Sun_ hozzászólásai

S
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
6 db
Sun_
2010. július 31. 22:39
Általános -> Hibák az oldalon
Hát épp ez az, ezt nem tudom megtenni, mert a jelszó amit kaptam, VIP jelszónak nem felel meg. Így pedig nekem úgy tűnik, hogy a sima regisztráció, nem jó semmire.
1
Sun_
2010. július 31. 11:18
Általános -> Hibák az oldalon
Csakhogy a régi design-nél ha vásároltam tagságit akkor simán megnézhettem bármit amit csak akartam! De itt nem így van, hiába vagyok belépve, mint ahogy most is, nem tudok megnézni semmit. Ez még a képregény elölnézeti formája, válts tagságit akkor láthatod, ugyan ezt kapom a történeteknél is. No de mindegy majd jövőhónapban veszek tagságit, és akkor remélem majd jó lesz minden.
1
Sun_
2010. július 30. 18:02
Általános -> Hibák az oldalon
Ezen az oldalon mindenhez VIP szükséges??? Mert én hiába vagyok belépve a nevemmel és a jelszavammal, egyetlen egy képregényt és történetet sem tudok megnézni, mivel folyton azt kapom válaszként, hogy tagsági szükséges, vagy VIP. Így az én véleményem az, hogy a régebbi oldal jobb volt!
1
Sun_
2010. július 19. 22:16
Általános -> Hibák az oldalon
Heló!

Az miért van, hogy van már felhasználói nevem és jelszavam, de mégsem tudom megnézni az oldal tartalmát, mivel állandó jelleggel tagsági után könyörög az oldal??? A régi stílusnál ilyen probléma nem volt, egyszerűen csak küldetem egy sms-t és már nézhettem is amit akartam, de most sajnos nem ez van! Előre is kosss a magyarázatot!
1