A+ A-

Balatoni kirándulás

Hadd osszak meg egy sztorit a kedves olvasóval az elmúlt tavaszi balatoni kirándulásunkról!
Május volt, ahhoz képes elég meleg, szinte nyári időjárás uralkodott napok óta. Úgy döntöttünk, hogy a gyerekeket az anyósomra bízzuk, és lemegyünk a Balatonra. Először úgy indult a dolog, hogy itt voltak ismerősök és munkatársak külföldről is, és elmegyünk horgászni egyet. Az igazsághoz tartozik, hogy semelyikünk nem igazi horgász, inkább kanbulit akartunk csinálni. A többieknek nem jött el a felesége, én sem akartam Tündit magammal vinni. De ő addig könyörgött, míg megsajnáltam és megengedtem neki, hogy csatlakozzon hozzánk. Így Tündi, én és hét másik férfi indultunk útnak.
Tünde magával hozta legszexisebb sportos ruháit, és a kacér rövid, testhezálló felsőit, rövidnadrágjait, és vékony bikinijét, ami sok izgalmat ígért a nyárra is, de most úgy gondolta, bejáratja.
Nos, eleinte azt hittem, a többiek neheztelni fognak rám, amiért viszem az asszonyt, de meg fogod látni a végén, miért nem tették.
Tündi szerintem nagyon csinos, és az előző nyár után érdekes, kacér viselkedést vett fel, amit előtte sohasem láttam tőle. Szinte élvezte, amikor mások nézték, de azért még nem nevezném exhibicionistának. De tény, hogy élvezi, ha láthatja, hogyan gerjednek rá a hímneműek.
Hogyan hatott ez rám? Nos, nemcsak, hogy nem zavart, de még bátorítottam is őt a buja kalandjokra. Egyáltalán nem vagyok olyan, aki úgy viselkedik, mintha birtokolná a feleségét, sőt, szeretem nézni, ha másokkal van és élvezi azt. Az egész az előző év nyarán kezdődött, és azóta is rengeteg izgalmas kalandunk volt ezáltal. Nézni is imádom, de ha úgy esik, akkor utólag is szívesen hallgatom ahogy elmeséli a történteket. Tavaly óta csinált jónéhány őrült dolgot is. Egyszer egy autóban szopta le egy közös ismerősünket, amíg a városban köröztek. Másik esetben az érettségi találkozójáról két volt osztálytársával egy szállodába mentek, és ott keféltek egy óriásit, a kellős közepén felhívott, hogy én is hallhassam mi történik.
De a történetem témájához visszatérve, egy mikrobusszal mentünk le a Balcsira. Nagyon meleg volt. Már a víz látványa is felüdítő volt, hát még akkor, amikor megláttuk a vitorlást, amit kölcsön kaptunk az egész hétvégére.
Az első éjszaka megadta a kirándulás alaphangulatát. Nagyon meleg volt, és valahogy úgy éreztem, hogy Tündi is igencsak forró hangulatban van. Az egyik farmer rövidnadrágjában volt, amelyik alig takart valamit formás hátsójából és egy szintén alig fedő felsőrész volt rajta, ami a mellei alatt volt megkötve. Ő ezt kényelmes viseletnek hívta. Ez az öltözet kiemelte a barnaságát, amit már így tavasszal megszerzett.
Amikor már lent volt néhány sör, felemlítődtek Tündi korábbi kalandjai. A feleségemet egyébként is megelőzte a híre, mert nagyon csinosnak tartotta szinte minden ismerős és munkatárs. És itt is szinte mindenki tudta, hogy milyen a mi kapcsolatunk. Tudták, hogy szeretem látni, ha Tündivel flörtölnek.
Tehát ott voltunk a hajón, nyolcan rágerjedve Tündire, aki kimondottan élvezte a helyzetet és miközben közöttünk illegette magát, felemlegetett néhány emlékezetes kalandját a közelmúltból. Ezalatt rock and roll szólt a rádióban, amire Tünde táncolt nekünk egy kicsit. A végén pedig egyik angol kollégám, Barry ölében kötött ki, aki egyébként angolosan kimért és precíz volt az életben, most viszont élvezettel járatta a kezeit a feleségemen. Tündi pedig hangosan megjegyezte, milyen nagy a dudor elöl a nadrágján.
Nem is csoda, mert a simogatás közben, elérte a felsőrészt, és amíg mi irigyen néztük, becsúsztatta kezeit az elasztikus anyag alá és masszírozni kezdte Tündi melleit.
A feleségem úgy nézett ki, mint aki úgy marad örökre, csak sóhajtozott és hátravetette a fejét, de lassan hátranyúlt és sikerült kioldania a felsőjének pántját. Ezzel elénk tárva az erotikus képet, amint a megkeményedett mellbimbói alatt Barry markolássza cicijét.
Tündi nagyon jól tudja játszani a kéjenc kurva szerepét. Most is ezt alakította a társaságnak már az első este. Egyszerűen nem is tudom leírni az összes dolgot, amit csinált. De megpróbálom összefoglalni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 joozsi 2017. 11. 5. vasárnap 15:22
A folytatás elveszett?
#6 feherfabia 2015. 01. 25. vasárnap 07:17
Nem igazán sikerült !
#5 A57L 2013. 09. 19. csütörtök 04:43
Nem rossz.
#4 tiborg 2012. 08. 15. szerda 01:46
Kisse kemeny fantazia....
#3 bennic 2007. 06. 6. szerda 14:39
Folytathatnátok!.... Hol ez a cég? Van üres állás?
#2 dido 2004. 09. 8. szerda 00:26
Jó volt ez vazzeg!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?