Munka után

Szavazás átlaga: 5.62 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2022. március 31.
Hossz: 10 895 karakter
Elolvasva: 426 alkalommal
Végre elérkezett a munkanap vége! Elindulok haza, és tudom, hogy te ott vársz rám. Hazaérek, kinyitom az ajtót, megérzem a finom illatokat. és te elém futsz a konyhából. A nyakamba ugrasz, megcsókolsz, én visszacsókollak. Mondod, hogy mindjárt kész a kaja, de előtte menjek el mosakodni. Előtte még megcsodálom csodás tested, amin top és egy szexi tanga van, plusz 1 kötényke, nehogy összekend a tested, majd gyorsan elmegyek tusolni, hogy friss legyek.

Bemegyek a fürdőbe, levetkőzök, majd beszállok a kádba, letusolok, majd egy picit megtöltöm a kádat és elfekszem benne. Te közben bejössz, mert sejted, hogy pihizek picit. Meglesel, hogy milyen izgató vagyok vizesen, picit be is nedvesedsz a látványtól, majd megcsókolsz, és mondod, hogy gyere, kész a vacsi. Elindulsz kifelé, de közben észreveszem, hogy a tangád már nedves, és ez felkorbácsol engem is. Kiszállok a kádból, megtörülközöm, felveszek egy pólót és egy boxert, majd megyek vacsizni. Megvacsorázunk, segítek lepakolni az asztalról, de azért hagyom, hogy te pakolj a mosogatógépbe, mert azért az tőled szexibb és isteni látvány.
Miután végzel, odamegyek mögéd, átölellek, megcsókolom a nyakad, majd picit hátrafordulsz és csókolózunk. Egyre vadabbul és érzékibben csókolsz, csókollak! Közben felhúzom a topod, simogatlak, a melled, a pocid, majd a puncidhoz is leér a kezem, és érzem, hogy már teljesen nedves vagy. Kívánni valóan nedves!

Miközben simogatlak, lassan az asztal felé vezetlek, de ezt te nem veszed észre. Majd mikor már előtte vagyunk, elengedlek, és finoman az asztalra döntelek, végigfekszel az asztalon a lábaid a földön, és közben csak csókollak. Csókolom a nyakad, a hátad minden egyes porcikáját, nyögsz, és minden pillanatát élvezed.

Elindulok lefelé a hátadnál, a derekad csókolom és harapdálom, a popódat is harapom, közben pedig csodálom, hogy milyen izgató látvány vagy ebben a tangában! Lehúzom a tangádat, majd mikor leért a fehérnemű, kilépsz belőle. Hirtelen végignyalom a puncidat a csiklódtól a popódig. Felsóhajtasz, nyögsz, élvezel szinte. Hirtelen újra és újra és újra megteszem ezt veled, érzed, ahogy a csiklód érzékenyebbé válik, ahogy végignyalok a rajta. Érzed, amint a nyelvem behatol a nedves ajkacskáid közé, és megnyalja a fini szűk bejáratodat! Érzed, ahogy tovább haladok, és ahogy a popód idegvégződéseit nyalogatom, izgatom.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.62 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
2022. április 3. 13:37
#8
Kicsit infantilis, de azért eléri a gyenge közepes szintet. 
1
veteran
2022. április 2. 21:05
#7
Kezdőcske, közepecske.
1
cscsu50
2022. április 1. 14:24
#6
Kicsike, gyengécske, hülyécske.
1
sunyilo
2022. április 1. 12:56
#5
Kocsit hülyécske...
1
Andreas6
2022. március 31. 06:26
#3
Kezecske, arcocska, benned van a makkocska... Kicsit infantilis, de azért eléri a közepes szintet. Legközelebb olvasd át beküldés előtt, mert maradt benn néhány elírás.
1
a
angel234
2022. március 31. 04:03
#2
Közepes lett az első írásod.
1
T
Törté-Net
2022. március 31. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1