A+ A-

A leleplezés

Gyerekkorom óta, mint sok más fiúnak / férfinak megvolt az a rossz szokásom hogy önkielégítettem. Kamaszkoromban ez intenyívebbé vált. Szereztem kiegészítésül aktfotókat, pornó képeket, és ezek nézegetése közben különösen finommá vált a dolog. Amikor jött az első barátnő, majd a többi, az önkielégítés alig gyengült. A szexképek helyett inkább ismét átéltem velük képzeletben korábbi szeretkezéseinket, vagy olyasmit fantáziáltam velük kapcsolatban amit csak később (mint. pld. csoportszex ) vagy sose (leszbi) valósult meg.
Mikor megnősültem, az első két év gyakori együttlétei eléggé lemerítettek ahhoz hogy gyakorlatilag alig éltem a magányos élvezet titkos örömeivel. Jutka a feleségem az esetem volt magas termetével, hosszú, izmos combjaival, minden nézőpontból izgatóan kerekedő feszes fenekével, viszonylag kicsi, de formás és ami a fő, rendkívül érzékeny cicijeivel. A harmadik évtől kezdve, ahogy csökkent az újdonság varázsa, néha néha rákényszerültem. Vagy nem voltunk elég gyakran együtt (feleségem néha tényleg sokat ügyelt, fáradt volt), vagy valahogy nem volt elég intenzív a szex, lagymatagra sikeredett. Elsősorban a haveri körből sikerült a pornó szakirodalmat frissíteni, és egyre gyakrabban folyamodtam ehhez a kétségkívül pótcselekvéshez.
Történt egyszer, hogy három vagy négy ígéretes nek tűnő, olasz szexmagazinhoz jutottam. Átfutva az anyagot, meg kellett állapítanom hogy sokkal színvonalasabb anyagról volt szó mint az addig élvezett német vagy skandináv kiadványok.. Nagyon jó formájú fiatal kis sötétbarna vagy fekete olasz bigék keféltek egy fiatal fiúval a lehető legváltozatosabb pozitúrákban. Hármas felállások, análszex, spriccelés a cicikre, a popókra, szájba, szóval minden volt ami szem száj és farok ingere.
Ahogy hazaértem rendkívül kellemes meglepetés volt hogy egy cédula talált ott, hogy Juditkám egy pár órára átugrott egy barátnőjéhez. Egyébbbként szerettem otthon találni, de most kapóra jött ez a magány egy kis izgis bűnös tevékenységhez. Nemsokára franciaágyunkon huzogáltam a fütyköst, és mohón elmerültem az egy pasi két nő kombináció kimeríthetetlennek tűnő variációinak a tanulmányozásával. Már túl voltam egy intenyív magömlésen, és már a második fele hajtottam magam, mikor nyílott a hálószoba ajtaja, és belépett rajta Jutka és döbbenten nézte az ágyon szétnyitott obszcén képeket és főleg engem, peckesen felfele álló farokkal. Zavaromban köpni nyelni nem tudtam. Nem hallottam mikor megérkezett. Emlékeztem hogy egyszer kisfiú koromban anyám rajtakapott és mekkora balhé lett belőle. Nagyon megkönnyebbültem, mert Jutka egy perc csend után hangos, de cseppet sem gúnyos nevetésben tört ki. megértést mutatott. Én is nevettem. Hozzámlépett és kérte először hogy mutassam meg azokat a képeket melyek tetszenek, aztán mutassam meg hogy csinálom. Megmutattam, de csak röviden. Megkérdezte hogy van e különbség a vele való együttlét és a maszti között. Elmagyaráztam hogy vele fenséges, nagyszerű, de a magányos öröm valalmi egészen más, és néha az is rendkívül jó tud lenni. Nem őt helyettesíti, hanem kiegészíti. És ami a fő, evvel a más nők iránti vágyaim is biztonságos levezetést nyernek. Rögtön rákérdezett hogy csak mindig szexképeket használok, vagy szoktam e róla is fantáziálni. Rögtön rávágtam hogy persze, ami igaz is volt Láthatóan innentől kezdte rendkívülien izgatni a dolog. Elkezdett faggatni hogy mire gondolok vele kapcsolatban, de rögtön nyomatékosította hogy legyek őszinte, ne próbáljam átvágni. Akármilyen disznóságra gondolok vele kapcsolatban, tessék elmondani, követelte.
Némi habozás után kiböktem, hogy imádok arra gondolni, hogy a fenekébe dugom. Rögtön közölte hogy arról szó sem lehet, de rejszolni szabad erre a gondolatra. "Tovább !" szólított fel: "Úgyis tudom hogy mint minden más férfi rengeteg malacságot fogatsz a fejedben ' Ki vele !" Hirtelen merészre váltottam :
"Egyszer szeretném veled is kipróbálni a gruppenszexet!" Eltűnődött:
"Hát... " kezdte, "és hármasban, négyesben, vagy kivel?"kíváncsiskodott.
"Tőlem lehet ahogy te akarnád. Egy másik pár, ha melletünk szexelne az milyen lenne szerinted?"
"Attól függ, hogy mennyire szimpi, hogy néznek ki. Így előre ezt nem tudom megmondani, de be kell vallanom, hogy már nekem is megfordult a fejemben".
Örömömben a torkomban kezdett dobogni a szívem, mert lett volna egy két jó tippem a gyakorlati kivitelezésre. (Aki kíváncsi az évekkel későbbi megvalósulásra, annak szíves figyelmébe ajánlom a "Jelenetek egy házasságból" I és II részt a gruppen szekcióban. )
De hitvesem a továbbiakban ezt a témát már nem volt hajlandó boncolgatni, viszont további "mocskos" fantáziákat követelt.
"Imádok arra gondolnis hogy te is masztizol. Például itt mellettem !" Tettem hozzá merészen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (112 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 deajk2008 2016. 11. 9. szerda 10:48
nekem tetszik az illusztrált kép... izgató
#15 A57L 2013. 10. 5. szombat 02:34
Egész jó.
#14 papi 2013. 09. 27. péntek 20:58
Nagyon jó
#13 Bikmakkocska 2013. 05. 7. kedd 19:05
Már miért lenne igaz?
#12 sihupapa 2008. 10. 4. szombat 22:12
hát.
#11 kiverecki 2008. 05. 12. hétfő 22:19
EZ a történet igaz? Nagyon jóóóó:D 10 pont.
#10 Hmm 2005. 03. 8. kedd 14:40
Kellemes...Tényleg, jó.
#9 beduin 2003. 04. 28. hétfő 10:56
A Mylord azt lüktette a markomban:10pötty
#8 Thael 2002. 11. 9. szombat 00:42
Kegyetlen. 10-es.
#7 Skiny 2002. 08. 30. péntek 10:56
10-es.nagyon jó!
#6 Pilu 2002. 08. 30. péntek 01:13
Nekem tetszett:)
#5 Vén f@sz 2002. 08. 28. szerda 22:53
Nem lennék kiváncsi.
#4 cacacu 2002. 08. 28. szerda 22:37
szep munka
#3 Ildi 2002. 08. 28. szerda 12:33
hö király
#2 ambrek 2002. 08. 28. szerda 10:24
10 pötty ment.
#1 Törté-Net 2002. 08. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?