Másnap után

Szavazás átlaga: 4.86 pont (28 szavazat)
Megjelenés: 2020. március 24.
Hossz: 43 681 karakter
Elolvasva: 612 alkalommal
– Egy kis figyelmet kérek. – a tányér mellől elvettem a kanalam és megütögettem vele a poharamat. – Köszönöm. – megköszörültem a torkomat, miközben felléptem a pódiumra.
A zenészek abbahagyták a zenélést és mindenki a sátor alatt felém fordult, de én csak egy személyt kerestem az asztalok között. Terra éppen a fülébe súgott valamit, amire szélesen elmosolyodott, melyet meglátva már is izzadni kezdtem.
” Oké, most tönkre fogom tenni az egész életem egy olyan valakiért, akit már lehet, hogy el is vesztettem. Az én hibám volt. Ezt rendbe kell hoznom, amíg van rá lehetőségem és ameddig az öt pohár bátorság bennem van. ” Nagy levegőt vettem és találkozva a tekintettem vele, már is könnyebbnek éreztem magam.
– Először is sok boldogságot kívánok Pennynek és Adamnek, az ifjú párra! – rájuk néztem, felemeltem a poharat, melyet mindenki követett és egy nagyot kortyoltam belőle.
Kellett egy kis ösztönzés még, amire szükségem is volt.
– De nem éppen ezért jöttem most fel ide. – újra megkerestem az emberek között és a többit már csak hozzá intéztem, nem is törődve, hogy kik vannak körülöttünk, vagy, hogy ezután lesz-e még valaki, aki rám fog nézni. – Valamit nagyon régóta el kellett volna mondanom. De féltem. Rettegtem attól, hogy mi fog történi akkor, ha ez kitudódik. A családom, a barátaim, viszont leginkább, aki igazán hibás mindezért, az én magam vagyok. Most már tudom, ha veled vagyok, nem számít senki más, csak mi. Hülye voltam, a legnagyobb marha a világon. Eszembe jutott a reggel, amikor veled vesztettem le a szüzességemet és már akkor tudtam, csak nem vettem észre a jeleket. Bárcsak hamarabb láttam volna meg őket, talán minden más hogy alakult volna. Dylan. Szeretlek! És bárhogy is lesz ez után, ez sohasem fog megváltozni. – az asztaloknál megdöbbent arcokat és hitetlenkedő, meghökkent hangokat kaptam válaszul, miközben én csak őt néztem.
Belenéztem a szemébe és akkor már tudtam, minden elveszett. Leléptem a pódiumról, a zene a hátam mögött megindult, én pedig kész voltam vállalni a következményeket. Nem törődve kinek okoztam fájdalmat vagy a legnagyobb csalódást, csak az számított, hogy megtettem. Az asztalok között lehajtott fejjel haladtam el és közben mosolyogtam. Mert bármi is történik ezek után, kész voltam csak előre nézni.
De, hogy megismerjétek az egész történetet, ahhoz vissza kell mennünk a buli utáni reggelre.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 20 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.86 pont (28 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2020. március 30. 11:25
#7
Nem tudtam végig olvasni. - pont.
1
k
karim
2020. március 25. 12:09
#6
A romantikus maszlagot hagyd a heterókra! Az újságárusoknál tucatszám lehet venni!
Ha azzal kezdted volna a történetet, hogy hogyan kezdődött és nem az érzelmi oldalát hangsúlyozodtalán másoknak is felkeltetted volna az érdeklődését!
Sztm felejsd el az írást!
1
H
Hahaha
2020. március 25. 09:13
#5
Örülünk, hogy írsz. Igaz gyenge a történet, de akkor legalább egy helyesírás ellenőrzést engedj rá a szövegre. Így tiszteletlenség amit csinálsz. Kár, hogy nem lehet mínuszba pontozni.
1
cscsu50
2020. március 24. 14:24
#4
nem értem a végére
1
a
A57L
2020. március 24. 04:10
#2
Elolvastam és a véleményem,hogy nem rossz.
1
T
Törté-Net
2020. március 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1