A+ A-

Az első közös nyaralásunk 1. napja

Nemrégen a legjobb barátnőmmel mentem nyaralni. Hogy miért is? Egyrészt, mert ő elveszítette a családját autóbalesetben, a pasija meg nős, másrészt, mert egy kis szabadságra vágytam. Siófokra mentünk, az én autómmal, az én nyaralómba. A kégli elég pazar, 4 hálóval, biliárd teremmel, kandallóval, csocsóval... de nem is ez a lényeg. Már délután volt, mire kipakoltunk, és berendezkedtünk, hiszen ottlétünket 2 hétre terveztük. Szóval szép lassan teleraktuk a szekrényeket. Aztán mondtam K - nak, hogy menjünk le a partra sétálni és kajálni valamit, mert éhen halok. Az első utcában van a nyaralóm, így nem sétáltuk le a lábunkat. Alig lézengtek emberek az utcán. Talán mindenki vacsorához készülődött. A helyi PizzAttilánál ittunk egy bambit, és nézelődtünk. Egész jó volt a felhozatal. De nem itt akartunk vacsorázni. Odajött hozzám egy srác, és elkezdett poénkodni. Aztán közöltem vele, hogy még mindíg meg van a száma, és majd talán 1x felhívom. Ő meg csak nézett bambán. Persze elmagyaráztam neki, hogy egyszer beült mellém tesztvezetésre, és akkor kikezdtem vele, onnan a szám, és hogy azért nem ismert rám, mert úgy 40 cm - el rövidebb a hajam, és alig ruha fedi a testem. Szóval leráztam a srácot se perc alatt, mert már mehetnékem volt nagyon. K. is türelmetlenül toporgott mellettem. Aztán, mikor a srác telefonszámát nem fogadtam el, folyamatosan lökdösött. Tudtam, hogy tetszeni fog neki, de elég gizda volt a srác, és ezt nem csípem. Hazaugrottunk az autóért, és tovaröppentünk a következő étterem felé. Berendeltem csomó finomságot, mert megígértem Knak, hogy a 2 hét alatt felhízlalom törékeny kis testét. Aztán egymás tányérjából kóstolgattuk a finomságokat. Közben érkezett egy társaság: 3 fiú és 1 lány. Nem derült ki, hogy ki - kihez tartozik, így csak próbálkoztunk. Elkezdtük etetni egymást az asztalon át. Majd K átült a mellettem lévő székre. Az asztalon rövid terítő volt, így a fiúk simán beláthattak a mininkbe. Egész jól szórakoztunk. Közben egyre több asztaltól kezdtek minket bámulni. De ez cseppet sem zavart, hiszen soha többé nem látom majd ezeket az embereket. Knak kilógott a melltartója a topból, én pedig odanyúltam, és megigazgattam.
Szép, lassú mozdulatokkal, cseppet sem titkolva, hogy ujjaim végigfutottak a mellén. Aztán megkérdeztem tőle, neki melyik fiú tetszik. A szőkét választotta. Hiába, sose tudott jól választani.
Abból a fiúból max a szüzességet tudtam volna kivenni. Összesen lehettek úgy 20 - 22 évesek, mi meg már elmúltunk 26. Örültem is, hogy enyém lehet a barna hajú. Még a tekintete is tüzelt, s hívogatott. Aztán leszedték az asztalunkat, fizettünk, majd elindultunk kifelé a kerthelységből. Mosolyogva haladtunk el a fiúk mellett. A barna hajú megkérdezte: - Már mentek is? Én pedig egy szempillantás alatt válaszoltam: - Ha igazából is ennyire félénkek vagytok, akkor igen. Aztán kisétáltunk az autómhoz, és beültünk. Adtunk nekik még egy esélyt, és lassan keresgélni kezdtünk az autóban. Hogy mit is, azt egyikünk se tudta. Nem telt el fél perc, és már az ablaknál álldogáltak. Persze a telefonszámunkat szerették volna megtudni. Ezt persze nem sikerült nekik. Inkább megbeszéltük, hogy este 10kor a PizzAttila kerthelységében találkozunk. Merthogy közölték, hogy kell nekik minimum 2 óra elkészülődni. Ezen egész jót mulattunk mi lányok, persze nekik fogalmuk sem volt, miért? Aztán elugrottunk vásárolni pár apróságot. Mint pölö óvszer.
Táskáim sok mindent rejtegettek, de mivel állandó partnerem szokott lenni, így ezt rendszerint kihagyom. Hazamentünk, picit lefeküdtünk az ágyamra, és dumálgattunk, tervezgettük az estét. Végre eljött az idő, és elindultunk a partra. A fiúk persze késtek, így mi se mentünk oda. Aztán kiderült, hogy ők se akartak elsőnek érkezni. Ezt nem igazán értettem, mert elég furcsán hangzott. Lehet, feléjük ez a divat.
Ittunk egy - két bambit, és pár mondat után beigazolódni látszott összes megérzésem. A barna fiú kábé 2 percnyi beszélgetés után közölte, hogy mindkettőnket akar, a szőke meg mindvégig bugyután hallgatott. Na gondoltam, ez is jól kezdődik. Elindultunk hozzánk, hogy "igyunk valami finomabbat", ami persze csak kifogás volt. Az utcába érve megálltunk az első háznál, egy düledező kunyhónál, és lázasan keresgélni kezdtem a kulcsot. Közben a fiúk arcát kémleltük, hiszen Kval előre megbeszéltük, hogy poénkodással megpróbáljuk feloldani a fiúk feszült hangulatát. Totál kiakadtak, és közölték, hogy nekik menniük kellene. Aztán mondtam, hogy okés, akkor mi is lefekszünk, és kinyitottam a szomszéd kaput. Na a kis fiúkáknak erre totál leesett az álla, és azt se tudták, hogyan mentegetőzzenek. Lényeg a lényeg, ovis szinten egyből minden helységre kíváncsiak voltak. Odaadtam a kulcsot nekik, és közöltem, hogy a pincei bárból hozzanak fel ezt és ezt. Nekik fogalmuk sem volt, hogy a pinceablakokat kinyitottuk mielőtt elmentünk, és minden szavuk kihallatszott a kertbe. Mint két csitri úgy beszélgettek. Mi pedig elhelyezkedtünk a nappaliban a kanapén.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.74 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 papi 2016. 01. 17. vasárnap 12:32
Nem nagy szám.
#11 feherfabia 2015. 09. 12. szombat 13:13
Gyengus!
#10 A57L 2013. 10. 1. kedd 04:41
Elmegy.
#9 sihupapa 2008. 12. 16. kedd 03:59
a bambi korszakban nem igy történtek az események.
#8 DeadMeat 2002. 07. 22. hétfő 23:09
f@sza...3...
#7 [A]Seth 2002. 07. 21. vasárnap 03:04
Micsoda kemény szövege van a történet író hölgynek... azt a mindenit. Most biztos mindenkinek leesett az álla!
#6 aurora 2002. 07. 19. péntek 23:03
Jóindulattal - 4-es.
#5 Kedves 2002. 07. 19. péntek 21:56
davidnak: 1. Ne olvasd. 2. Írjál jobbat. 3. Te is "pédágógus"? Aligha. Akkor hallgatnál.
MadBaby-nak: Vége lett nem? Az is történés.
Magamnak: maradj csöndben!
#4 szőrszál 2002. 07. 19. péntek 21:49
"Tudtam, hogy tetszeni fog neki, de elég gizda volt a srác, és ezt nem csípem." először olvasd el a történetedet, hogy milyen stílusban írtad és utána mond bárkire is, hogy gizda és ezt nem csíped, vagy talán magadat is utálod?
#3 MadBaby 2002. 07. 19. péntek 20:02
Nekem egyáltalán nem tetszett. Mind vártm, hogy vegre valami történni fog, de ez valahogy elmaradt a részletek között.
#2 Kedves 2002. 07. 19. péntek 14:31
Eldobom az agyamat ... Most + pédágógus! Bár annak kicsit türelmetlen ...:-)))Én pedig elfogult = 10 (Számolj, nehogy becsapjanak! Én nem tok.)
#1 Törté-Net 2002. 07. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?