A+ A-

Egy bi fiú története egy heteroval

Ez a történet elég régen történt elég kicsik voltunk igazából akkor még felse fogtuk mit csinálunk. Talán 13 és 11 évesek lehettünk én /nem az eredeti neveket használom/ Tibi 13 és Gábor 11. Nagyön közel voltunk egymáshoz talán túlzottan is. Mindent megbeszéltünk kitárgyaltunk és folyton eggyütt lógtunk. Sokszor volt olyan hogy egymásnál aludtunk de nem történt soha semmi jen jelenet. Leszámítva az olyan dolgokat amikkel ökörködni szoktunk játszottunk a farkunk árnyékával meg ilyenek de ennél több nem. Egyik éjszaka viszont elég sokéig beszélgettünk és kipattant az ötlet hogy Te bemernéd kapni a farkam? Vonakodva válaszolt de végülis azt mondta hogy ha én is bekapom neki akkor igen. És én ugyan nem igen mertem megcsinálni de bevállalta hogy majd ő először és én másodszor. Amikor bekapta nem is igen tudom milyen érzés töltött el a szájának a melegsége nagyon jó volt. Majd én következtem.
Kicsit nehezen indúltam neki de végülis sikerül ezt se igazán tudom leírni milyen érzés volt egy farok a számba. /ekkor még csak az enyém kezdett szőrösödni/ De nagyon jó érzés volt. Reggel mintha misem történt volna felkeltünk és teltek múltak a hetek ahogy eddíg. Míg egyik nap azon gondolkodtunk hogy mit csináljunk. És azt hiszem az én fejemből pattant ki az ötlet hogy mi lenne ha mi csinálnánk kártyákat és azokat a dolgokat kéne megcsinálni amit mi ráírunk. Neki is fogytunk erőteljesen vágtuk a papírt hozzá. Mikor felvágtuk a papirokat már csak az volt a kérdés mit írjunk rá. Egyikünkse mert úgy igazán belekezdeni pedig mindketten arra gondoltunk.
Aztán szépen lassan azért el - el kezdtük irogatni. Először a ruhákkal hózd le ezt húzd le azt húzd fe eszt húzd fel azt. Aztán elérkeztünk a lényegig amikor a "szex" részét írtuk különböző szopások hátrahúzva szopás, nem hátrahúzva nyalások /csak farkat/ színtén hátra és nem hátrahúzva és a verések és ezeket eggyütt és kellett csinálni egyszere ketten szopni meg ilyenek. Mikor ezt befejeztük ez még délután volt vártuk az estét kicsit bicikliztünk szórakoztunk a kártyákat persze eldugtuk más elől. És eljött a vátva várt pillanat. Este van Nálunk aludtunk szülők mindenki már lefekudt tök csend lekapcsoltuk a szmítógépeket. Majd jött a kérdés hogy mit csináljunk. Javasoltan próbáljuk ki a kártyákat. Ő belement és elővettük őket majd jól összekevertük és megtörtént az egyik húzás. És addíg huzogattunk kártyákat amíg meg nem láttuk egymás farkát amikor az szabadon volt akkor lehetett végrehajtani a dolog szexes részét. Mikor kihúztam az első olyan kártyát amire szopás volt írva egy pillanatra megrökönyödtem és erős szivdobogásom lett. Nem azért mert irtóztam volna tőle nem egyszerűen izgultam.
Majd leszoptam nagyon jó érzés volt nem volt nagy farok de szép formás volt és jó íze volt nagyon. A szopás nem tartott sokáig csupán néhény 30 - 40sec ig de nagyon jó volt. Majd ő következett. Amikor leszopott az valami fenséges érzés volt színte leírhatatlan és ahogy nyalta a farkam eszméletlen érzés volt. Én nagyon szeretek szopni nyalni a mai napig is. És így kártyáztunk azt hiszem olyan 3 órén keresztül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.16 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 isti1964 2012. 01. 29. vasárnap 19:06
Nekem is hasonló képen kezdődött.
#5 biecho@freemail.hu 2008. 10. 26. vasárnap 09:26
tetszik!
#4 firstex 2005. 02. 2. szerda 15:00
Szívesen barátkoznék veled.
#3 Kovi Tomi 2003. 01. 20. hétfő 04:35
Tibi 13 és Gábor 11.
Jelenleg 18 éves vagyok gábor 17
????????????????
A fenit történet 100%-ig igaz csak a nevek mások!!!/ ??????????????
:-((
#2 tuti 2002. 08. 31. szombat 04:00
jó a sztory, csak kissé összecsapott...
#1 Törté-Net 2002. 08. 4. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?