.
Figyeltem magam a tükörben és visszazuhantam a zene bódító hangjai közé, ahol megszűnik számomra a tér és az idő. Lassan újra táncba kezdtem, de a simogatást nem hagytam abba egy percre sem. A tükörben figyeltem magam, ahogy lassú sztriptízbe kezdek. A pólómat felhúztam addig, hogy éppen látszanak a melleim alsó halmai majd háttal táncoltam tovább.
A kezeim a testem minden porcikáját bejárták, lassan érintettem meg a legféltettebb tájaimat és finoman simítottam meg a csupasz szeméremdombomat ruhán keresztül. A testem azonban többre vágyott... Érezni akartam a bőrömön saját érintésemet...
A csábításnak engedve letoltam a nadrágomat és úgy táncoltam tovább már az ágyon. Letérdeltem és levettem a pólót is. Érintésemre még keményebbé váltak a bimbók, s a másik kezem most már az ölem felé kalandozott. Vágytól remegő pinusomat gyengéden simogattam a bugyin keresztül, majd egy mozdulattal attól is megszabadulva teljes meztelenségben élveztem a táncom. A tükörben láttam minden porcikámat, a melleimet, ahogy izgatóan ringanak a zene ritmusára, a csípőm, ami úgy tekerőgőzött, mint a kígyó és puncimat, ami a bódulattól már nedvesen csillogott, mint a harmatcseppes rózsa.
Lassan a hátamra ereszkedtem, és úgy simogattam tovább magam a zenére. Mellbimbómat finoman csipkedtem, dörzsöltem, majd ezt a játékot megunva, lassan elindult kezem más tájak felfedezésére. Elértem szeméremdombomat, ami teljes csupaszságában kínálta fel magát izgatott kezemnek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2016. 03. 8. kedd 07:56
Élethű.
#10 papi 2016. 03. 2. szerda 19:30
Egész jó
#9 A57L 2013. 12. 18. szerda 06:15
Nem rossz.
#8 sihupapa 2008. 11. 26. szerda 19:40
!!!!!!!!
#7 JoPe 2003. 05. 5. hétfő 14:30
Szep story, el tudtam kepzelni ay egeszet.
#6 strogg 2003. 02. 11. kedd 21:18
Szép történet.
Biztos vagyok benne, hogy ez nem kitalált. Túl életszerû. Leányok hajrá! Lehet kipróbálni. :)
#5 sefi 2002. 09. 7. szombat 15:40
Vizuális alkat vagyok, úgy éreztem mintha előttem játszódott volna le, ez a nagyon is hitelesen leírt történet!
#4 Ewok 2002. 09. 3. kedd 15:10
Egy kifinomult lelkületű puncikotró önvallomása.
#3 cacacu 2002. 09. 2. hétfő 19:57
szep munka
#2 nOSP 2002. 09. 1. vasárnap 17:01
/b Gyönyörű..Láccik hogy igaz 10pont!!
#1 Törté-Net 2002. 09. 1. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?