A+ A-

Van másik...

Csodás nyári reggelre ébredtem. Mellettem az ágy szokás szerint üresen. Amióta elköltöztem otthonról, ismét magányosan teltek napjaim. Szüleimmel jóban vagyok, és nem csak havonta egyszer hívom fel őket, de nem maradhattam otthon. "Van más." Ez a két szó tönkretett több mint tízévi barátságot, két éves tomboló szerelmet, és valószínűleg az egész életem. Azt hittem örökké boldogok leszünk, és soha senki nem szakíthat el minket egymástól, de tévedtem. Nem haragudtam Krisztára, hiszen ismerem elég régóta, és tudom, hogy könnyen lehet befolyásolni. Ráadásul ismerem annyira magamat, hogy tudjam, az életem egy nagy rakás szerencsétlenség. Ez a két év volt életem legboldogabb két éve, és kész, vége.
Egy osztálytársamnál rendezkedtem be, - akit Bélának hívtak - amolyan albérlőként, csak én ingyen laktam nála. Gyakran tréfálkozott velem, hogy ha lányokat hozok fel, és nem bírok velük, nyugodtan szóljak neki. Erre azt mondtam, hogy inkább adja ki a másik szobát egy főiskolás lánynak, mert előbb úgyse lesz itt lány. Majd meglátja - mondta. A nyáron egyszer-kétszer hazalátogattam szüleimhez, de Őt egyszer sem látogattam meg. Részben magam miatt, részben kettőnk miatt. Nem tudtam volna mit mondani, és reménykedtem, hogy talán a régi barátság még helyrejöhet, de tudtam, hogy ehhez idő kell. Gyorsan elment a nyár, én pedig különböző alkalmi munkákból tartottam fenn magam. Bélán kívül szinte senkit nem ismertem a városban, a volt osztályom igen gyorsan szétszéledt. A szokásos állapot ismét beállt: nincs nő, nincs sírás. A csalódást már elfelejtettem, de Krisztát nem bírtam. Egy igaz szerelmet csak egy másik bír feledtetni. Jött az ősz, lapozgattam az újságot, és megláttam a hirdetést: "Albérlet főiskolás lányoknak", mellette pedig az ismerős telefonszám.
- Öreg, csak kiadod azt a szobát? - kérdeztem.
- Ja, ha már ingyen laksz itt, kell a pénz. - tudtam, hogy nem gondolja komolyan, hiszen szívesen látott, és nem volt rászorulva a pénzre.
Egy hét múlva jelentkezett is egy lány. Nem voltam "otthon", épp munkát kerestem. Mikor hazaértem, Béla megkérdezte:
- Na mi van?
- Lehet, hogy meglesz. Azt mondták pont egy fiatal műszerész kell nekik, aki mellesleg szép, okos, kedves, és szerény. Délután visszamegyek.
- Akkor jó. Képzeld, lakótársad érkezett.
- Ha már így mondod, biztos csodálatos lehet. - mondtam, enyhe mellékzöngével.
- Nemsokára visszajön, ismerkedj vele. - Bementem a szobámba, majd fél óra múlva átmentem az enyémmel szomszédos szobába. A látvány szinte sokkolt. A lány tőlem kicsit alacsonyabb volt, vállnál tovább érő aranyszőke hajjal, gyönyörű tengerkék szemekkel. Teste tökéletes volt, karcsú, de formás, ott kerek, ahol kell, mindezek tetejébe egy kis short, és egy top volt rajta, melyek nem sokat takartak formás combjaiból, és dekoltázsából. Bőre szeplőtlen, enyhén barnult, de nem agyonszoláriumozott. Azt hiszem, erre mondják, hogy álomnő, hiszen az ember csak álmodni mer ilyen nővel, és álmaiban mindig is ilyen nőre vágyik.
- ööö.. Szia. - kezdeményeztem nem túl megnyerően.
- Szia. Te vagy a másik bérlő, ugye?
- Mondhatjuk. Viktor vagyok.
- Én meg Judit. - odajött hozzám, és két puszit nyomott az arcomra. Szinte elolvadtam, az agyam pedig leblokkolt. Nem éreztem ilyet Kriszta forró csókjai óta, és ezek csak puszik voltak. - Ha már ugyanott lakunk, jobban meg kéne ismerkednünk, nem? - folytatta.
- ööö.. de igen - mondtam. Nem voltam hozzászokva az ilyen gyors ismerkedéshez.
- Ma este valami program?
- Jó ötlet. - az órámra néztem. Francba, elkések a meghallgatásról - Bocs, most mennem kell. - mondtam, és elsiettem.
Mondanom se kell, nem igazán tudtam másra gondolni, és szétszórtságom nem győzte meg potenciális főnökömet, egy "jöjjön vissza egy hét múlva" szöveggel elküldött. Nem is bántam, siettem Judithoz. Elgondolkodtam, hogy tulajdonképpen néhány órája ismerem, de már mit meg nem teszek érte. Mikor hazaértem, épp Bélával beszélgettek, így félrevonultam a szobámba, és ledőltem az ágyra. Fáradt voltam, és kicsit elbóbiskoltam, azonban arra felriadtam, hogy Judit leült mellém az ágyra.
- Nos, hová szeretnél menni este? - kérdezte.
- Hát, nem is tudom. Szeretsz csak úgy sétálni?
- Aha. Legalább megmutatod a várost.
- Oké - ismét végigmértem. Lenyűgöző látványt nyújtott. Időközben felvett egy lazább ruhát, ami szinte egész testét elfedte, de így a titokzatossága izgatott fel. Felültem az ágyon, ő pedig közelebb ült hozzám.
- Mindig ilyen gyorsan megy az ismerkedés? - kérdeztem, egész közel hajolva az arcához.
- Legtöbbször igen, elég közvetlen lány vagyok - válaszolt suttogva. Nem tudom miért, de úgy éreztem, most vagy soha, és megcsókoltam. Nem ellenkezett, sőt átölelt, és egyre szenvedélyesebben csókolt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 feherfabia 2016. 04. 24. vasárnap 08:11
Tetszett!
#12 A57L 2014. 08. 31. vasárnap 09:25
Ez nem tetszett annyira.
#11 listike 2014. 07. 4. péntek 09:34
Kedves történet.
#10 papi 2013. 04. 15. hétfő 12:03
Én is ilyen lakótársra vágyok
#9 lessstat 2003. 05. 7. szerda 10:13
Cirka fél napos ismerettség után olyat mondani egy nőnek, hogy "ilyen lányt soha nem tudnék elhagyni"... ráadásul amit erre válaszolt. Emberek ÉBRESZTŐ!!! Aranyos, kedves próbálkozás, de mindent egybevéve szánalmas ábrándozás. Én is ebben reménykedtem, mikor szakított velem a barátnőm, csak nem írtam le, hanem logikusan végigondoltam a dolgot.
#8 TheChronic 2003. 05. 6. kedd 13:25
Na ilyen sincs.Magánvéleményem,de lúzer dolognak tartom,hogy még azt is elmondja az új csajának,hogy nyalta a régit...pff...másrészt ilyen kb.Beavis&Butthead-szintű válaszokkal igen hamar elvette volna a csaj kedvét a barátkozástól.
Egyébként biztos jó a történet,bár én az idöbeli ugrások ellenére kissé sablonosnak tartom.
#7 Hami 2003. 05. 5. hétfő 23:56
Dramai, csodalatos, es nekem kifejezetten teccik hogy nem csak ok egy nap osszejonnek es masnap leteperi a csajt sztori hanem meg az idoben is ugrik. Szerintem nagyon jo 10/es.
#6 Lacc 2003. 05. 5. hétfő 23:13
Szerintem aranyos tortenet.10/es mindenkeppen.
#5 Cloonee 2003. 05. 5. hétfő 22:52
Valahogy hosszabbat vártam a bevezetés után, csakis ezért 9 pont.
#4 lucien 2003. 05. 5. hétfő 19:42
Mindenféle nő létezik, ez a mi szerencsénk... :)
Kedves történet, tőlem is megkapja a 10 pontot.
#3 Tiger-T 2003. 05. 5. hétfő 18:16
Azt hittem drámának indul, de egész jó kis történet kerekedett belőle. Lehet, hogy incsnek ilyen nők, de ahogy füles leírta, fantáziálni szabad. Tesszük is... :-)
#2 Teknösbika 2003. 05. 5. hétfő 09:59
szép, kedves történet, megérdemli a 10 pontot, mert ha leszámítjuk azt a tényt, hogy ilyen nők nincsenek, teljesen valódinak tűnik, gratula az írójának
#1 Törté-Net 2003. 05. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?