Egy magyar ember hozzászólásai

E
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
11 db
Egy magyar ember
2020. június 8. 12:25
Képregények: Őrült nap
Már megbocsáss, de ez mi a faszom volt? A csávó farka az egy lyukon keresztül jön ki a gatyájából, vagy hogy a faszba? A szöveg pedig katasztrofális. Egy kurvával nem beszélnék így soha, nem hogy bármely családtagommal.
1
Egy magyar ember
2020. június 7. 16:46
Történetek: A nővérem akar engem
Nagyok jó. Viszont a tanárnős részt kihagyhattad volna a sztoriból, plusz szerintem azt is kihagyhattad volna, hogy anál előtt mindketten elmentetek szarni. Értem, hogy utána letusoltatok, de kicsit rontott a történeten. Így csak 8 pont
1
Egy magyar ember
2020. június 4. 18:36
Történetek: Lenyomat
A képek szerintem se voltak jók. Értem a történet lényegét, de egy kicsit kevés. Gondolom ez a valóságban így történt, de írhattál volna még egy-két pusz dolgot bele, hogy izgalmasabb legyen.
1
Egy magyar ember
2020. június 4. 10:15
Történetek: Az a bizonyos 5 hónap
Szerintem is túl sok volt a rizsa, és kevés a szex. A nyelvezeten is lehetett volna javítani, de attól még olvasható volt. Ez gondolom igaz történet, de máskor kevesebbet írjál a szex előzményeiről, és pát kitalált elemet is vihetnél bele.
1
Egy magyar ember
2020. június 2. 21:08
Történetek: A mostohabátyám
Annak ellenére, hogy nem szoktam ennyire az érzésekre támaszkodó sztorit olvasni, ez nagyon bejött. És végre valahol tesznek említést a fogamzásgátlásról. Ez számomra plusz pont.
1
Egy magyar ember
2020. június 2. 19:05
Történetek: Én, a lányom meg a nevelt fiam
Vagy másfél órán át olvastam, de még így is legalább a negyed, ha nem több, hátra lenne. Ötletnek jó volt, csak túl hossza. Túl sokat akartál. Vagy írd meg több történetbe, vagy kevésbé részletesen írd le, vagy kevesebb szexkaland legyen bele írva. Ja, és én a helyedben ilyenkor pár mondatot ejtenék fogamzás gátlásról is. Így olyan mintha minden fogamzó gátló cucc nélkül élvezne bele a fiú mindenkibe, ami nem éppen jó példa a fiataloknak.
1
Egy magyar ember
2020. június 2. 16:08
Történetek: Csetes Katalino Története
Én is tervezek ilyen erőszakolós, gruppen történetet írni. Viszont szerintem ez túlzás volt. Ígérete volt az indítás, nem tagadom. De utána elment egy rossz irányba. Szerintem a tanár úr már nagyon fölösleges volt. Úgy gondolom a helyszín választás se volt túl szerencsés. És szerintem Johannának se kellett volna kezdettől szerepelni, elég lett volna közben csatlakoznia.
1