Álmaim ha valóra válnak…

Szavazás átlaga: 8.86 pont (125 szavazat)
Megjelenés: 2022. augusztus 23.
Hossz: 33 268 karakter
Elolvasva: 2 626 alkalommal
Fordítás (Ne kérd, hogy folytassam...)
Eredeti történet
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Anyámnak van egy 5 évvel fiatalabb húga, Carol néni. Olyan, mint egy szépségkirálynő, vagy filmsztár, amióta eszemet tudom, ő a kedvencem. üde, állandó része. Elevenen él bennem, ahogy mindennap játszik velem, vagy faggat az iskoláról, a barátaimról. Mihelyt felnőttem, komoly merevedési problémákat okozott, hacsak rá gondoltam a gyönyörű testét kiemelő ruháiban. Ő szívem szépségkirálynője, csodáltam a testét, amelyből sokat engedtek láttatni szexi ruhakölteményei. Az iskolai lányokkal ellentétben az általa kedvelt szűk ruhákat kitöltötték gyünyörű mellei.

Amint lehetőségem nyílt a PlayBoys-t bújni (ez már több éve történt), a női idomok szépsége iránti érdeklődésem csak fokozódott. A magazinban minden nő csábítóan üde, a mellek, lábak, seggek és feszes csípők mind-mind csak növelték imádatomat a nők, a női idomok iránt. Könnyedén képzeltem a nénikémet a magazin modelljei helyébe, mert olyan bájos arca, gyönyörű alakja és termete van, hogy bármelyikük helyébe léphetne a magasságával, hosszú lábaival, íves csípőjével, karcsú derekával és nagy, hamvas melleivel. Akkoriban semmit sem tudtam még a méretéről, csak annyit, hogy nagyok és tökéletesek. Csupán a feneke felért egy műalkotással: feszes és telt. Bármit viselhetett, úgy viselte, mint egy istennő, lehetett az farmer, rövidnadrág, vagy bikini. Persze a rövidnadrág és a bikini emelte ki legjobban a hosszú, sima lábait. Nem is kell mondanom, ha csak a közelében lehettem, állandó merevedésem volt.

Így, amikor anyám megkérdezte, hogy csatlakoznék-e hozzájuk az egy hét múlva esedékes 4 napos hajóútra, mint Carol néném partnere, azonnal igent mondtam. Nem tudom, hogy nem vágtam-e rá túl gyorsan, vagy túl izgatottan az igent, de igazából nem is érdekelt.

Szüleim és Carol néni a vőlegényével, már hónapok óta tervezték ezt az utat. Eredetileg azért jelentkezett, hogy elmondja, ő és Brad felbontották az eljegyzésüket, mert a férfi megcsalta egy munkatársnőjével, aki – mint később kiderült – egy irodai kékharisnya volt. Semmiben nem hasonlított Carol nénire, de így ez a veszteség végül is az én nyereségem lett. A néném telefonált, hogy kimentse magát a kirándulásból, mondván, semmi kedve, és nem akarja a gyertyát tartani a szüleimnek. De anyám meggyőzte, hogy jöjjön csak és javasolta, hogy én legyek a partnere az úton. Így kerültem bele a történetbe és a kirándulásba.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 16 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.86 pont (125 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!