velorex hozzászólásai

Képregények: Sylvia 2014. 06. 27. péntek 20:40
Árulja már el nekem valaki, hogy egy szöveg nélküli képsorozatnak mitől 4-es a nyelvezete? (Hacsak nem a csaj nyelvjátéka lett értékelve)
Képregények: Utálom a nővéremet 2014. 06. 16. hétfő 13:16
Japánban a lányok megnősülnek? Fura egy népség, az biztos.
Persze, hogy se füle, se farka és követhetetlen a szövegkörnyezet nélkül.
Ez a rész a 12. epizód a Nicole Heat sorozatból, a lényege dióhéjban a következő:
Nicole Heat egy találkára igyekszik egy jól sikerült orgiát követően. Az orgián a vicces kedvű részvevők egyszerűen belereiszoltak a kézitáskájába, így Nicole sajnos csak összetrutymózott bankóval tudta kifizetni a nem túl lelkes taxisofőrt.
A találkozóra egy kávéházban került sor Jack-el, aki mellesleg Nicole mentora és barátja is egyben, aki segítette Nicole-t, hogy híres pornósztár legyen belőle. A beszélgetés során persze szóba került Rolf, Nicole korábbi kedvese is, aki a 10. részben, miután a saját lakásukban 3 vén pöcs végigment a lányon, felbontotta az eljegyzésüket és faképnél hagyta.
A beszélgetés lényege viszont az volt, hogy Nicole meghívást kapott a TV-be, a legnézettebb Cilla White talk showba, ahol még az elnök is részt vett már. Ennek örömére persze mindjárt volt gyors szopatás is (bocsánat fújatás, Copyright VV Ádám)meg kúrás a budiban.
A Talk Show előtt a híres Cilla White persze látni akarta Nicole-t, ami természetesen fergeteges szexelésbe csapott át, mely során kiderült, hogy a neves Cilla tulajdonképpen pöcsös menyasszony.
A TalkShow speciális körülmények között folyat le, ahol a szerencsés, kiválasztott közönség meztelenül, álló pöccsel vehetett részt. Ennek során Nicole-nak mindenféle sablon kérdésekre kellett válaszolnia legjobb tudása szerint. Szóba került ugye a szerelem is, meg persze sírással egybekötött Rolf megemlékezés is.
Aztán egyszer csak a derült égből megjelent Rolf, egymás nyakába borulás, örömmámor, taps, extázis és tombolás.

Nagyjából ennyiben lehetne összefoglalni ennek a résznek a lényegét.

üdvözlettel
Velorex