A+ A-

Majdnem 3. rész - A meglepetés

Nem is kellett sokat várni a következő alkalomra. Másnap reggel kimentem lezuhanyozni míg ő aludt. Nem gondoltam hogy felébred. Nagyon kellemeset csalódtam.
Épp a zuhany alatt álltam, mikor a hátamhoz ér egy meleg test...
Halkan lihegett a fülembe és éreztem, hogy megint kemény a szerszáma. A hátam mögött állva öntött a kezébe tusfürdőt és gyengéden masszírozni kezdte a melleimet, majd elindult egyik keze lefelé és a pinusomat is dörzsölgetni kezdte. Meg akartam fordulni, de nem engedett. Alaposan megfürdetett, minden porcikámat vigigsimította a kezével és nagyon jól esett. Most ő fordított meg és édes csókot adott.
- Van egy meglepetésem! Remélem tetszeni fog! - nézett rám ravasz mosollyal.
- Mi az mondd már!
- Nem nem! Előbb törölközz meg és gyere majd be a szobámba!
- Rendben! - egyeztem bele kicsit lemondó, durcás hanggal.
A meglepetéstől viszont majdnem a földre esett az állam! Linda - a legjobb barátnőm - állt ott meztelenül és mosolygott Zoli mellett.
- Mi ez?? - kérdeztem idegesen.
- Nyugi! Mindent tudok rólatok! Nem kell izgulni! Lindával volt már kapcsolatom és egyszer eléggé becsiccsent ahhoz hogy elmesélje mi van köztetek.
Agya Úr Isten gondoltam magamban! Most már büszkén kell viseljem a lebukást! Linda és én ugyanis nagyon régóta ismerjük egymást! Furcsa, de nem csak pasizni szoktunk együtt. Volt idő amikor nem voltunk olyan kapósak és még csak tanulgattuk a testi örömöt! Nagyon sokat aludtam náluk és olyankor mindig a szex volt a téma. Egyik éjjel arra ébredtem, hogy Linda halk nyögéseket hallat. Oda néztem, és láttam, hogy éppen masztizik. Nem vette észre hogy nézem őt, mivel engem a sötét jótékonyan eltakart. Nagyon felizgultam a látványtól. Én is megkezdtem kis játékomat magammal. Csakhogy akkorát nyikordult az ágy mikor elélveztem, hogy Linda oda világított a zseblámpával. Nem tudtuk eldönteni ki szégyelli magát jobban. Megbeszéltük a dolgot és utána sokszor csináltuk együtt. Nagyon jó érzés volt, hogy az ilyen pillanatokat is megoszthatom mással.
Annak az évnek a szilveszterén mikor elkezdtünk együtt élvezni nagyon beittunk náluk! Minden ugyan úgy kezdődött mint mindig! Én azonban kissé kezdeményezőbbé váltam és megkérdeztem segíthetek - e?! ő szó nélkül beleegyezett. Elkezdtem simogatni úgy mint ahogy a videókon láttam a leszbi lányoknál! A kezemmel masszíroztam a mellét és a másikat pedig a nyelvemmel vettem kezelésbe. Érdekes volt érezni, hogy milyen kemény a bimbója. Annyira begerjedtem, hogy finoman harapdálni kezdtem és ő beletúrt a hajamba. Elkezte lefelé nyomni fejem és én engedelmesen követtem az irányt. Finoman belenyaltam a puncijába, nem tudtam mire számíthatok ezért kicsit kétkedve kezdtem bele a műveletbe.
Érdekes, kissé fémes ízűnek találtam de semmi kellemetlen nem volt benne. Nagyon belejöttem és Linda pár perc alatt elélvezett. Megkérdezte milyen volt! Azt feleltem, ha érdekel próbáld ki magad! Ő nem is tiltakozott és istenien csinálta! Attól kezdve ha valamelyikőnk nem volt rendesen kielégítve megkezdtük kis játékunkat.
Most pedig legnagyobb megdöbbenésemre itt áll elöttem és most nem csak ketten vagyunk a kellemes félhomályban, hanem itt van Zoli is! Nem tudtam mit csináljak!
Észrevették zavaromat és Linda oda lépett hozzám. Levette rólam a törülközőt, ami eddig eltakarta testem és cirógatni kezdett. Érintésére feleszméltem és megkérdeztem most mi lesz? Felnevettek mindketten! Tudtam mi vár rám, de mégsem fogtam fel. Linda a fülembe súgta, hogy emlékszem - e még arra az éjszakára mikor eljátszottuk, hogy testvérek vagyunk és úgy éltünk át egy egyéjszakás kalandot! Persze hogy emlékszem! Annyira még egy fiú sem égett be előttem, mint akkor az áldozatunk...
Magam sem tudom mi vezérelt, de oda mentem az ágyhoz és letérdeltem Zoli elé! Eljátszottuk ugyan azt, mint akkor éjjel!
Elkezdtem Zoli combját simogatni míg Linda masszírozta a hátát. Majd ő is és én is az erogénzónáit keresgélve, megkezdtük felfedező utunkat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 02. 5. vasárnap 17:04
Nem fogott meg...
#3 A57L 2013. 12. 18. szerda 06:15
Nem rossz.
#2 cacacu 2002. 07. 18. csütörtök 09:33
nekem eleg korrektnek tunik, szal jo
#1 Törté-Net 2002. 07. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?