Goffena hozzászólásai

G
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
9 db
Goffena
2012. március 23. 03:28
Képregények: Szex-szervíz
Kedves ChoZen!
Az itt véleményt közzétevők nagy része igazán híján van bármi szépérzéknek, ami párosul az érzelmi intelligencia magas fokú hiányával is. A kettő gyakran jár együtt 🙂 Őket nem izgatja a fordításba fektetett munka, sem a kivitelezés minősége, örülnek, ha már pár sorban kifejthetik lenéző véleményüket, amivel a mindennapjaik okán felgyülemlett düh egy részét enyhíthetik. Így a véleményük irreleváns.
Fordíts tovább! Természetesen vedd figyelembe a visszajelzéseket, hiszen ezzel tudsz a közönséghez igazodni, de a megfelelő súlyozással tekints az általuk megfogalmazott kritikára.
Nekem nagyon tetszenek az igényes munkáid!
Goffena
1
Goffena
2011. július 19. 08:00
Képregények: A három kismalac - Közeli ismerősök
Azért ez már enyhén röhejes. Ez a képregény is fent van már, egy másik fordításban, más néven. Mielőtt lefordítotok/kiraktok valamit az oldalra, talán nem árt némi utánajárás.
https://www.torte-net.hu/kepregeny/255-A-muveszet-titkos-vilaga
1
Goffena
2010. december 25. 12:59
Képregények: Alíz Horrorországban 10. rész
Asszem a probléma egyik kiváltó oka, hogy mostanra fogyott el az a több, mint száz képregény, amit több, mint egy éve feltöltöttem. Mivel mostanában nincs időm fordítani, így hasonló áradatra nem is lehet számítani a jövőben (részemről legalábbis).
1
Goffena
2010. szeptember 6. 21:50
Képregények: Hús es vér 1. rész
Itt jegyezném meg, hogy a sorozat címe "Hús és Fém", mint az a borítón is áll. Ha a szerkesztőségnek van rá energiája, akkor ezt az elírást javíthatná. Köszönöm.
1