zoli bácsi hozzászólásai

Történetek: A medalion 2011. 11. 13. vasárnap 21:26
Kedves Dorka
Ahogy írtad,valóban nehéz újat írni a témában.
Egy történetnek nem csak elejének és végének kell lennie hanem tartalommal is kell bírnia.
Ha neked nem is a szex leírása okoz örömet hanem az odáig vezető út akkor is többet kellett volna foglalkoznod a történések körülírásával.
Nem piszkálás képen, de ha megírsz egy 16.210 karakter hosszú történetet ha nem is leszel tőle egy Verne de létre hoztál valamit.
Az én meglátásom szerint ha egy "újságíró" egy cikk megírása után újságírónak nevezheti magát te is íróvá léptél elő mikor elküldted a történeted, és illene foglalkozni az olvasók igényeivel.
Ugyanis ha saját szórakoztatásodra írsz akkor nem kellenek az iszamos részletek mert érzelmileg jobban átéled, de ha megakarod osztani másokkal és közönség elé tárod gondolataidat akkor igen.
Amúgy várom a folytatást, mert van benne valami...
Történetek: Elcsábított a menyem 2010. 12. 21. kedd 23:09
Kedves álmos elefánt!
Nem kívánok kötekedni, mert látom fordítás. De azért tisztázzuk: Főhősünk most a menyét vagy a lányát döntötte meg? Lehet hogy én vagyok fogalmi zavarba de ha a menyét akkor az nem a lánya. Lehet, hogy a lányának tekintette de akkor sem a lánya. De ha még is a lánya, akkor nem lehet a menye. Na mind egy én teljesen elvesztettem a fonalat.
Történetek: Ki Ő? 2010. 08. 2. hétfő 10:21
Nem rossz!
Megjegyezném halkan, hogy egy kicsit jobban figyelhettél volna a fordításnál, és döntésre juthattál volna a beküldés előtt, hogy húg vagy nővér. Mert számításaim szerint, ha négy évvel fiatalabb a hölgyemény, akkor nem lehet a nővére.
Történetek: A nővérem videói 3. rész 2010. 07. 25. vasárnap 15:28
10 pont