A+ A-

Két szent

Már az összeismerkedésünk is különleges volt. Egyik este elmentem egy haveromhoz, és megkérdeztem, tud - e valamit a Tündiről. Később bementünk a szobájába, úgy gondoltam, azért, hogy felhívja az osztálytársát az előző évi ballagási beszéd ügyében. Elővette a telefonkönyvét, tárcsázott, köszönt, és a kezembe nyomta a kagylót. Ekkor a Vince helyett egy nevető lányhang üdvözölt...
...akivel másnap kilenc órát beszélgettünk egyhuzamban. Ekkor nyerte el igazán a tetszésemet ez a lány. Kedves, aranyos, szép és szexi. Ennél jobbat kívánni sem nagyon lehet. Már több kapcsolatom is volt, de még idáig nem az volt a jellemző, hogy már az első napon a szexről beszélgessünk. Ráadásul a kutyája se semmi. Kapot egy plüsskutyát a kutyus, hogy legyen játszótársa. Az igazi kutya persze kicsit másképp értelmezte a dolgot. Szuka. A szemünk láttára rámászott a plüssre, és elkezdte alaposan dörzsölni a csiklóját. Pár perc múlva már olyan merevek voltak a hátsó lábai a masztitól, hogy bicegni is alig tudott. Mi persze jót mulattunk ezen.
Eltelt kilenc nap, eljött egy hétfő. Fura egy napnak ígérkezett. Délelőtt érettségit írtam, és délben vígan mentem haza, mert egész jól sikerült. Délután találkoztunk a Tündivel. Semmi nem történt még közöttünk addig a napig. Úgy gondoltam, nem fogom elsietni a dolgot: a zongorakoncert után, amikor eljön hozzánk, majd jó alaposan megmasszírozom. Többet úgysem engedne meg - gondoltam.
Megvolt a koncert, és ha nem is a legjobban, de egész jól sikerült az is. Elindultunk haza - és ekkor derült ki, hogy ő valamiért hazamegy. Le voltam taglózva, hogy még a masszírozástól is megfoszt ez a piszok sors... De azért hazakísértem. Az első meglepetés az volt, hogy a kapuban nem elbúcsúzni akart, hanem azt kérdezte, bemegyek - e.
Egész sokat beszélgettünk erről - arról, és elmeséltem neki egy szado - mazo történetet is. (A dolog apropóját az adta, hogy nyakörvnek nevezi azt a nyakéket, amit akkor is viselt.) Aztán nemsokára jött a szóbeli szivatás is. Mondott nekem valamit róla az én Máté barátom, és a Tündi ezt szerette volna megtudni. Én azonban kértem tőle valamit cserébe.
- Na, mondd meg! - nézett rám mosolyogva.
- Mit adsz érte? - kérdeztem tőle.
Kicsit talán zavarba jött, vagy szégyellte kimondani? Nem tudtam, mire gondol vajon, így hozzátettem:
- Na, ne gondolj nagyon extrém dolgokra, csak ajánlj fel valamit és kész!
Egy kicsit habozott.
- Deee... nem tudom, milyen lenne... - mondta kissé zavartan. Persze ezzel inkább engem hozott zavarba. Vajon mire gondolt? A csókra? Hogyhogy milyen... Vagy talán a szeretkezés merült volna fel benne ilyen hamar? Netán a járás?... Nem tudtam eldönteni.
- Hogyhogy milyen?
Nem tudtunk zöld ágra vergődni. Megbeszéltük viszont, hogy sötétedéskor elmegyek. Már majdnem teljesen besötétedett, ezért úgy gondoltam, lépnem kell. A kezembe vettem hát az irányítást.
- Nem fogod kitalálni? - kérdeztem utoljára.
- Nem - mondta egyszerűen, mert látta, hogy felállni készülődök.
- Jól van. Akkor állj fel.
Kicsit kérette magát, de hamarosan felállt a hintaszékből.
- Semmi tipp?
... - azaz csönd. Elnézett mellém, le a földre. Arra gondoltam, talán a csókon jár az esze. De én azt, ott semmiképpen nem akartam. Mögéálltam hát.
- Még mindig nincs semmi ötleted?
Még rosszallóbb volt az arca, de mit volt mit tenni, folytattam. Rátettem a vállára a kezem, és alaposan elkezdtem masszírozni.
- Hmmm, ez jóó - mondta, a hangja jóleső érzést fejezett ki. - Ne vegyem le a felsőmet? - A farmerdzsekire gondolt, volt még alatta egy póló, így aztán mindenféle álszent herce - hurca nélkül belementem.
Folytattam a masszírozást, többször végiggyúrtam az egész hátát. Persze kicsit közel álltam, így leginkább oldalt masszíroztam, ha lent voltam, a bordáit. Egyszercsak a derekára "tévedt" a kezem, és ott is alaposan gyúrni kezdtem. Nemsokára azt vettem észre, hogy egy kicsit megemelkedett a teste. Ettől a mozdulattól vezérelve benyúltam a pólója alá, és úgy folytattam a dereka masszírozását. Hallottam, ahogy sóhajtott egyet. Ekkor már tudtam, jó úton járok.
Hamarosan a hasát kezdtem el masszírozni. A pólója ekkorra már egészen felgyűrődött. Simogattam, gyömöszöltem felváltva azt az édes kis hasát, és észrevettem, hogy a vállaival a mellkasomnak dőlt. Így aztán elkezdtem a köldöke körül körözni, és éreztem, ahogy túl az egyre mélyülő sóhajokon egyre inkább feszeng, mozogni kezdett, egy ütemben a kezemmel, lassan, fel és le, fel és le...
Ekkor egyszerre két problémával kerültem szembe. Az egyik: merre tovább? Némi felfedezőút után azonban ezt eldöntöttem. A másik "prózai": kezdtem nem elférni a nadrágomban. Kicsit hátra kellett hát nyúlnom egy kis igazításra.
Elindultam - felfelé. Vissza - visszatértem ugyan a hasára és a köldökére, mégis egyre inkább ostromoltam a - melltartóját. Ezzel egy külön fejezet nyílt az estében.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 11. 9. csütörtök 05:38
listike kitett magáért. Nem rossz ez, csak folytatni kellene. Hogy hogyan jönnek ide a szentek, az nem világos.
#10 listike 2014. 09. 24. szerda 06:20
Ez kaka.
#9 Starsky 2002. 08. 1. csütörtök 09:32
Egész jó, nekem is tetszik. Lesz folytatás?:)
Az az "elfogyó kéz" tényleg komoly ;))
#8 Dezso 2002. 08. 1. csütörtök 08:47
Nekem tetszett, foleg amikor "elfogyott" a keze! :-)))
#7 Cuz 2002. 07. 28. vasárnap 23:11
Nagyon gyenge....mi volt ebben jó???Szerintem egy mese is izgisebb...1 pont is sok érte...
#6 NoZo 2002. 07. 28. vasárnap 14:05
1szeruen szuper! Johetne folytatas is...
#5 Atlantic 2002. 07. 27. szombat 21:41
Kössz :) Egyébként lehetek sima Atlantic?
Vikiy: Történt ez meg az... ;o)
#4 Vikiy 2002. 07. 26. péntek 19:44
nagyon jó,lesz folytatás?pl.később vagyis máskor mi történt??
#3 Method 2002. 07. 26. péntek 05:04
: )))
Tetszett. Határozottan tetszett.
#2 Rocko 2002. 07. 25. csütörtök 09:13
;)
#1 Törté-Net 2002. 07. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?