Hírek

JAN.
8.
2016

Luca

Szokásos karácsonyi nap. Reggel felkeltem, megreggeliztem, rendet raktam, felállítottam a fát, majd feldíszítettem. Ebéd után szieszta, aztán pedig a várva várt ajándékozás a szüleimmel. 20 vagyok, Mérnökinfós, és imádok bütykölni, szerelni, ezért makettet kaptam. Egy Porsche 911 Carrerat, illetve annak darabjait, hogy pontos legyek. Miután elkezdtem összerakni, kaptam egy SMS-t, amire nem számítottam. Luca írt, hogy Boldog Karácsonyt!
No de ki is az a Luca? Nos ő a ki nem hevert lány, akinél friend-zone-ba kerültem, és onnan menekülni nem tudtam. Továbbra is nagyon kötődök hozzá, de már nem találkozunk, és egy ideje nem is beszéltünk, mert nekem két éve barátnőm van, aki nem nézné jó szemmel, ha összejárnék a korábbi NAGY Ő-mel.


JAN.
7.
2016

Andrea és a fiú

Nem tudta, Andrea hány évesen kezdte el érdekelni a szex. Talán tizennégy tizenöt éves lehetett. Minden este pornófilmeket nézett, az elején a tévében, majd később interneten. Hamar kezdte a teste felfedezését, teljesen rászokott az önkielégitésére. A gimnázium pokla mellett ez volt a napja fénypontja önkielégítése a zuhany alatt, vagy este, amikor már mindenki elaludt. De sajnos egy idő után nem volt elég, hogy nyillásaiba dugott tárgyakat, meg az ujjait és már férfi nemiszervet akart magában érezni. Andrea lehetőségei sajnos csak tizenöt éves korában találta meg, mert addigi fiújai elég mulyák voltak, megcsókolni sem merték, nemhogy szeretkezni vele.
Szóval tizenöt éves korában megismert egy nagyon helyes fiút, aki első látásra megtetszett, Andreának és ha lehetőség adódott volna, az ágyban kötöttek volna ki. De várnia kellett, a fiu ugyanis teljes mértékben ki volt szolgáltatva a szüleinek.


Halálos bűnök 3. rész

7. A titkárnő
Két legyet egy csapásra. Ez volt apám kedvenc mondása, míg 42 évesen el nem ütötte egy teherautó. „Gyönyörű vagy kislányom, de a szépség elmúlik, minél hamarább szerzel egy gazdag férjet annál hamarább, mehet apuci nyugdíjba”. Ismételgette, és én igyekeztem megfogadni a tanácsát. Pedig nem is olyan könnyű, még ha eleinte egyszerűnek is tűnik. Titkárnő leszel, szép sorban leszopod a kisebb főnököket, hogy előléptessenek, és amikor végre megérkezel az igazgató irodájába, már csak az arra kell figyelned, hogy ne túl hamar, de ne is túl későn mássz fel az asztalára.
Nekem ezt a Krisztiánt szemelte ki a sors. Átlagos pasinak látszott, és eleinte nem is érdekelte hordok e bugyit. Kellett jó három hónap, míg összemelegedtünk és rájöttem mitől is döglik a légy nála. Egy tengerentúli ügy miatt bent kellett maradnom éjszakára.


JAN.
6.
2016

Emlékek 1. rész

Az esküvőm napján a fodrásznál ülve merengek a tükörben magamat nézve és azt veszem észre kezdek gondolkodni eddigi életemen a nagy pillanatain ...
Pereg a „film” előttem a kiskoromtól kezdődően, az általános iskolás évekig amin magamban kuncogok milyen vidám is volt, majd elérek 15. évemig és elszomorodom... Édesapám hivatásos katonaként tűzszerész volt és egy bevetés után csak a szomorú hír érkezett... „ Hősi halált halt...”. Ketten maradtunk az akkor 34 éves anyukámmal és senkitől nem kaptunk segítséget... Teltek a szomorú gimnáziumi évek ahol zárkózott csendes lány lettem. Egy barátnőm volt kivel néha mikor már nem bírtam lelkiztünk és egy picit felszabadultabb napok jöhettek utána. A fiúkban midig Édesapámat kerestem és sorra jöttem rá nincs még egy olyan férfi mint Ő volt se külsőleg, se érzelmileg, így szinte minden fiút taszítottam magamtól.


Tényleg kicsi?

A barátnőm Renáta egy gyönyörű hölgy, barna haj, kék szemek, elképesztő formás mellek és az a gyönyörű feneke. A legszebb lány akivel valaha is találkoztam. Közel egy éve vagyunk együtt, igaz előtte már régebbről ismerem. Az egyik dolog amit szeretek benne, hogy imádja a szexet, nem csak csinálni, de beszélni is róla. Elég perverz, szeret kísérletezni, új dolgokat kipróbálni, néha már nehéz a tempót tartani vele ilyen téren.
Nos tudom sokan nem fogjátok megérteni, de van egy fétisem, ami másoknak igen furcsán hathat. Tudod a péniszem az átlag alattiak táborában játszik, csak 13 cm és szeretem ha ezzel cukkolnak, szóba hozzák a dolgot. Az egész egy volt barátnőmmel kezdődött, Sárával. Nem voltunk együtt sokáig, de emlékszem amikor először feküdtünk le, egy kicsit ideges voltam.


JAN.
5.
2016

Nyaralás 4. nap

Déllelőt elmentek kirándulni, késő délután mikor gyengébben sütött a nap ismét kifeküdtek napozva pihenni. Piroska előre megbeszélte Pistával, hogy meg játssza az alvást, Éva is had kapja, meg amit ő tegnap. Piroska „elalvása”után Gyuri elkezdet csókolózni Évával, kisidő múlva Pista melléjük fekve szétnyitotta Éva combjait és pináját kezdte nyalni.
Mikor Gyuri elég keménynek érezte farkát, Évát maga fölé guggoltatva alulról kezdte baszni.
Innen miden úgy történt, mint tegnap annyi különbséggel, hogy most Gyuri volt alul, egésze addig, míg Pista farka hozzá nem ért Éva fenekéhez, ekkor Pista Megfogta a két félgömböt széjjelebb húzta.
Éva megszólalt szét…., de torkán akadt a szó, mert Pista elkezdte fenekébe tolni nagyfarkát.


Gyuri

Nevezzük Gyurinak. Gyuri az osztálytársam volt a középiskolában. Helyes, sportos srác volt. A lányok is mindig megcsodálták az alakját. Válogatott sportoló volt. Teljesen érthető hát, hogy jól nézett ki. Nekem is feltűnt rögtön és el is határoztam, hogy ennek a fiúnak én megnézem a farkát. De hiába voltunk jó barátok, hiába beszélgettünk sokat a szexről valahogy mégsem került rá sor 4. év végéig. Elég kemény fába akartam a fejszémet belevágni. Gyuri a lányok kedvence volt és ezt a helyzeti előnyét ki is használta. Sok lánnyal lefeküdt, gyakran váltogatta a barátnőit. Elég szexmániás srác volt . Talán ennek köszönhettem a későbbi totális sikert is.
Az első alkalom:
4 év végén nyári gyakorlaton voltunk. Izzasztó hőségben és koszban dolgoztunk egész nap. Természetesen a munka végeztével mindenki zuhanyozni ment. Az első nap világossá vált, hogy ez nem olyan egyszerű dolog. Ugyanis voltunk kb 15 en 3 zuhanyzóra.


JAN.
4.
2016

A hipnózis 3. rész

Vágytam rá! Igen ez a megfelelő szó, vágytam rá, hogy érezzem anyámat. Érezzem az illatát, a teste melegét, érezzem a mellbimbóját a számban megduzzadni, érezzem a bőre tapintását, a farpofáinak a kemény markolását, érezze a farkam a puncijának a forróságát. Most már, hogy a magamévá tettem, most már, folyamatosan vágytam rá! Alig bírtam magammal. Legszívesebben, folyamatosan dugtam volna, de volt egy kis bibi. Beállítottak az unokatesók. Szerettem Őket, de most anyámra vágytam, az első percekben nagyon nehezen fogadtam őket. Szerencsére csak egy napra jöttek. Andi és Klári, volt, hogy csak úgy megjelentek, telefonáltak és 10 perc múlva már itt is voltak, mint most is. Vidéken laktak, és ha bejöttek a városba, akkor nálunk szoktak aludni. Szerettem velük hülyülni, de most nehezen oldódtam. Anya rám szólt, hogy ne duzzogjak, majd holnap kárpótol, mégis nehezen telt a nap többi része.