A+ A-

Az első közös nyaralásunk 2. napja

A reggelig tartó gruppen után úgy délig aludtunk. Kapkodva zuhanyoztunk, majd reggeli nélkül bepattantunk az autóba, és irány a strand. A nap már magasan járt, testünk beolajozva, csokibarnán csillogott a tóparton. Hogy nehogy elaludjunk, és szénné égjünk, folyamatosan sétáltunk a parton. A beach house büféjében megittunk pár bacardi breezert, és pár perccel később azt vettük észre, hogy a napfényben táncolunk a zenére. Nagyon meleg volt, és egy néger srác fel - alá járkált egy permetezővel, amiből vizet locsolt a táncoló emberekre. Nem mondanám, hogy nem volt sikerünk. Pillanatok alatt előkerült az angol a tarisznyából, és mindenféle nációval ismerkedtünk meg. Egy csodaszép olasz srác táncolt mellettem, de valószínűleg a német fiút a pasimnak hitte, mert nem jött oda. Amikor elfáradtunk, bementünk a vízbe, és vagy 2 - 3 órát feküdtünk a gumi matracon. Kifelé menet a parton sétálva matróznak éreztük magunkat. Ennek oka nem csak a hullámzás, de alighanem a bacardi breezer is lehetett, amit az egyik német csapat folyamatosan szállított nekünk. Lényeg a lényeg, ideje volt valamit enni. Kint a sétáló utcában beültünk egy shake bárba vacsorázni. Isteni volt az Elvis - shake, és a hangulatunk is a toppon volt. Újra összefutottam az olasz sráccal, de mikor rámosolyogtam, semmi reakció nem volt. Totál kiakadtam. A kocsi felé menet összefutottunk pár táncos lánnyal, akikkel januárban Kanári - szigeteken jártam. Megbeszéltük, hogy éjfélkor talizunk a Renegade clubban, mert megismerkedtek egy olasz csapattal, és elférne még pár magyar lány, aki szeret bulizni, és beszél angolul. Hazamentünk, zuhi, pihi, majd elindultam az egyik szomszéd faluba, mert egy ismerősöm meghívott egy étterembe. Mire visszaértem Á segg részegen feküdt az ágyamban, Balentine's - al telelocsolva, ragadt minden. Kiderült, hogy időközben megérkezett hozzám még pár lány, és helyretették magukat. Kezdtem picit ideges lenni. Hívtam a többi csajt, de senki nem vette fel a telefont. Úgy tűnt, egyedül megyek az éjszakába. Magamhoz kaptam pár bacardit, és bepattantam a kocsiba. Elmentem a Renegade elé, és örömmel láttam, hogy a csajok terepjárója már ott áll. Közvetlen mögéjük parkoltam le, és láttam, ahogy integetve jönnek felém. Ittunk egy picit, és közben elmesélték, hogy egy 16 fős olasz fiú csapatot sikerült kifogniuk, és hogy mennyire édesek és aranyosak, és...
Szóval biztosak benne, hogy én is találok közülük magamnak valót. Nah jó, megadtam magam, ami persze nem volt túl nehéz, és mentünk a bárhoz. Mindenfelé kutató szempárokat láttam, és elismerő tekinteteket. Mit mondjak? a 180 cm - et nem volt nehéz észrevenni, főleg a hosszú barna combjaimat, amit egyáltalán nem takart a mini szoknya. Trükkös ruci volt rajtam. Elől magas nyakú, ujjatlan, de ha megfordultam az egész hátam látszódott, és csak a popsim volt takarásban. Még görögben vettem egy disco üzletében. Kifejezetten erotikus éjszakákra való öltözet. Nagy csoport várt ránk a club előtt, és hirtelen bemutattak egy rakás embernek. Egyik srác helyesebb volt, mint a másik. Aztán egyszer csak megpillantottam valakit. Az olasz fiú volt, és egyből a karjaiba vett és megcsókolt. A többiek meg csak bámultak minket. Nem nagyon sikerült abbahagynunk, aztán ő olaszul én pedig magyarul meséltük el a többieknek a történetet. Aztán elkaptam a grabancánál fogva, és megkérdeztem tőle, hogy mért nem jött oda az étteremben.
Látható volt, hogy fogalma sincs, miről beszélek. És akkor nagy üdvrivalgás közepette érkezett még valaki. Ekkor esett le a tantusz. Ikrek voltak. Mint két tojás. Egyből felnéztem az égre, és hálálkodni kezdtem. Az egész társaság elkezdett nevetni, és én pedig boldogan mentem a két srác karjaiban a clubba. Életem legjobb éjszakája volt. Végigtáncoltuk és végigénekeltük az összes zenét. Antonio nagyon édes volt, az ikertesója picit macsósabb, de ő már az egyik barátnőmé lett előző éjjel. Szóval reggel fél 6 tájékán hagytuk abba a táncot. Elvittem a fiúkat a mekibe, feltankoltunk, aztán irány a ház, amit béreltek. Egy gyönyörű emeletes családi ház felső szintén gyülekeztünk, belakmároztunk, aztán ki - ki ment a dolgára. Én Antonioval az egyik szobába vonultam át, és csókcsatába kezdtünk. A fürdőből kihallatszott az egyik bátyjának elhaló sóhaja, míg a barátnőm sikításait alighanem egész Siófok kénytelen volt végighallgatni. Ezen elég jót nevettünk.
Én még ilyen hangosan élvező lányt soha életemben nem hallottam. Mint kiderült, másnap a tulajdonos megkérte a fiúkat, hogy többet ne hozzanak lányokat a szállásra. Lényeg, hogy igen hamar felforrósodott a hangulatunk. Már a táncparketten is majdnem egymásnak estünk, így várható volt, hogy a hajnalt nem egyedül töltöm. A srácnál komplett óvszerkészlet volt, nálam leginkább semmi. Az alig ruhám pillanatok alatt lekerült rólam, és pár perc múlva már kapkodtuk is a levegőt. Az első menet után beszédbe elegyedtünk újra. Természetesen a két ország fiataljainak szexuális szokásairól esett szó.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.51 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2016. 01. 17. vasárnap 12:32
Elmegy
#7 A57L 2013. 10. 1. kedd 04:42
Nem rossz.
#6 jomki 2002. 12. 11. szerda 19:08
nem akarok kukacoskodni de a Nikita az nem féri név? (álá Nikita Hruscsov)
#5 Valaki 2002. 07. 24. szerda 16:34
Elég jo
#4 Acca 2002. 07. 22. hétfő 11:50
Sziasztok!
Szerintem jó a történet,csak az a baj,hogy én minden hétvégén a parton vagyok és mégse találkoztam ilyen csajokkal.8 pont
#3 [A]Seth 2002. 07. 21. vasárnap 03:12
Anyuci! Azt már megtudtuk, hogy mindenkinek nagyon jó volt, de NEKED IS KISCICÁM? Vagy az már csak otthon amikor kimentél lecsutakolni a lovat?
#2 andrew 2002. 07. 21. vasárnap 02:48
A sztori azért tetszett különösen, mert valós helyszíneken játszódik. Szinte láttalak a Renegade előtt az alig-ruhádban. 9 pont, de csak azért, mert nem én voltam a férfifőszereplő:)
#1 Törté-Net 2002. 07. 21. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?