Drakula hozzászólásai

D
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1969. augusztus 8.
Ország:
Magyarország Magyarország
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
8 db
Drakula
2023. január 21. 15:45
Történetek: Igaz szeretet 2. rész
Sajnálom, nem tudok elvonatkoztatni. Próbáltam csak az írásra koncentrálni, de az írásnak a történet szerves része. Nekem, mint szülőnek, ez rohadtul beteg. Nem tudok elképzelni, olyan élethelyzetet, ami rávinne ilyesmire. Brutálisan sok az ilyen témájú írás, ez elkeserít. Tényleg erre gerjednek sokan? Hát tényleg megérettünk a meteoritra. Bocs, de ez a véleményem.
1
Drakula
2023. január 8. 09:48
Történetek: Egy hobby író kalandjai - A második élet kezdete 1. rész
Kedves JakeAmazing!

Neked is felhívnám a figyelmedet a lentebbi hozzászólásaimra. Az egyettlen kettesem az érettségi bizonyítványomban Magyar nyelvtanból volt. Ezért fizetek a szerkesztőmnek, aki pontosan abból él, hogy gatyába rázza mások kéziratait. Viszont egy ilyen írást nem küldök el neki, pláne úgy, hogy nem keresek vele egy fillért sem. 😀 Kénytelenek vagytok beérni az én korlátozott tudásommal.  Örülök, hogy a kreativitásom legalább érzékelhető, ajánlom mind a négy részt, úgy egész a történet.

Üdv: Drakula 
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2023. január 7. 16:23-kor írt üzenetére.
Drakula
2023. január 6. 17:14
Történetek: Egy hobby író kalandjai - A második élet kezdete 3-4. rész
Kedves olvasók!

Ezt az üzenetemet nem mellékelték a szerkesztők.

Kisérlet képpen az adott helyeken megadott zenéket, hangulat, illetve plussz hozzáadott érték, gyanánt halgassátok meg, illetve a történet lezárásához is. Remélem lesz vállalkozó szellem, ha lehet írjátok le milyen tapasztalataitok voltak.  A zenék megtalálhatóak a Spotify-n.
1
Drakula
2022. december 22. 21:44
Történetek: Egy hobby író kalandjai - A második élet kezdete 1. rész
Kedves Kavics 76!

Amellett, hogy elfogadom a véleményét, felhívom rá a figyelmét mit írtam lejjebb. Egyébként már jelent meg pár könyvem (pontosan három), és nem saját finanszírozásban, ön szerint mikortól számít valaki írónak? Mi számít jobban egy jó történet, vagy egy jól szerkesztett dögunalom? Persze, jó ha mind a kettő megvan, de ezzel nem fogom terhelni a szerkesztőmet.

Üdvözlettel: Drakula
1
Ez egy válasz kavics76 2022. december 22. 19:40-kor írt üzenetére.
Drakula
2022. december 20. 12:20
Történetek: Egy hobby író kalandjai - A második élet kezdete 1. rész
Kedves Olvasók!

Mint azt az itteni szerkesztőknek is írtam, nem tanultam az írást, valóban tervező mérnök vagyok. A megszokott olvasószerkesztőmet, érthető okokból nem vettem igénybe. Ezért a helyesírási problémák, egyébként teljesen mást írok, ezt csak gyakorlásképpen kezdtem írni, aztán elszabadult, már elküldtem a következő részeket, szerintem meglepő lesz a vége. Jó szórakozást.
1